Yok abi ne epiği..Good taraftaki denge açıgını kapatmaya çalışıyorum yoksa pp de gözüm kalmadı..Bi ara sinirden olmustu amaFirble wrote:Eh Horcel zamanında ben de tek karakterle sağ kalıp iyi bir şeyler yapmaya çalışıyordum.. Kolay gelsin ne diyim.. Ama sanırım Horcel karakteri bir parça epik bir karakter haline geldi muhtemelen de hedef olacağı anlamına geliyor bu da...
Neyse ki ben ozanıma kavuştum tekrar... Gerçi ne kadar elimde kalacak belli de değil.
Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
Peki hala arkadaşlar son haberlerle geldim. Bizim dış surlar diye düşündüğümüz dış duvar aslında kağıt helvadan bozma bir duvarmış. Duvarın üstünde askerlerimizi koruyacak surlar dahi yokmuş. Kalınlık desen incecik zavallı zavallı bir şeymiş. Giberling felan tutabilirmiş ancak. (Gibberling: Kobolttan bile daha ezik bir yaratık) Yani oraya daha başında askerlerimizi çıkartırken hata yapmışız. Gerçi Cervantes yaptı hatayı, ayıp bea Cervo.
Yani biz buradan içeri kaçmalıyız gerçekten. Bende güzelim dış burçlarımızı neden bırakıyoruz diye hayıflanıyordum ama dış duvarlar kağıt helvaymış. Tekrar ediyorum kağıt helvaymış.
Umarım yağmurla yumuşamamıştır bu burçlar
Yani biz buradan içeri kaçmalıyız gerçekten. Bende güzelim dış burçlarımızı neden bırakıyoruz diye hayıflanıyordum ama dış duvarlar kağıt helvaymış. Tekrar ediyorum kağıt helvaymış.
Umarım yağmurla yumuşamamıştır bu burçlar
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Yukarıdaki mesajım sanki laf edermiş gibi bir havaya sahip olmuş, ama şaka amaçlıydı. demek isttediğim şu. Ben msn'de Horkolel ile konuştum ve bana duvarların aslında düşündüğüm gibi savunma amaçlı yapılmamış olduğunu ve bu konuda onu Necross'un aydınlattığını belirtti. Bende en azından çin seddi gibi bir şey hayal ettiğimden dış duvarları, çekilmeyelim demiştim.
Ama artık fikrimi deiştirdim.
KAÃ?IN KAÃ?IN! CANINIZIO KURTARIN, PANİKLEYİN! Bakın ben nasıl panikledim.
Ama artık fikrimi deiştirdim.
KAÃ?IN KAÃ?IN! CANINIZIO KURTARIN, PANİKLEYİN! Bakın ben nasıl panikledim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Bazen karakter senden bağımsız olarak epik hale gelir bu elinde de olmaz. Benim de başıma gelmişti.
Zaten epik karakter oynamak da güç oyunu değildir. En muazzam görünen karakterde bile güç oyunu oynamak ve oynamamak arasında ciddi farklar var...
Zaten epik karakter oynamak da güç oyunu değildir. En muazzam görünen karakterde bile güç oyunu oynamak ve oynamamak arasında ciddi farklar var...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Ateşler içindeyken bile oyuncularıma hizmetten vazgeçmedim ve turu döndürdüm! Alın, verdim gitti!
Ama sanırım bu halimde yapacağım her tur başınabir ücret koyabilirim.
Ama sanırım bu halimde yapacağım her tur başınabir ücret koyabilirim.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Evet beyler, harbe girecek olanların listesini yazıyorum. Bu şahıslar beni MSN'de bulsunlar. Dövüşlerini MSN'den yapacağız.
Slach, Nakh ve Azazel, üçlü şekilde düelloya girecekler.
Salvador tek başına girecek.
Dekotta tek başına girecek.
Geriye kalanlar, siper alın. Sıra size de geliyor.
(
)
Slach, Nakh ve Azazel, üçlü şekilde düelloya girecekler.
Salvador tek başına girecek.
Dekotta tek başına girecek.
Geriye kalanlar, siper alın. Sıra size de geliyor.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Logan
- Kullanıcı

Sylvos wrote:Başlayın, başlayın.
Arkadan biri pislik yaptı ama...![]()
Bende Logan' a göre bir Ã?in işkencesi düşüneyim biraz...
sen kafanı google den kalkdıra biilisene... düşün...
Bıraz mehramet et zaten dandık bır goblını ölduremedım...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gelecek haftadan başlayarak on gün içinde 6 bir hafta içinde 5.. iki gün içinde 4 yirmidört saat içinde 3 sınavımın olduğu bir döneme girdiğimden olağnüstü hal ilan ettim. O nedenle sınavların bitim tarihi olan 4 mayısa kadar RP yapmam mümkün değil.. Kendimi tam toparlamam her halde bir üç dört gün daha sürer...
Dolayısı ile Peter rolünü Slach Horcel Efla Galadlirim Wicked One gibi ozanlık konusunda deneyimi olan arkadaşlara Rivro yu da Necros a bırakıyorum süre bitene kadar...
Siteye girip RPleri okumaya devam edecem ama adam gibi RP yazma olanağım olmadığı için RP yazamayacam...
Zaten Peter son hareket sonrası yaşamını epey bi tehlikeye attı... Neler olacak ben de merak ediyorum...
Onkasaba ordusu dağılırsa çok ilginç olur di mi ? Eh ama bi beş dakika savaşacak kadar cesur bir grup bi şeyler değiştirebilir. Zaten örümcek ağlarından dolayı kaçmanız da mümkün değil...
Hem bakalım karşı ordu etkilendi mi bi de?
Mayısın 10 nuna kadar iyi oyunlar...
Dolayısı ile Peter rolünü Slach Horcel Efla Galadlirim Wicked One gibi ozanlık konusunda deneyimi olan arkadaşlara Rivro yu da Necros a bırakıyorum süre bitene kadar...
Siteye girip RPleri okumaya devam edecem ama adam gibi RP yazma olanağım olmadığı için RP yazamayacam...
Zaten Peter son hareket sonrası yaşamını epey bi tehlikeye attı... Neler olacak ben de merak ediyorum...
Onkasaba ordusu dağılırsa çok ilginç olur di mi ? Eh ama bi beş dakika savaşacak kadar cesur bir grup bi şeyler değiştirebilir. Zaten örümcek ağlarından dolayı kaçmanız da mümkün değil...
Hem bakalım karşı ordu etkilendi mi bi de?
Mayısın 10 nuna kadar iyi oyunlar...
HARBE GİDEN
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Kıyametin Ayak Sesleri'nde olanların buraya yansımasını daha sonra sizlere açıklayacağım. şu anda şunu belirtmem lazım ki savaşı son bir RP ile bitiriyorum. Yanlız o kadardır bekledim, ne Celebnor ne de Dekotta hiç ses vermediler. Bir sorunları varsa bana bir şekilde ulaşım bir özel mesaj atabilirlerdi. Ben yine de bekliyorum. Eğer pazartesi sabahına kadar görünmezlerse ikisini de öldü kabul edeceğim. Pazartesi veya salı geniş bir Rp ile savaşı bağlıyorum.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.