Cübbe !!
Cübbe !!
Izmir'de cübbe alabilecegim ya da yaptirabilecegim bir yer var mı?
http://www.tekinhediyelik.com/index.htm burada birkaç birşey olması gerek bir bak istersenbarabus wrote:bende heavy armor bi full plate istiyorum dostum onu nerde yaptırabilirim:D:D
Birde chainmail yapan biri vardı ilan vermişti.Onunla irtibata geçebilirsin.
bu tekin hediyelikte gosterilen malzemeler umraniye de olmasi lazim. yine umraniyede umraniye belediyesinin yakinlarindaki hediyelik magazasinda. Baltadan tanidim.
Eski patronumda o baltadan vardi. Grafik odasina baltasiyla kapiyi tekmeleyerek girer napiyosunuz lan ..... diyerekten iceri girerdi. Birkeresinde benim masayada baltayi cakmisti genis bir yarik acildigini hatirliyorum. Kisacasi saglam aletti.
Eski patronumda o baltadan vardi. Grafik odasina baltasiyla kapiyi tekmeleyerek girer napiyosunuz lan ..... diyerekten iceri girerdi. Birkeresinde benim masayada baltayi cakmisti genis bir yarik acildigini hatirliyorum. Kisacasi saglam aletti.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Helluin nickli arkadaş chainmail yapıp satıyor. İlgilenenler için: http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4385
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
İStanbul'da nereden cübbe alabileceğimi bilen var mı? Ya da terzi önerebilecek ve modeli nasıl bulabileceğimi anlatabilecek biri?
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Kumaşı seçip kendin götürürsen hem daha ucuza yapar hemde tam istediğin rengi ve dokuyu seçmiş olursun...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Amerika'da falan tanıdığınız varsa alıp getirebilir. Orada Halloween diye bi aktivite olduğu için boldur heralde çeşit... Mesela şöyle bişiler var:
http://www.pricegrabber.com/p___Mad_Mon ... ch=costume
http://www.pricegrabber.com/p___Mad_Mon ... ch=costume
Kardeş işini görür mü bilmiyorum ama üniversiteden mezun olurken giyilen cübbeler işini görürse üniversiteden mezun olacaklara sorabilirsin. Tam da mevsimi...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edurus'un tek mesajı olmuş siteye o da nuhnebiden kalma... Bu yüzden cevabım Frontside'a. Taksim'de Galatasaray lisesinin yanından Tophaneye inen sokakta, 45'lik denen bara gelmeden garip eşyalar satan bir dükkan var... Orada garip yüzüklerin efendisi kostümleri, cüppe, cloak gibi şeyler bulabilirsiniz.
Not: Sürekli olarak garip dememin nedeni yüzüklerin efendisi kostümüne benzetmek için hayal gücüne de ihtiyaç duyuyor olmanız.
Ayrıca Ankara'da Cottage diye bir yer var. Tunus'da. Burada örgü zırh, miğfer, çeşitli kılıçlar ve diğer bizim gibi insanların seveceği ıvır zıvırı bulabilirsiniz.
Not: Sürekli olarak garip dememin nedeni yüzüklerin efendisi kostümüne benzetmek için hayal gücüne de ihtiyaç duyuyor olmanız.
Ayrıca Ankara'da Cottage diye bir yer var. Tunus'da. Burada örgü zırh, miğfer, çeşitli kılıçlar ve diğer bizim gibi insanların seveceği ıvır zıvırı bulabilirsiniz.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı