Cübbe !!

Satmak istediğiniz ya da aradığınız şeyler mi var? Doğru yerdesiniz.
Post Reply
edurus77
Kullanıcı
Kullanıcı

Cübbe !!

Post by edurus77 »

Izmir'de cübbe alabilecegim ya da yaptirabilecegim bir yer var mı?
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

herhangi bir terziye gidip istediğiniz modeli verirseniz yaparlar. Ã?ekiniyorsanız okul müsameresinde giyeceğinizi söyleyin.
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

bende heavy armor bi full plate istiyorum dostum onu nerde yaptırabilirim :D:D:D
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

barabus wrote:bende heavy armor bi full plate istiyorum dostum onu nerde yaptırabilirim :D:D:D
http://www.tekinhediyelik.com/index.htm burada birkaç birşey olması gerek bir bak istersen :wink:

Birde chainmail yapan biri vardı ilan vermişti.Onunla irtibata geçebilirsin.
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

bu tekin hediyelikte gosterilen malzemeler umraniye de olmasi lazim. yine umraniyede umraniye belediyesinin yakinlarindaki hediyelik magazasinda. Baltadan tanidim.

Eski patronumda o baltadan vardi. Grafik odasina baltasiyla kapiyi tekmeleyerek girer napiyosunuz lan ..... diyerekten iceri girerdi. Birkeresinde benim masayada baltayi cakmisti genis bir yarik acildigini hatirliyorum. Kisacasi saglam aletti.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Helluin nickli arkadaş chainmail yapıp satıyor. İlgilenenler için: http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4385

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

İStanbul'da nereden cübbe alabileceğimi bilen var mı? Ya da terzi önerebilecek ve modeli nasıl bulabileceğimi anlatabilecek biri?

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

abi git bi terziye bole bole bisey istiyom de rengini sec adam yapiversin annen dikisten anliyosa o bile diker bea
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Kumaşı seçip kendin götürürsen hem daha ucuza yapar hemde tam istediğin rengi ve dokuyu seçmiş olursun...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
ruyaci
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ruyaci »

Amerika'da falan tanıdığınız varsa alıp getirebilir. Orada Halloween diye bi aktivite olduğu için boldur heralde çeşit... Mesela şöyle bişiler var:
http://www.pricegrabber.com/p___Mad_Mon ... ch=costume
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kardeş işini görür mü bilmiyorum ama üniversiteden mezun olurken giyilen cübbeler işini görürse üniversiteden mezun olacaklara sorabilirsin. Tam da mevsimi...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Edurus'un tek mesajı olmuş siteye o da nuhnebiden kalma... Bu yüzden cevabım Frontside'a. Taksim'de Galatasaray lisesinin yanından Tophaneye inen sokakta, 45'lik denen bara gelmeden garip eşyalar satan bir dükkan var... Orada garip yüzüklerin efendisi kostümleri, cüppe, cloak gibi şeyler bulabilirsiniz.

Not: Sürekli olarak garip dememin nedeni yüzüklerin efendisi kostümüne benzetmek için hayal gücüne de ihtiyaç duyuyor olmanız.

Ayrıca Ankara'da Cottage diye bir yer var. Tunus'da. Burada örgü zırh, miğfer, çeşitli kılıçlar ve diğer bizim gibi insanların seveceği ıvır zıvırı bulabilirsiniz. :wink:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

Cübbe diken bir arkadaşım var, isteğe göre rün de işleyebiliyor; mesleği de bu tarz şeylerin özel sipariş terziliği. İlgilenen olursa özel msg atabilir.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

her terzi diker bildiğim kadarıyla. öyle bulunması güç bişy diil.
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Terziler diker dikmesine de iğrenc bişey yapmasınlar.Adam ne anlar cüppeden benm istediğim frplik sağlam bi sey :D:D
Post Reply