Darkgnome sen merak etme kardeşim o handa daha kavga çıkacak ve sende tam o kavganın ortasına geleceksinben birilerini pataklamadan oradan ayrılamayacam sanırım
Meleran: Kayıp Krallık Hakkında...
Ulen zaten olaylar karışmış bebeyi aldılar yada bebek kendisi gitti bu velette garip bişeyler olduğu belliydi zaten işler şimdi dahada garipleşiyor ve karmaşık oluyor
Darkgnome sen merak etme kardeşim o handa daha kavga çıkacak ve sende tam o kavganın ortasına geleceksinben birilerini pataklamadan oradan ayrılamayacam sanırım
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Yarın atacağım RP'mi sakın karışmayın
şu an acelem var. Sabrınız için teşekkürler..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Arkadaşlar nerelerdesiniz? Bir oyununuz olduğunu unuttunuz galiba? Bakınız Rp kaç gündür ilerlemedi bile. Bir sorunu olan arkadaş bana sorununu bildirse iyi olur. Aksi durumda;
Winarf, Mekisa, Trias ve Asgard karakterlerine acil rp bekliyorum.
Eskiden günde en az 1 tur dönen rp şimdi dönmez oldu. Hadiyin arkadaşlar. Rp ilerleyecek başka çaresi yok...
Winarf, Mekisa, Trias ve Asgard karakterlerine acil rp bekliyorum.
Eskiden günde en az 1 tur dönen rp şimdi dönmez oldu. Hadiyin arkadaşlar. Rp ilerleyecek başka çaresi yok...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ben buradayım ve bekliyorum RPlerin atılmasını. Hadi arkadaşlar, biraz ilgi..
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Kusura bakmayın arkadaşlar bu sefer bende biraz geç kaldım ama hemen telafi ettim attım rp yi.Khutai ile daha bi muhabbetimiz olacaktı dışarda
güzel bir muhabbet olacak öle umuyorum iki barbar kanka belki biraz dışarda takılırız oda belli olmaz bebeyi belkide boşveririz oda olabilir
Neyse hadi arkadarşlar atın rp lerinizi valla okul gibi oldu burası
DM arkadaşımızı zor durumda bırakmayalım lütfen.
Neyse hadi arkadarşlar atın rp lerinizi valla okul gibi oldu burası
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Bugün amma hızlı ilerledi oyun be! Ben RO'mi yazana kadar tur döndü ve en az 3 kişi de RP attı. Ben mi yavaşım yoksa siz mi hızlısınız anlayamadım ki 
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Trias
Frontside alıntıları çok fazla yapıyorsun. Alıntıları azaltıp hamlelere daha çok yer ver. Düşünceler iyi ama alıntılar göze batıyor.
Slach ve Mefistofeles'in bilgisayarları bozuktu bildiğim kadarıyla. Onları tam aktif olarak oynatamıyorum turda. Ama karakterlerden uzaklaşmalarını engelleyerek oyun dahilinde tutuyorum. Yani nete girdiklerinde rp atmaları uygun olacaktır.
Ayrıca bir kaç tur içinde Ariakan geriye dönmezse karakterini npc ye çekeceğim. Benimle yeniden konuştuğunda da karakterini yeniden oyuna alabilecek.
Bunca sözden sonra Turun Döndüğünü belirtmeliyim sanırım
Frontside alıntıları çok fazla yapıyorsun. Alıntıları azaltıp hamlelere daha çok yer ver. Düşünceler iyi ama alıntılar göze batıyor.
Slach ve Mefistofeles'in bilgisayarları bozuktu bildiğim kadarıyla. Onları tam aktif olarak oynatamıyorum turda. Ama karakterlerden uzaklaşmalarını engelleyerek oyun dahilinde tutuyorum. Yani nete girdiklerinde rp atmaları uygun olacaktır.
Ayrıca bir kaç tur içinde Ariakan geriye dönmezse karakterini npc ye çekeceğim. Benimle yeniden konuştuğunda da karakterini yeniden oyuna alabilecek.
Bunca sözden sonra Turun Döndüğünü belirtmeliyim sanırım
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
- khutai
- Kullanıcı

La hala bakıyonuz hanın kapısından gelseniz ya olum osurucam şimdi zorlanmaktan bak bak "pırt" ohhhh
ya valla iki adımda bi tur döner oldu arklar bi el atın şu herifleri bi sevelim
Bak yaralıyım bide;)
Ha biz adamın hayatını kurtaralım herif gitsin en sıska adamı kestirsin gözüne
barbarların yüz karası nolcak
Hadi arkadaşlar biraz toparlıyalım şu oyunu bak aramıza bide şaman geliyo
olaylar hızlanıyo düşmanlar bizi kolluyo olum
Sırık hala cırcır olsun tuvalette 
Go Go Go ! Bak şifre yazıcam consala basıp bekletmeyin artık ya !
ya valla iki adımda bi tur döner oldu arklar bi el atın şu herifleri bi sevelim
Ha biz adamın hayatını kurtaralım herif gitsin en sıska adamı kestirsin gözüne
Hadi arkadaşlar biraz toparlıyalım şu oyunu bak aramıza bide şaman geliyo
Go Go Go ! Bak şifre yazıcam consala basıp bekletmeyin artık ya !
Horn ölüleri say!!!!!
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Alıntıları azaltmaya çalışmıştım ama biraz daha dikkat ettim bu sefer. Alıntı yapmak düşünmemi kolaylaştırıyor, bu yüzden bu kadar çok yapıyorum. Sanki gideceğim yoldaki sabit noktaları koymuşum gibi, gerisine ben karar veriyorum. Daha dikkatli olurum ya da alıntıları yazdıktan sonra temize çekerim.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Arkadaşlar tur hakkında kaba taslak bir şema ile konumları sunuyorum. Zamanım olmadığı için uğraşamadım. Sonra, başka bir zamanda daha temiz ve güzelini sunmaya çalışacağım:

Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Zamanın uygun olduğunda Suzi, çocuk, bebek ve diğer salemi de eklersin umarım. 
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests