karşılama ve saygılarımla...
Hoş Geldiniz!!
Hoş geldiniz hepiniz arkadaşlar, en son birkaç ayda gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyememiştim.
Umarım hepiniz beğenmişsinizdir sitemizi, beğenmediğiniz bir kısmı varsa da bize iletmekten çekinmeyin.
Herşey fantezi edebiyatı severler için.
Umarım hepiniz beğenmişsinizdir sitemizi, beğenmediğiniz bir kısmı varsa da bize iletmekten çekinmeyin.
Herşey fantezi edebiyatı severler için.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Diabolic_Wizard
- Kullanıcı

Hoşgeldin Diabolic_Wizard.
Umarım sitemizde hoşça vakit geçirirsin.
İyi eğlenceler dilerim sana...
Umarım sitemizde hoşça vakit geçirirsin.
İyi eğlenceler dilerim sana...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
PhrenologisT
- Kullanıcı

Herkese yeniden merhaba.
Yaklaşık 1,5 yıl önce üye olup hoşgeldim mesajımı yazmıştım ama o sıralarda internetten bi süre kopmak durumunda kaldığım için aktif olamamıştım. Sonra da unutuldu gitti. Yaklaşan İzmirCON sebebiyle(İzmir tayfasına selamlar ola
) net i karıştırırken yeniden rastladım siteye. Bu arada şekli şemali değişmiş forumun gayet güzel olmuş. Uğraşanların eline sağlık. Sonuç olarak; Merhaba. 
Yaklaşık 1,5 yıl önce üye olup hoşgeldim mesajımı yazmıştım ama o sıralarda internetten bi süre kopmak durumunda kaldığım için aktif olamamıştım. Sonra da unutuldu gitti. Yaklaşan İzmirCON sebebiyle(İzmir tayfasına selamlar ola
-
Marka Ragnos
- Kullanıcı

Herkese Selam olsun !
Uzun zamandır Ã?SS uğraşlarım nedeniyle siteye üye olamıyordum, nihayet oldum..Ã?SS'ye artık 1 ay kaldı hatta daha da az..Yinede bu 1 ay boyunca fazla online olamayacağım ama genede 2 günde 1 uğramaya çalışacağım..Siteninde yeni hali baya iyi olmuş..Emek verenlerin ellerine sağlık..
Uzun zamandır Ã?SS uğraşlarım nedeniyle siteye üye olamıyordum, nihayet oldum..Ã?SS'ye artık 1 ay kaldı hatta daha da az..Yinede bu 1 ay boyunca fazla online olamayacağım ama genede 2 günde 1 uğramaya çalışacağım..Siteninde yeni hali baya iyi olmuş..Emek verenlerin ellerine sağlık..
-
Marka Ragnos
- Kullanıcı

-
Aranel Tiwele
- Kullanıcı

HOşGELDİN ARANİEL... Güzel bir diyardır burası umarım sen de güzel vakit geçirirsin. şiir yazmaya merakın varsa ozan akademisine beklerim. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>