En Son Hangi Animeyi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
ulysses
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulysses »

141-162 mi? Yuhh be kardeşim :)
Oğlum Gorath animatör diye çağırmak lazım seni :)
Ferahta galip gelenlerden bir bıkmışlık var omuzlarımda, ondan mağlup oluyorum bu aralar hayata!
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Tri-Gun'nın 5 bölümünü izledim. Cidden tam animeymiş. Sevimli olsun diye iki tane bayan karakter, salak ama çok güçlü ana karakter, inanılmaz fantastik eğlenceli bir dünya, saçma sapan zamanlarda ortaya çıkan yan karakterler, basit bir kurgu, oldukça iyi çizim...

Bana Cowboy Bebop'ı anımsattı uzaktan, çok beğendim acayip tavsiye ederim.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Pardon Gorath ezmek istememistim. :twisted:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Basilisk'i en sonunda bitirdim. Mutluyum, gururluyum. Cowboy bebop'ı da bitirmeme 2 bölüm kaldı. Ama ondan sonra ne seyredeceğime karar veremiyorum. Hepside çok itici geliyor. :(
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

One Piece 163-174 arasını izledim ve tam Sky Island Arc'ının ortasında Kaizoku çevirileri bitti. :( şimdilik haftalık takibe döndük. Bekliyoruz Kaizoku Fansubs'ın çevirilerini. Ama 219 dan çevirmeye başlayan Geru Sama Fansubs bölümlerini izleyerek 253 e kadar (Japonyada da bu kadar yayınlandı) izlemek için iki gündür gözlerimi patlatarak manga serisini okuyorum. 288 bölüm One Piece mangası okudum. Devam da ediyorum :) Yine One Piece Movie 2 Türkçeye çevrilince bir de Türkçe Alt Yazılı izledim. Çok eğlenceliydi. Zaten bu film nedense çok hoşuma gidiyor. :D

Bunun dışında Fate Stay Night ilk bölümünü izledim ve hastası oldum. Bleach ve Naruto dan sonra yeni çılgınlık olacak gibi gözüküyor :D

Mai-Hime 3. bölüm izledim. Arada çerez niyetine indirip izliyorum. Çok hoşuma giden bir anime.

Bleach 68 - 69 izledim. Bu hafta 70 geliyor. Anime Mangadan ayrılmasına rağmen çok eğlenceli ilerliyor. Son hız izlemeye devam :D
rain_maker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rain_maker »

duydumki ergo proxy diye süper bi anime çıkmış hemen indirdim ilk bölümünü.sonuç olarak sadece ilk bölümü izledim ama oldukça güzele benziyordu.herkese tavsiye ederim
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

Az önce Howl's moving castle ı seyrettim bence çok güzeldi izlemenizi tavsiye ediyorum.

filmin orjinal adı:Hauru no ugoku shiro

imbd puanı:7,9
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

One Piece 219 - 231 arası bölümleri izledim :D Devamı da geliyor. Keşke elimdeki bölümler hiç bitmese :P

Detective Conan 17-30 izledim. Pardon 29. yu izledim en son. 30 izliycem şimdi :P

Bir de Konjiki No Gash Bell! son çıkan 67. bölümü izledim. Çok eğlenceliydi. :D

Sınav dönemine giriyorken son bir kez sabahlıyım dedim :P şimdi mutluyum, huzurluyum. Kimse beni tutamaz :lol:
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

XXXHolic Movie ardından Tsubasa Chronicle Movie: Princess of the Country of the Bird Cage izledim.

Image

İki seride ki paralelliği daha çok sevmeye başladım. Çok harika seriler bence. İkisinin de tarz olarak farklı olupta hikayelerinin böylesine bağlı olması gerçekten çok iyiydi. Özellikle çizimler bir müthişti. Clamp her zamankisi gibi harikaydı.

Bu arada çizimlerde mokona'nın daha küçük olduğu dikkatimi çekti. Böyle çok daha sevimli olmuş. Bence Tsubasa Chronicle 2. sezonda da mokonayı böyle çizmeliler. Artık nisan ayına kadar bekliyeceğiz öyle olup olmadığını görmek için :(

Bence Clamp serilerini seven herkes izlemeli bu movie leri. Ama tavsiyem önce XXXHolic Movie ardından Tsubasa Chronicle Movie izlemenizdir arkadaşlar ;)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Sınavlara üç gün kalmasına rağmen animesiz duramıyor insan :P Bu bir bağımlılık...

Ders aralarında şöyle birer bölüm Onegai Teacher izliyorum. İlk dört bölümüne de Türkçe alt yazı bulmuştum öyle başladım. Ama şimdi ingilizce devam ediyorum. 13 bölüm bir şey olmasına rağmen halen bitiremedim. Arada bir bölüm izliyorum. Keyif almak için ama Teacher'ın çizimleri dışında anime de iş yok. Komik bir şey de yok değişik bir şey de yok. Tek ilgi çekici şey Teacher'ın çizimleri :P

Bu aralar hiç anime izleyen yok mu? :D Son üç seyir mesajı da bana ait olmuş :D

uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Ergo Proxy yi tavsiye ederim. ilk bölümünü izledim sadece ama çekici geldi. Ã?te yandanda eleştirmenler dahil bende Ghost in the Shell benzetmesi deniyor.

şuana kadar sanırım 9 bölüm kadar yapılmış.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Full Metal Alchemiste başladım gayet ilgimi çekti ama ah sınavlar.. devam edemiyorum.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Elodia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elodia »

en son midori no hibi'yi izlemiştim..üstüne de bleach 62 sanırım,pek emin değilim.bleach'te neden soul society'den döndüler dünyaya,ne gerek vardı...içimden bir his bir sürü gereksiz olay olacak ve geri dönecekler diyor ama neden :cry: bu arada manga versiyonundan baya bi değişik devam ediyormuş,nedense mangaya alışamamıştım,duyduğumu söylemek durumunda kaldım.
veni
darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

Full Metal Alchemist 35. böümü izledim gittikçe heyecanlı oluyo,çok güzel bir seri herkese tavsiye ederim :) ,Trinity Blood 20.bölümdeyim sonunu çok merak ediyorum umarım bana söylenen gibi çıkmaz :evil:
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ben fazla anime izleyemiyorum bu günlerde :D Elime bir sürü anime geçmesine rağmen Sousei no Aquarion'u bitirdikten sonra kaldım. Harika bir seriydi bu arada herkes izlemeli. Bu aralar bir manga çılgınlığıdır gidiyor.

şu aralar izlediğim tek anime, darko sağolsun, Chrono Crusade... Chrono karakteri oldukça güzel geldi bana. Bunun dışında Trinity Blood havası yakaladım az da olsa seride. Tabiî ki Trinity Blood'un çok daha güzel olduğu bir gerçek :D

Bu arada darko ne yazık ki Trinity Blood yazarı vefat etmiş. :cry: Daha Abel'in geçmişini iyice incik cincik öğrenmek istiyordum ben. :cry: Neyse en azından seri askıda kalmıyor. :cry:

Post Reply