USHA MAJERE nedir ne değildir?
USHA MAJERE nedir ne değildir?
Bu Usha nın Raislin'in kızı olma olasılıgı nedir. Bence imkansız ama biraz bilgi eksiğim olabilir tamamlarsanız sevinirim...
Yaz alevi ejderhalarında Raistlin gerekli açıklamayı Usha nın ta kendisine yapmıştı(usha nın raistlin in kızı olmadığı açıklaması).
tam metni verirdim ama şimdi spoiler vermek istemiyorum.isteyen alsın kitabı okusun_aslına bakılırsa kitap yanımda değil yanlış birşey yazmak istemiyorum
_
tam metni verirdim ama şimdi spoiler vermek istemiyorum.isteyen alsın kitabı okusun_aslına bakılırsa kitap yanımda değil yanlış birşey yazmak istemiyorum
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Abi böyle bir röportaj olduğunu hiç zannetmiyorum. Bariz asparagaz... Eğer official bir röportaj varsa bilen link versin...Dragonfire wrote:Usha raistlinin kizi degildir bunu bizzat Margret WEIS soylemi$tir. Daha tarti$ilacak bi$eyde yoktur bana gore. Eskiden bende rasitlinin kizi oldugunu falan soyluyordum ama degil i$te kabul etmek lazim.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
turkleader altın rengi deri olmasada gozler konusunda haklısın birkadının adıyla anılan bir curse raistlinin gözleri. Hatta soulforge da sınavdan sonra Par_salian ın verdigi belirtilmiş olması lazım o curse'ü. deri ise Fistandantilus'dan hatıra. yani hicbir genetik yanı yok olayın. birde buyuculuk kulesi forumlarından birinde ushanında Kumsaati şeklinde gözleri oldugu yazılmıs ama ben oyle bişey hatırlamıyorum. emin olan yada bakabilecek olan varsa kaynak ve sayfa belirtirse sevinirim ama zannetmiyorum çünkü Usha böyle bir manzara karşısında dayanamazdı. düşünsenize bir baktıgı herşey karsısında ölse nasıl resim çizecek ki.
AYRICA BUYUNUN IRSİ OLDUGU SOULFORGE 'DA ACIKCA BELİRTİLMİş. YANİ KRYNN ÖZERİNDE YÃ?RÃ?MÃ?ş EN GÃ?Ã?LÃ? BÃ?YÃ?CÃ?NÃ?N KIZININ BÃ?YÃ? GÃ?CÃ? OLMADIGINA İNANABİLİYOR MUSUNUZ?
AYRICA BUYUNUN IRSİ OLDUGU SOULFORGE 'DA ACIKCA BELİRTİLMİş. YANİ KRYNN ÖZERİNDE YÃ?RÃ?MÃ?ş EN GÃ?Ã?LÃ? BÃ?YÃ?CÃ?NÃ?N KIZININ BÃ?YÃ? GÃ?CÃ? OLMADIGINA İNANABİLİYOR MUSUNUZ?
Usha irdalar tarafından büyütülmüş bir çocukdur altın göz rengi annesinden miras kalmışdır.İrdalar Ushanın gerçek anne ve babasını "kısmen de olsa"öldürdükleri için vicdan azabı duyup kıza bakmışdır daha sonra irda adasından ayrılıp tasarrof ile karşılaşmasıyla Raistlin Majere ismini duymuşdur.Herkeze korku salan bu ismin arkasına sığınıp raistlinin kızı olduğunu idda edmişdir -tamamen tasın benzetmesi sonucu-.Raistlin zamanda yolculuk edip ushanın gerçek ebebeyinlerini görmüşdür.Yalnız majere soy adı Ushaya verlebilir Palin ile evlenmesi olasıdır.Yaz alevinden sonra ne olduğunu bilemiyorum
- s_e_f_t_a_l_i
- Kullanıcı