Oğlum Gorath animatör diye çağırmak lazım seni
En Son Hangi Animeyi İzlediniz?
Tri-Gun'nın 5 bölümünü izledim. Cidden tam animeymiş. Sevimli olsun diye iki tane bayan karakter, salak ama çok güçlü ana karakter, inanılmaz fantastik eğlenceli bir dünya, saçma sapan zamanlarda ortaya çıkan yan karakterler, basit bir kurgu, oldukça iyi çizim...
Bana Cowboy Bebop'ı anımsattı uzaktan, çok beğendim acayip tavsiye ederim.
Bana Cowboy Bebop'ı anımsattı uzaktan, çok beğendim acayip tavsiye ederim.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Basilisk'i en sonunda bitirdim. Mutluyum, gururluyum. Cowboy bebop'ı da bitirmeme 2 bölüm kaldı. Ama ondan sonra ne seyredeceğime karar veremiyorum. Hepside çok itici geliyor. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
One Piece 163-174 arasını izledim ve tam Sky Island Arc'ının ortasında Kaizoku çevirileri bitti.
şimdilik haftalık takibe döndük. Bekliyoruz Kaizoku Fansubs'ın çevirilerini. Ama 219 dan çevirmeye başlayan Geru Sama Fansubs bölümlerini izleyerek 253 e kadar (Japonyada da bu kadar yayınlandı) izlemek için iki gündür gözlerimi patlatarak manga serisini okuyorum. 288 bölüm One Piece mangası okudum. Devam da ediyorum
Yine One Piece Movie 2 Türkçeye çevrilince bir de Türkçe Alt Yazılı izledim. Çok eğlenceliydi. Zaten bu film nedense çok hoşuma gidiyor. 
Bunun dışında Fate Stay Night ilk bölümünü izledim ve hastası oldum. Bleach ve Naruto dan sonra yeni çılgınlık olacak gibi gözüküyor
Mai-Hime 3. bölüm izledim. Arada çerez niyetine indirip izliyorum. Çok hoşuma giden bir anime.
Bleach 68 - 69 izledim. Bu hafta 70 geliyor. Anime Mangadan ayrılmasına rağmen çok eğlenceli ilerliyor. Son hız izlemeye devam
Bunun dışında Fate Stay Night ilk bölümünü izledim ve hastası oldum. Bleach ve Naruto dan sonra yeni çılgınlık olacak gibi gözüküyor
Mai-Hime 3. bölüm izledim. Arada çerez niyetine indirip izliyorum. Çok hoşuma giden bir anime.
Bleach 68 - 69 izledim. Bu hafta 70 geliyor. Anime Mangadan ayrılmasına rağmen çok eğlenceli ilerliyor. Son hız izlemeye devam
- rain_maker
- Kullanıcı

One Piece 219 - 231 arası bölümleri izledim
Devamı da geliyor. Keşke elimdeki bölümler hiç bitmese 
Detective Conan 17-30 izledim. Pardon 29. yu izledim en son. 30 izliycem şimdi
Bir de Konjiki No Gash Bell! son çıkan 67. bölümü izledim. Çok eğlenceliydi.
Sınav dönemine giriyorken son bir kez sabahlıyım dedim
şimdi mutluyum, huzurluyum. Kimse beni tutamaz 
Detective Conan 17-30 izledim. Pardon 29. yu izledim en son. 30 izliycem şimdi
Bir de Konjiki No Gash Bell! son çıkan 67. bölümü izledim. Çok eğlenceliydi.
Sınav dönemine giriyorken son bir kez sabahlıyım dedim
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
XXXHolic Movie ardından Tsubasa Chronicle Movie: Princess of the Country of the Bird Cage izledim.

İki seride ki paralelliği daha çok sevmeye başladım. Çok harika seriler bence. İkisinin de tarz olarak farklı olupta hikayelerinin böylesine bağlı olması gerçekten çok iyiydi. Özellikle çizimler bir müthişti. Clamp her zamankisi gibi harikaydı.
Bu arada çizimlerde mokona'nın daha küçük olduğu dikkatimi çekti. Böyle çok daha sevimli olmuş. Bence Tsubasa Chronicle 2. sezonda da mokonayı böyle çizmeliler. Artık nisan ayına kadar bekliyeceğiz öyle olup olmadığını görmek için
Bence Clamp serilerini seven herkes izlemeli bu movie leri. Ama tavsiyem önce XXXHolic Movie ardından Tsubasa Chronicle Movie izlemenizdir arkadaşlar

İki seride ki paralelliği daha çok sevmeye başladım. Çok harika seriler bence. İkisinin de tarz olarak farklı olupta hikayelerinin böylesine bağlı olması gerçekten çok iyiydi. Özellikle çizimler bir müthişti. Clamp her zamankisi gibi harikaydı.
Bu arada çizimlerde mokona'nın daha küçük olduğu dikkatimi çekti. Böyle çok daha sevimli olmuş. Bence Tsubasa Chronicle 2. sezonda da mokonayı böyle çizmeliler. Artık nisan ayına kadar bekliyeceğiz öyle olup olmadığını görmek için
Bence Clamp serilerini seven herkes izlemeli bu movie leri. Ama tavsiyem önce XXXHolic Movie ardından Tsubasa Chronicle Movie izlemenizdir arkadaşlar
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Sınavlara üç gün kalmasına rağmen animesiz duramıyor insan
Bu bir bağımlılık...
Ders aralarında şöyle birer bölüm Onegai Teacher izliyorum. İlk dört bölümüne de Türkçe alt yazı bulmuştum öyle başladım. Ama şimdi ingilizce devam ediyorum. 13 bölüm bir şey olmasına rağmen halen bitiremedim. Arada bir bölüm izliyorum. Keyif almak için ama Teacher'ın çizimleri dışında anime de iş yok. Komik bir şey de yok değişik bir şey de yok. Tek ilgi çekici şey Teacher'ın çizimleri
Bu aralar hiç anime izleyen yok mu?
Son üç seyir mesajı da bana ait olmuş 
Ders aralarında şöyle birer bölüm Onegai Teacher izliyorum. İlk dört bölümüne de Türkçe alt yazı bulmuştum öyle başladım. Ama şimdi ingilizce devam ediyorum. 13 bölüm bir şey olmasına rağmen halen bitiremedim. Arada bir bölüm izliyorum. Keyif almak için ama Teacher'ın çizimleri dışında anime de iş yok. Komik bir şey de yok değişik bir şey de yok. Tek ilgi çekici şey Teacher'ın çizimleri
Bu aralar hiç anime izleyen yok mu?
en son midori no hibi'yi izlemiştim..üstüne de bleach 62 sanırım,pek emin değilim.bleach'te neden soul society'den döndüler dünyaya,ne gerek vardı...içimden bir his bir sürü gereksiz olay olacak ve geri dönecekler diyor ama neden
bu arada manga versiyonundan baya bi değişik devam ediyormuş,nedense mangaya alışamamıştım,duyduğumu söylemek durumunda kaldım.
veni
Full Metal Alchemist 35. böümü izledim gittikçe heyecanlı oluyo,çok güzel bir seri herkese tavsiye ederim
,Trinity Blood 20.bölümdeyim sonunu çok merak ediyorum umarım bana söylenen gibi çıkmaz 
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"
Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Ben fazla anime izleyemiyorum bu günlerde
Elime bir sürü anime geçmesine rağmen Sousei no Aquarion'u bitirdikten sonra kaldım. Harika bir seriydi bu arada herkes izlemeli. Bu aralar bir manga çılgınlığıdır gidiyor.
şu aralar izlediğim tek anime, darko sağolsun, Chrono Crusade... Chrono karakteri oldukça güzel geldi bana. Bunun dışında Trinity Blood havası yakaladım az da olsa seride. Tabiî ki Trinity Blood'un çok daha güzel olduğu bir gerçek
Bu arada darko ne yazık ki Trinity Blood yazarı vefat etmiş.
Daha Abel'in geçmişini iyice incik cincik öğrenmek istiyordum ben.
Neyse en azından seri askıda kalmıyor. 
şu aralar izlediğim tek anime, darko sağolsun, Chrono Crusade... Chrono karakteri oldukça güzel geldi bana. Bunun dışında Trinity Blood havası yakaladım az da olsa seride. Tabiî ki Trinity Blood'un çok daha güzel olduğu bir gerçek
Bu arada darko ne yazık ki Trinity Blood yazarı vefat etmiş.