Meleran: Kayıp Krallık Hakkında...

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Ulen zaten olaylar karışmış bebeyi aldılar yada bebek kendisi gitti bu velette garip bişeyler olduğu belliydi zaten işler şimdi dahada garipleşiyor ve karmaşık oluyor :???:

Darkgnome sen merak etme kardeşim o handa daha kavga çıkacak ve sende tam o kavganın ortasına geleceksinben birilerini pataklamadan oradan ayrılamayacam sanırım :wink: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Yarın atacağım RP'mi sakın karışmayın :D şu an acelem var. Sabrınız için teşekkürler..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Tur hasta Kahin tarafından döndürüldü. Hatalar affola...

Hayırlara vesile olması dileğiyle...
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

Geçmiş olsun kahinim güzel bi giriş olmuş yinede.Hadi ileşte gel bi an önce gerçi bende bu aralar astım ama rpui :( mazeretlerim var valla bak.Hadi kalın salıcakla
Horn ölüleri say!!!!!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Arkadaşlar nerelerdesiniz? Bir oyununuz olduğunu unuttunuz galiba? Bakınız Rp kaç gündür ilerlemedi bile. Bir sorunu olan arkadaş bana sorununu bildirse iyi olur. Aksi durumda;

Winarf, Mekisa, Trias ve Asgard karakterlerine acil rp bekliyorum.

Eskiden günde en az 1 tur dönen rp şimdi dönmez oldu. Hadiyin arkadaşlar. Rp ilerleyecek başka çaresi yok...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben buradayım ve bekliyorum RPlerin atılmasını. Hadi arkadaşlar, biraz ilgi..

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

Ya nerdesiniz millet ya noldu bu oyuna aloooo wenom sırık dostlar !!! Abi unuttun galiba yada handa sızıp kaldınız :D
Horn ölüleri say!!!!!
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Kusura bakmayın arkadaşlar bu sefer bende biraz geç kaldım ama hemen telafi ettim attım rp yi.Khutai ile daha bi muhabbetimiz olacaktı dışarda :) güzel bir muhabbet olacak öle umuyorum iki barbar kanka belki biraz dışarda takılırız oda belli olmaz bebeyi belkide boşveririz oda olabilir :P :D

Neyse hadi arkadarşlar atın rp lerinizi valla okul gibi oldu burası :) DM arkadaşımızı zor durumda bırakmayalım lütfen.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Bir aralar güz ormanı oyunu vardı. Orda Marduk'un birisi cırcır olmuştu. Bu Meleran'ın ikinci cırcır vakkası :D Arkadaşlar Rp leri geciktirmeyelim. Bir derdiniz varsa söyleyin anlayışla karşılarım. Hatta makul bir yol buluruz derdinize çözüm bulana kadar ;)

Tur döndü. Hadiyin bakalım :D
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Bugün amma hızlı ilerledi oyun be! Ben RO'mi yazana kadar tur döndü ve en az 3 kişi de RP attı. Ben mi yavaşım yoksa siz mi hızlısınız anlayamadım ki :???:

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Trias :lol:

Frontside alıntıları çok fazla yapıyorsun. Alıntıları azaltıp hamlelere daha çok yer ver. Düşünceler iyi ama alıntılar göze batıyor.

Slach ve Mefistofeles'in bilgisayarları bozuktu bildiğim kadarıyla. Onları tam aktif olarak oynatamıyorum turda. Ama karakterlerden uzaklaşmalarını engelleyerek oyun dahilinde tutuyorum. Yani nete girdiklerinde rp atmaları uygun olacaktır.

Ayrıca bir kaç tur içinde Ariakan geriye dönmezse karakterini npc ye çekeceğim. Benimle yeniden konuştuğunda da karakterini yeniden oyuna alabilecek.

Bunca sözden sonra Turun Döndüğünü belirtmeliyim sanırım :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

La hala bakıyonuz hanın kapısından gelseniz ya olum osurucam şimdi zorlanmaktan bak bak "pırt" ohhhh :D
ya valla iki adımda bi tur döner oldu arklar bi el atın şu herifleri bi sevelim :D Bak yaralıyım bide;)

Ha biz adamın hayatını kurtaralım herif gitsin en sıska adamı kestirsin gözüne :D barbarların yüz karası nolcak :D

Hadi arkadaşlar biraz toparlıyalım şu oyunu bak aramıza bide şaman geliyo :D olaylar hızlanıyo düşmanlar bizi kolluyo olum :D Sırık hala cırcır olsun tuvalette :D

Go Go Go ! Bak şifre yazıcam consala basıp bekletmeyin artık ya !
Horn ölüleri say!!!!!
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Alıntıları azaltmaya çalışmıştım ama biraz daha dikkat ettim bu sefer. Alıntı yapmak düşünmemi kolaylaştırıyor, bu yüzden bu kadar çok yapıyorum. Sanki gideceğim yoldaki sabit noktaları koymuşum gibi, gerisine ben karar veriyorum. Daha dikkatli olurum ya da alıntıları yazdıktan sonra temize çekerim.

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Arkadaşlar tur hakkında kaba taslak bir şema ile konumları sunuyorum. Zamanım olmadığı için uğraşamadım. Sonra, başka bir zamanda daha temiz ve güzelini sunmaya çalışacağım:

Image
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Zamanın uygun olduğunda Suzi, çocuk, bebek ve diğer salemi de eklersin umarım. :)

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Locked