FRPWORLD 3. yaş organizasyonu

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Frp'm World'üm katılmazmıyım hiç, katılır da yardımcı olmazmıyım, ama organize ve fikir derseniz orada maalesef zayıf kalırım neyse işte siz hazırlayın bişiler yardım ihtiyacınız olursa her zaman buradayım malum :D

Hadi bakalım adımıza yakışır bir organizasyon olsun 8)
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

yardımda ederim ayrıca bir kaç güzel fikirde bende olabilir her zaman böylesine büyük bir organizasyon olmasını istemiştim belkide gelenek olurda her yıl festival havasında olabilir ciddiyim emin olun eylenceli olacak :D
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Bence tüm bu fikirleri aklınızda tutun daha yuvarlak bir rakamda (5. yıl yada 10. yıl gibi) bunları uygulayın. Ne yani her yıl kutlama mı olacak, 10 yılda süper bir kutlama yaparız işte çok klas olur 8)
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Arkadaşlar, işimiz halloldu ve fikirleri konuşmak için yapacağımız buluşma 18 şubat İstanbul buluşmasına entegre edildi, geyikten arta kalan tüm vaktimizde etkinliğimizin ayrıntılarını konuşacağız :P Gelecekler BURAYA tıklayarak geleceklerini belirtsinler.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Arkadaşlar, konumuz güncelliğini kaybetmesin. Türkiye'nin en büyük FRP sitesi olarak bir şeyler yapabileceğimizi kanıtlayalım. İstanbul Tayfası'nın tamamının gelmesini bekliyorum ben. Ã?ncelikle yakın bir zamanda toplanalım ve konuşalım. Yeni fikirler gündeme getirelim ve bunları tartışalım. Birimiz bu ve diğer başlığın çıktısını alsın ki elimizde somut bir şey olsun. Uygun tarih ve saatleri belirleyelim vizeler başlamadan.

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Evet arkadaşlar bu yakında toplanıp neler yapacağımızı bi görüşelim. Ben kesinlikle bu iş için zaman ayıracağım ki projelerden kafamı kaldırabilmem bile başarı :) Siz de yoğun temponuzdan biraz feragat edip bizim için zaman ayırırsanız sevinirim.

Frontside, bi ara buluşalım istanbullular olarak, olmazsa sen ve ben... Bu işler aksi yürümez, en azından iki kişi baş koymalı ki başkaları da gönüllü ola.

Esen hanım,sizi de bekliyoruz ;) Ve ilgilenmek isteyen yeni üyelerimiz de dahil her arkadaşımızı.

Bi buluşalım iki hafta içerisinde, haftasonu bir gün.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

çok fazla proje çıkacağına eminim. ben ve frontsideair en bastan beri kasiyoruz da anca bu zamana denk geldi sanirim herkesin yogunluklari vs vs .

Gorusmek dilegiyle.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Organizasyonu planlayan yapmayı düşünen herkese kolay gelsin.... Ben Ankarada olduğum için katılamayacağım.

İki önerimi yazayım dedim. Beyoğlu gibi kalabalık bir yerde böyle bir sistemin işleyip işlemediğini anlamak için önce bir deneme yapabilirsiniz. Bence güzel olur...

Eğer Beyoğlunun bir nedenle zor olduğuna karar verirseniz. İstanbul Ã?niverstesi Bağaziçi gibi üniversite yerleşkeleri bu tarz bir oyun için daha avantajlı olabilir.

Eğer yağabilirseniz oyunu tüm İstanbula ve bir haftaya yayın... : ) Çok mu uçuk bir şey düşündüm...

Böyle bir şey yaparsanız şifre sorular örneğin topkapı sarayı yemekhanesinin kaç kulesi var şeklinde olabilir. Bence çok da güzel olur...

Bu arada hakkaten yazın Sultanahmette böyle bir oyun çok güzel olabilir. : ) Düşünmek lazım. : )

Tabii hile yapılıp kitaplardan bakılmasın diye... : ) uç ayrıntılar sorulursa daha bir de güzel olur. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Eh, konuyu ortaya atan benim ama programı en dolu olan da benim sanırım. :) Ne olursa olsun programımda bir delik açıp gelmeye çalışacağım. şimdi herkes kendine uygun olan günü saati yazsın lütfen. Bu arada seni de aramızda görmek isteriz Firble. Atlayıp geliverirsin buraya. ;) Bana uygun olan gün...... Siz ne derseniz o olsun çünkü benim için her gün eşit yoğunlukta. :mrgreen: Yine de pazar akşam saati diyeyim de bir tarih olsun bari ortada. Yener'in oyunundan çıkınca..

Fikirlerine gelirsek Firble, Sultanahmet'te oyun nasıl olur bilemem ama denemeyi nasıl yapacağız? Biraz daha ayrıntılı açıklarsan neden olmasın? ;)

Ã?niversite yerleşkeleri güzel olur ancak ben formalitelerden anlamam (ya da her neyse, anlamıyorum işte : P) bu yüzden bilen biri cevaplasın. Ama sorun çıkmazsa çok harika olur.

Oyunu tüm İstanbul'a ve birkaç güne yayma fikrini ben de öne sürdüm ama önce bir şeyler yapabileceğimizi kanıtlamakta karar kıldık. Seneye belki daha geniş çaplı bir organizasyon yapılabilir. Hatta diğer illerden de arkadaşlarımız gelebilir.

şifre sorular da güzel olabilir ama İstanbul hakkındaki bilgileri ölçmesi konusunu düşünmeliyiz. Dediğin gibi hile yapılabilir ve buna önlem olarak uç sorular sorarsak da kimse bilemez. Ama buradaki amaç oyuncualrın araştırmasını-soruşturmasını sağlamaksa olabilir. Yine de ben sadece İstanbul bilgisiyle sınırlandırılmaması taraftarıyım.

Fikirler için teşekkürler, Firble. Herkese iyi eğlenceler..

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Çok güzel olur lakin İstanbul bana uzak. Siz benim yerime de eğlenin, benim yerime de kutlayın..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Pazar akşam ya da cumartesi akşam bana uygundur, gelecek başka kişiler var mı ? Buluşup konuşalım, bide diğer organizasyonları da biraz inceleyelim :) Kimse birazcık kopyaya itiraz etmez sanırım.
güç amacın, k
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

evet öncelikle fikirlerimiz güzel ama artık bir şeyler yapmaya başlanmalı bence ve bende cumartesi akşamı uygunum diyeyim ama saat 7 falan olursa daha iyi olur ve eğer gerçekten bir şeyler olacaksa yardım edebilecek tüm arkadaşları bekliyoruz :D
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Uygun olursam mutlaka ama mutlaka geleceğim. Birde Pazar günü Bakırköyde oyun var ona gideceğim.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

arkadaşlar bu buluşmayı haftaya yapamazmıyız bende gelmek istiyorum ama yarışmam var ve tüm gün beni meşgul edecek... :cry: yani affınıza sığınıyorum ben bu cumartesi gelemiyorum ama eğer olursa ben organizasyonla ilgilenen arkadaşlarla bir ara buluşma yapabilirim

Teşekkürler anlayışınız için :wink:
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ihıı, birkaç buluşma yapabiliriz ama bu haftasonu bi buluşma yapalım, yalan olmasın.. ama haftaya da seninle buluşuruz esen, senin fikirlerini dinlerim :)
güç amacın, k
Post Reply