En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

George R.R MARTİN.........
A Game Of Thrones...

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldım..Kitap gerçekten çok sürükleyici..daha ilk sayfalarda bayağım hızlı bir giriş oluyor...karakterleri çok seveceksiniz......
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Darth_Vader

Post by Darth_Vader »

Laura serisi 1. kitabını okudum. Fena değil.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

örümcek kraliçe savaşları 1. kitap dağılma ama ondan önce şu çılgın türkler kesinlikle okunmasını tavsiye edebileceğim bir kitap okurken gözleriniz dolacak eminim.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Sınavlar nedeniyle ve benim başka kitaplara kaymalar yapmamla bir türlü bitmeyen Zaman Ã?arkının son kitabını okuyorum. Ondan öncede bir dizi Jules Verne ve ondan öncede Zaman Ã?arkı 6. Kitabı okudum.

Zaman Ã?arkı serisi tavsiyemdir. Oldukça eğlenceli bir seri :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

arkadaşlar brandenburgu bitirdim ve şiddetle tavsiye ediyorum , kesinlikle pişman olmazsınız ....
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

kitap adı: Küçük Prens
yazar: Antoine de Saint-Exupery

kitap büyükler için çocuk kitabı sloganını tam olarak taşıyor. İçinde çok derin anlamlar barındıran, hiç sıkmadan vermek istediği mesajı ince bir çocuk odası perdesi ile gizlyen inanılmaz bir kitap. herkesin okuması gerektiğini düşündüğüm bir eser olmuş. Zaten 04,12,1999 gününde milliyette çıkan bir yazıya göre incil ve das kapital'den sonra en çok satılan kitaplar listesinde başlarda olan kitap, 100 dilde okuyucuya ulaşmış. okumayanlar okusun, okuyanlarda çevresindekilere tavsie etsin...

not: 10 üzerinden 10...

görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

chosen wrote:kitap adı: Küçük Prens
yazar: Antoine de Saint-Exupery

kitap büyükler için çocuk kitabı sloganını tam olarak taşıyor. İçinde çok derin anlamlar barındıran, hiç sıkmadan vermek istediği mesajı ince bir çocuk odası perdesi ile gizlyen inanılmaz bir kitap. herkesin okuması gerektiğini düşündüğüm bir eser olmuş. Zaten 04,12,1999 gününde milliyette çıkan bir yazıya göre incil ve das kapital'den sonra en çok satılan kitaplar listesinde başlarda olan kitap, 100 dilde okuyucuya ulaşmış. okumayanlar okusun, okuyanlarda çevresindekilere tavsie etsin...

not: 10 üzerinden 10...

görüş ve saygılarımla...
bahsi geçen kitabı çok sevmemiş olsamda ve gerçektende çocuk kitabı sayılabilecek olsada, bazı üniversitelerin uluslararasıilişkiler bölümlerinde okutuluyor olması yeternce açıklayıcıdır kanımca...
arminas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arminas »

Kara Kule 6 -
Diğer kitaplar gibi bunuda çok kısa bir sürede, zevk alarak okudum... Alışılmış fantastik kitap senaryolarının dışında farklı bi şeyler okmak isteyenler için ideal bir kitap tavsiye edrim...
Yazar adeta bilim kurgu ile fantastik kurguyu harmanlayarak birbirine karıştırmış ve harika bir ese çıkarmış ortaya...
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Vampirlerle ilgilenenlere Elizabeth Kostova'nın ''Tarihçi'' adlı kitabını önerebilirm..
Vox populi vox dei....
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Huma Destanı

Çok uzun uğraşlar sonucu bulduktan sonra okudum. Aslında beklediğimden daha güsel çıktı ancak kitapta ki anlatım tarzı çok garip. Yani yazardan veya çevir yapandan şikayetçiyim! :)
" Let My Heart Go "
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Son zamanlarda Ravenloft kasmaya karar verdim.

Ben Strahd, Azalin'le Savaş'ı okudum. Açıkçası diğer okuduğum Ravenloft kitapları gibi yavaş bir tempoda gidiyordu, ama buna rağmen kendisini okutabiliyordu. Dönen dolaplar da oldukça hoştu.

Bunun ardından Ölülerin Kralı'nı okudum ama öbürü kadar hoşnut kalmadım. Azalin'in daha şaşalı bir geçmişinin olmasını beklerdim. Çok sönük kalmış bence.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ejderha Mızrağı serisinin 2. kitabını uzun uğraşlarım sonucunda bitirebildim. İlk kitapta amma dandikmiş diyen ben bu kitabın sonunda duygulanarak gözyaşı dökmüşümdür. Bu kitabın ilkinden daha iyi olduğu su götürmez bir gerçek olmakla birlikte bu serinin bir kitabı olduğundan, fazlasıyla heroic bir kitap olduğu konusundaki fikrimi değiştirmeyeceğim. Ã?sluba laf yok ama..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
EphiNee
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EphiNee »

bir (bir mi?) vlad taltos macerası serisinden teckla'yı okuyorum bu seriyi de öneririm efendim : )
Dalmer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dalmer »

Gediksavaşlarından büyücüye başladım güzel gidio şimdilik
One Day You Will Be Death...

Why Not Today?
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

Tanrı'nın Düşmanı - Savaşçı Lord Yıllıkları 2. kitap

bu eseri ve ilk kitap Kış Kralı'nı şiddetle tavsiye ediyorum. Hiç yazılmamış bir Kral Arthur öyküsü. Ne Lncelot o bildiğimiz şovalye, ne Guniviere o bildiğimiz lady. Her sözünde hayran kaldığım bir Merlin ve inanılmaz ihanetlere uğrayan Hiç Kral Olmamış Kral Arthur... Çok faklı çoooook.....
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
Post Reply