USHA MAJERE nedir ne değildir?

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

USHA MAJERE nedir ne değildir?

Post by Sylvius »

Bu Usha nın Raislin'in kızı olma olasılıgı nedir. Bence imkansız ama biraz bilgi eksiğim olabilir tamamlarsanız sevinirim...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Yaz alevi ejderhalarında Raistlin gerekli açıklamayı Usha nın ta kendisine yapmıştı(usha nın raistlin in kızı olmadığı açıklaması).

tam metni verirdim ama şimdi spoiler vermek istemiyorum.isteyen alsın kitabı okusun_aslına bakılırsa kitap yanımda değil yanlış birşey yazmak istemiyorum :P _
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

spoiler:İrdaların büyüsünün etkisiyle Raistlin olayı hatırlamadığı için bu sadece bir efsane olarak kalır fakat derinlemesine bakarsak bence Usha Raistlin in kızı.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Usha raistlinin kizi degildir bunu bizzat Margret WEIS soylemi$tir. Daha tarti$ilacak bi$eyde yoktur bana gore. Eskiden bende rasitlinin kizi oldugunu falan soyluyordum ama degil i$te kabul etmek lazim.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Dragonfire wrote:Usha raistlinin kizi degildir bunu bizzat Margret WEIS soylemi$tir. Daha tarti$ilacak bi$eyde yoktur bana gore. Eskiden bende rasitlinin kizi oldugunu falan soyluyordum ama degil i$te kabul etmek lazim.
Abi böyle bir röportaj olduğunu hiç zannetmiyorum. Bariz asparagaz... Eğer official bir röportaj varsa bilen link versin...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

şimdi elimizdeki kesin bilgilerle kitaplar ışığında bişey soylemek gerekirse kitaplar ışıgında Usha'nın ne udugu belirsiz,anne babası insan irda adası kıyılrına vurmus bir öksüz oldugunu savunuyorum ben...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Kitapta Raistlin, Usha'ya hem Astinus'un kayıtlarından hem de Astinus'a zamanında verdiği izleme küresinden kendi kızı olmadığını göstermiştir...

Raistlin'den önce de birilerinde altın renkli göz ve deri laneti vardı ;) Hatta o lanet bir kadının ismi ile anılıyor ;);)

Saygılarımla...
Türklider...
chimaera
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chimaera »

bence Usha büük ihtimalle Raistin'in kızıdr,weis onu ne zaman söölemiş?

zaten gayet ucu açık bi konu..kitabı da tam hatırlamıorm :D
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

turkleader altın rengi deri olmasada gozler konusunda haklısın birkadının adıyla anılan bir curse raistlinin gözleri. Hatta soulforge da sınavdan sonra Par_salian ın verdigi belirtilmiş olması lazım o curse'ü. deri ise Fistandantilus'dan hatıra. yani hicbir genetik yanı yok olayın. birde buyuculuk kulesi forumlarından birinde ushanında Kumsaati şeklinde gözleri oldugu yazılmıs ama ben oyle bişey hatırlamıyorum. emin olan yada bakabilecek olan varsa kaynak ve sayfa belirtirse sevinirim ama zannetmiyorum çünkü Usha böyle bir manzara karşısında dayanamazdı. düşünsenize bir baktıgı herşey karsısında ölse nasıl resim çizecek ki.

AYRICA BUYUNUN IRSİ OLDUGU SOULFORGE 'DA ACIKCA BELİRTİLMİş. YANİ KRYNN ÖZERİNDE YÃ?RÃ?MÃ?ş EN GÃ?Ã?LÃ? BÃ?YÃ?CÃ?NÃ?N KIZININ BÃ?YÃ? GÃ?CÃ? OLMADIGINA İNANABİLİYOR MUSUNUZ?
zalhonan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zalhonan »

usha majere hiç bi şey değildir,çünkü bi kere soyadı majere değildir..
raistlinin kızı hiç değildir
güç içinde yükselen;
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Abi alin okuyun Yaz alevi ni orda acikca söylemis kizi olmadigini.
Dalmer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dalmer »

Usha irdalar tarafından büyütülmüş bir çocukdur altın göz rengi annesinden miras kalmışdır.İrdalar Ushanın gerçek anne ve babasını "kısmen de olsa"öldürdükleri için vicdan azabı duyup kıza bakmışdır daha sonra irda adasından ayrılıp tasarrof ile karşılaşmasıyla Raistlin Majere ismini duymuşdur.Herkeze korku salan bu ismin arkasına sığınıp raistlinin kızı olduğunu idda edmişdir -tamamen tasın benzetmesi sonucu-.Raistlin zamanda yolculuk edip ushanın gerçek ebebeyinlerini görmüşdür.Yalnız majere soy adı Ushaya verlebilir Palin ile evlenmesi olasıdır.Yaz alevinden sonra ne olduğunu bilemiyorum
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Cevabı zaten bariz bir şekilde bilindiği (tartışmaya yer bırakmayacak şekilde) ve sürekli üzerine post atıldığı için konunun kapatılmasını öneriyorum. ilgililerin dikkatine...
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Aynen diyorum konu gereksiz yere cok uzadi
s_e_f_t_a_l_i
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by s_e_f_t_a_l_i »

vay be gittim aynı konu vardı geldim hala var :lol:
You can not change your fate!!!
Post Reply