pennylane wrote:Necros_Spellweaver wrote: Lütfen oyunu "Ehehehehehe şunu kestim, bunu da kestim, onu da öldürdüm. Süper adam öldürüp level kasarım ve item toplarım." diye oynamayın
oyunu o şekilde oynamıyorum zaten ve senin " " içinde yazdığın cümleleri kullanmamışım..bende sana şunu söyliyim sen daha benim yazdığım gayet basit cümlelerden böyle anlamlar çıkartabilirken ve şu forumdaki 3 mesajımı bile takip edemezken benim baldur's gate te takip edemediğim noktalar olabilir..
ayrıca ben bu konuda bana yardım edebilecek biri vardır belki diye mesaj yolladım yani bana oyunları nasıl oynamam gerektiğini söyleyecek biri çıkıpta adam gibi oyun oynamayı tanımlasın ya da frp nedir rpg nedir diye ukalalık yapsın diye değil..
benim neyi ne kadar bildiğimi ya da oyunları nasıl oynadığımı sen yorumlayamazsın çünkü bu konuda bir fikrin yok..2. olarakta istediğim oyunu istediğim gibi oynarım sen dm lik yapmadığın sürece buna karışamazsın..son olarakta bir insanın foruma yazış tarzı her zaman ciddi olmayabilir..arada geyikte yapılır..herşeyi ciddiye alan çağımızın frp koruyucusu sanıyosan kendini merak etme herşey senin elinde değil,yani sanane....
Oyunu böyle oynadığın için mi Mulahey'in arkasındaki sandıkta Tazok'un mektubunu bulamadın? Ha buldun da anlayamama başarısını-ki seni temin ederim bu çok yüksek bir başarıdır, ayakta alkışlarım seni-gösterdin? Tazok orada Mulahey'e açık açık "Bir ihtiyacın olursa, Beregost'taki Feldepost Inn'deki Tranzig ile temasa geç." demiş. Bunu bulabilecek şekilde hikayeyi takip ederek oynuyorsan, nasıl bunu beceremedin çok merak ediyorum. Bulmuş olman lazım, zira bulamasaydın Berrum Ghastkill senin madenleri temizlediğine inanmazdı. Bu durumda acaba o bölümü bile geçemedin mi? Buraya bir soru işareti konulabilir. Ve geçtin, mektubu da buldun diyelim. O mektupta yazanın anlamını nasıl anlayamadın? Daha açık bir şekilde ancak "Oyuncu, bana bak, Beregost'taki Feldepost's Inn'e gidip Tranzig ile konuşacaksın, anladın mı?" şeklinde bir yazı olmalıydı. Bu durumda hangi sonuçlara ulaşıyoruz? Ya beceri meselesi, ya zeka meselesi, ya monitörün bozuk ve hiçbir şeyi düzgün göremiyorsun, veyahut hack&slash oynuyorsun. İlk üçünün olma ihtimalinin dördüncüye göre daha düşük olduğu düşünülürse de böyle bir şey demiş olmam gayet doğaldır.
Gelelim üç mesajını takip etmememe. Ben
önemsediğim ve değer verdiğim insanların mesajlarını takip ederim. Bunca kişilik forumdaki bütün mesajları takip edecek halim yok.
Ayrıca merak etme, hiç de FRP'nin koruyucusu olmaya çalışmıyorum. Ama en basit şeyi bile beceremeyip sanki büyük bir marifetmiş gibi sırıta sırıta soranlara böyle cevap veririm, daha doğrusu
uyarırım zira kimseyi rencide etmek gibi bir derdim yoktur. Ã?yle bir amacım olsa çok daha iyi şekilde beceririm bunu.
Ve son olarak, sen nasıl
istediğin gibi oynayabiliyorsan, ben de keyfimce yorumda bulunabilirim. Sen de benim keyfimce yorumda bulunma hakkıma karışamazsın o halde.
Sanırım bu şamatanın ardından
en azından ne yapman gerektiğini öğrenmişsindir, daha doğrudu ben öyle umuyorum.
Bu konu üzerinde daha fazla konuşmayacağım. Arkamdan dilediğin gibi homurdanıp, söylenip, ciyaklayabilirsin.
Saygılarımla.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.