Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Firble wrote:Eh Horcel zamanında ben de tek karakterle sağ kalıp iyi bir şeyler yapmaya çalışıyordum.. Kolay gelsin ne diyim.. Ama sanırım Horcel karakteri bir parça epik bir karakter haline geldi muhtemelen de hedef olacağı anlamına geliyor bu da...

Neyse ki ben ozanıma kavuştum tekrar... Gerçi ne kadar elimde kalacak belli de değil.
Yok abi ne epiği..Good taraftaki denge açıgını kapatmaya çalışıyorum yoksa pp de gözüm kalmadı..Bi ara sinirden olmustu ama :wink: oda geçti..Hadi bakalım ya ya ya şa şa şa good domain çok yaşa :P
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Peki hala arkadaşlar son haberlerle geldim. Bizim dış surlar diye düşündüğümüz dış duvar aslında kağıt helvadan bozma bir duvarmış. Duvarın üstünde askerlerimizi koruyacak surlar dahi yokmuş. Kalınlık desen incecik zavallı zavallı bir şeymiş. Giberling felan tutabilirmiş ancak. (Gibberling: Kobolttan bile daha ezik bir yaratık) Yani oraya daha başında askerlerimizi çıkartırken hata yapmışız. Gerçi Cervantes yaptı hatayı, ayıp bea Cervo. :D

Yani biz buradan içeri kaçmalıyız gerçekten. Bende güzelim dış burçlarımızı neden bırakıyoruz diye hayıflanıyordum ama dış duvarlar kağıt helvaymış. Tekrar ediyorum kağıt helvaymış.

Umarım yağmurla yumuşamamıştır bu burçlar :P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yukarıdaki mesajım sanki laf edermiş gibi bir havaya sahip olmuş, ama şaka amaçlıydı. demek isttediğim şu. Ben msn'de Horkolel ile konuştum ve bana duvarların aslında düşündüğüm gibi savunma amaçlı yapılmamış olduğunu ve bu konuda onu Necross'un aydınlattığını belirtti. Bende en azından çin seddi gibi bir şey hayal ettiğimden dış duvarları, çekilmeyelim demiştim.

Ama artık fikrimi deiştirdim.

KAÃ?IN KAÃ?IN! CANINIZIO KURTARIN, PANİKLEYİN! Bakın ben nasıl panikledim. :P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bazen karakter senden bağımsız olarak epik hale gelir bu elinde de olmaz. Benim de başıma gelmişti.

Zaten epik karakter oynamak da güç oyunu değildir. En muazzam görünen karakterde bile güç oyunu oynamak ve oynamamak arasında ciddi farklar var...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Ateşler içindeyken bile oyuncularıma hizmetten vazgeçmedim ve turu döndürdüm! Alın, verdim gitti!

Ama sanırım bu halimde yapacağım her tur başınabir ücret koyabilirim. :-P
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Sıcak savaşımız başlamıştır hepimize hayırlı olsun. :) Bakalım kim ölecek kim kalacak.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Başlayın, başlayın.

Arkadan biri pislik yaptı ama... :D

Bende Logan' a göre bir Ã?in işkencesi düşüneyim biraz...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
AZaZ3L
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AZaZ3L »

Sonunda gerçek savaş başladı..Herkese başarılar
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet beyler, harbe girecek olanların listesini yazıyorum. Bu şahıslar beni MSN'de bulsunlar. Dövüşlerini MSN'den yapacağız.

Slach, Nakh ve Azazel, üçlü şekilde düelloya girecekler.

Salvador tek başına girecek.

Dekotta tek başına girecek.

Geriye kalanlar, siper alın. Sıra size de geliyor. :twisted: ( :mrgreen: )
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Biraz baştan savma oldu RP m ama cidden çok yoğunum bu ara... Yarın akşam ve haftasonu internete giremeyecem.. Elimden geleni yaptım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Olsun canım, önceden yazdığın şiirlere sayarız. :mrgreen:

Power demands sacrifice.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Sylvos wrote:Başlayın, başlayın.

Arkadan biri pislik yaptı ama... :D

Bende Logan' a göre bir Ã?in işkencesi düşüneyim biraz...

sen kafanı google den kalkdıra biilisene... düşün...;) ...

Bıraz mehramet et zaten dandık bır goblını ölduremedım... :(
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gelecek haftadan başlayarak on gün içinde 6 bir hafta içinde 5.. iki gün içinde 4 yirmidört saat içinde 3 sınavımın olduğu bir döneme girdiğimden olağnüstü hal ilan ettim. O nedenle sınavların bitim tarihi olan 4 mayısa kadar RP yapmam mümkün değil.. Kendimi tam toparlamam her halde bir üç dört gün daha sürer...

Dolayısı ile Peter rolünü Slach Horcel Efla Galadlirim Wicked One gibi ozanlık konusunda deneyimi olan arkadaşlara Rivro yu da Necros a bırakıyorum süre bitene kadar...

Siteye girip RPleri okumaya devam edecem ama adam gibi RP yazma olanağım olmadığı için RP yazamayacam...

Zaten Peter son hareket sonrası yaşamını epey bi tehlikeye attı... Neler olacak ben de merak ediyorum...

Onkasaba ordusu dağılırsa çok ilginç olur di mi ? Eh ama bi beş dakika savaşacak kadar cesur bir grup bi şeyler değiştirebilir. Zaten örümcek ağlarından dolayı kaçmanız da mümkün değil...

Hem bakalım karşı ordu etkilendi mi bi de?

Mayısın 10 nuna kadar iyi oyunlar...
HARBE GİDEN
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Firble öncelikle güvenin için teşekkürler. :)

Ozan karakterini oynatmak isterdim fakat benimde şu aralar işlerim epey sıkışık olduğundan kendi karakterimi yönetmeye bile pek zaman bulamıyorum :(
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Kıyametin Ayak Sesleri'nde olanların buraya yansımasını daha sonra sizlere açıklayacağım. şu anda şunu belirtmem lazım ki savaşı son bir RP ile bitiriyorum. Yanlız o kadardır bekledim, ne Celebnor ne de Dekotta hiç ses vermediler. Bir sorunları varsa bana bir şekilde ulaşım bir özel mesaj atabilirlerdi. Ben yine de bekliyorum. Eğer pazartesi sabahına kadar görünmezlerse ikisini de öldü kabul edeceğim. Pazartesi veya salı geniş bir Rp ile savaşı bağlıyorum.

Power demands sacrifice.
Locked