Hadi bakalım adımıza yakışır bir organizasyon olsun
FRPWORLD 3. yaş organizasyonu
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Arkadaşlar, işimiz halloldu ve fikirleri konuşmak için yapacağımız buluşma 18 şubat İstanbul buluşmasına entegre edildi, geyikten arta kalan tüm vaktimizde etkinliğimizin ayrıntılarını konuşacağız
Gelecekler BURAYA tıklayarak geleceklerini belirtsinler.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Arkadaşlar, konumuz güncelliğini kaybetmesin. Türkiye'nin en büyük FRP sitesi olarak bir şeyler yapabileceğimizi kanıtlayalım. İstanbul Tayfası'nın tamamının gelmesini bekliyorum ben. Ã?ncelikle yakın bir zamanda toplanalım ve konuşalım. Yeni fikirler gündeme getirelim ve bunları tartışalım. Birimiz bu ve diğer başlığın çıktısını alsın ki elimizde somut bir şey olsun. Uygun tarih ve saatleri belirleyelim vizeler başlamadan.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Evet arkadaşlar bu yakında toplanıp neler yapacağımızı bi görüşelim. Ben kesinlikle bu iş için zaman ayıracağım ki projelerden kafamı kaldırabilmem bile başarı
Siz de yoğun temponuzdan biraz feragat edip bizim için zaman ayırırsanız sevinirim.
Frontside, bi ara buluşalım istanbullular olarak, olmazsa sen ve ben... Bu işler aksi yürümez, en azından iki kişi baş koymalı ki başkaları da gönüllü ola.
Esen hanım,sizi de bekliyoruz
Ve ilgilenmek isteyen yeni üyelerimiz de dahil her arkadaşımızı.
Bi buluşalım iki hafta içerisinde, haftasonu bir gün.
Frontside, bi ara buluşalım istanbullular olarak, olmazsa sen ve ben... Bu işler aksi yürümez, en azından iki kişi baş koymalı ki başkaları da gönüllü ola.
Esen hanım,sizi de bekliyoruz
Bi buluşalım iki hafta içerisinde, haftasonu bir gün.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Organizasyonu planlayan yapmayı düşünen herkese kolay gelsin.... Ben Ankarada olduğum için katılamayacağım.
İki önerimi yazayım dedim. Beyoğlu gibi kalabalık bir yerde böyle bir sistemin işleyip işlemediğini anlamak için önce bir deneme yapabilirsiniz. Bence güzel olur...
Eğer Beyoğlunun bir nedenle zor olduğuna karar verirseniz. İstanbul Ã?niverstesi Bağaziçi gibi üniversite yerleşkeleri bu tarz bir oyun için daha avantajlı olabilir.
Eğer yağabilirseniz oyunu tüm İstanbula ve bir haftaya yayın... : ) Çok mu uçuk bir şey düşündüm...
Böyle bir şey yaparsanız şifre sorular örneğin topkapı sarayı yemekhanesinin kaç kulesi var şeklinde olabilir. Bence çok da güzel olur...
Bu arada hakkaten yazın Sultanahmette böyle bir oyun çok güzel olabilir. : ) Düşünmek lazım. : )
Tabii hile yapılıp kitaplardan bakılmasın diye... : ) uç ayrıntılar sorulursa daha bir de güzel olur. : )
İki önerimi yazayım dedim. Beyoğlu gibi kalabalık bir yerde böyle bir sistemin işleyip işlemediğini anlamak için önce bir deneme yapabilirsiniz. Bence güzel olur...
Eğer Beyoğlunun bir nedenle zor olduğuna karar verirseniz. İstanbul Ã?niverstesi Bağaziçi gibi üniversite yerleşkeleri bu tarz bir oyun için daha avantajlı olabilir.
Eğer yağabilirseniz oyunu tüm İstanbula ve bir haftaya yayın... : ) Çok mu uçuk bir şey düşündüm...
Böyle bir şey yaparsanız şifre sorular örneğin topkapı sarayı yemekhanesinin kaç kulesi var şeklinde olabilir. Bence çok da güzel olur...
Bu arada hakkaten yazın Sultanahmette böyle bir oyun çok güzel olabilir. : ) Düşünmek lazım. : )
Tabii hile yapılıp kitaplardan bakılmasın diye... : ) uç ayrıntılar sorulursa daha bir de güzel olur. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Eh, konuyu ortaya atan benim ama programı en dolu olan da benim sanırım.
Ne olursa olsun programımda bir delik açıp gelmeye çalışacağım. şimdi herkes kendine uygun olan günü saati yazsın lütfen. Bu arada seni de aramızda görmek isteriz Firble. Atlayıp geliverirsin buraya.
Bana uygun olan gün...... Siz ne derseniz o olsun çünkü benim için her gün eşit yoğunlukta.
Yine de pazar akşam saati diyeyim de bir tarih olsun bari ortada. Yener'in oyunundan çıkınca..
Fikirlerine gelirsek Firble, Sultanahmet'te oyun nasıl olur bilemem ama denemeyi nasıl yapacağız? Biraz daha ayrıntılı açıklarsan neden olmasın?
Ã?niversite yerleşkeleri güzel olur ancak ben formalitelerden anlamam (ya da her neyse, anlamıyorum işte : P) bu yüzden bilen biri cevaplasın. Ama sorun çıkmazsa çok harika olur.
Oyunu tüm İstanbul'a ve birkaç güne yayma fikrini ben de öne sürdüm ama önce bir şeyler yapabileceğimizi kanıtlamakta karar kıldık. Seneye belki daha geniş çaplı bir organizasyon yapılabilir. Hatta diğer illerden de arkadaşlarımız gelebilir.
şifre sorular da güzel olabilir ama İstanbul hakkındaki bilgileri ölçmesi konusunu düşünmeliyiz. Dediğin gibi hile yapılabilir ve buna önlem olarak uç sorular sorarsak da kimse bilemez. Ama buradaki amaç oyuncualrın araştırmasını-soruşturmasını sağlamaksa olabilir. Yine de ben sadece İstanbul bilgisiyle sınırlandırılmaması taraftarıyım.
Fikirler için teşekkürler, Firble. Herkese iyi eğlenceler..
Fikirlerine gelirsek Firble, Sultanahmet'te oyun nasıl olur bilemem ama denemeyi nasıl yapacağız? Biraz daha ayrıntılı açıklarsan neden olmasın?
Ã?niversite yerleşkeleri güzel olur ancak ben formalitelerden anlamam (ya da her neyse, anlamıyorum işte : P) bu yüzden bilen biri cevaplasın. Ama sorun çıkmazsa çok harika olur.
Oyunu tüm İstanbul'a ve birkaç güne yayma fikrini ben de öne sürdüm ama önce bir şeyler yapabileceğimizi kanıtlamakta karar kıldık. Seneye belki daha geniş çaplı bir organizasyon yapılabilir. Hatta diğer illerden de arkadaşlarımız gelebilir.
şifre sorular da güzel olabilir ama İstanbul hakkındaki bilgileri ölçmesi konusunu düşünmeliyiz. Dediğin gibi hile yapılabilir ve buna önlem olarak uç sorular sorarsak da kimse bilemez. Ama buradaki amaç oyuncualrın araştırmasını-soruşturmasını sağlamaksa olabilir. Yine de ben sadece İstanbul bilgisiyle sınırlandırılmaması taraftarıyım.
Fikirler için teşekkürler, Firble. Herkese iyi eğlenceler..
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests