Hoş Geldiniz!!

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Hoşgeldiniz yeni yolcular, umarım diyarımızı çok sever ve bir ömür boyu (belki de birkaç :D ) konaklarsınız...

karşılama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
sevket
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sevket »

Slm!Ben aranıza yeni katıldım.FRP yi daha yeni yeni öğrenmeye başladım. :cry: keşke daha önce oynasaydım diyorum.Hepinize bol FRPli günler... :schemes:
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Hoş geldiniz hepiniz arkadaşlar, en son birkaç ayda gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyememiştim.

Umarım hepiniz beğenmişsinizdir sitemizi, beğenmediğiniz bir kısmı varsa da bize iletmekten çekinmeyin.

Herşey fantezi edebiyatı severler için. :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Diabolic_Wizard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Diabolic_Wizard »

Hoşbulduk
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hoşgeldin Diabolic_Wizard.

Umarım sitemizde hoşça vakit geçirirsin.

İyi eğlenceler dilerim sana...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hoşgeldin Diabolic Wizard.... Seni aramızda görmek gerçekten güzel...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
PhrenologisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by PhrenologisT »

Herkese yeniden merhaba.

Yaklaşık 1,5 yıl önce üye olup hoşgeldim mesajımı yazmıştım ama o sıralarda internetten bi süre kopmak durumunda kaldığım için aktif olamamıştım. Sonra da unutuldu gitti. Yaklaşan İzmirCON sebebiyle(İzmir tayfasına selamlar ola :) ) net i karıştırırken yeniden rastladım siteye. Bu arada şekli şemali değişmiş forumun gayet güzel olmuş. Uğraşanların eline sağlık. Sonuç olarak; Merhaba. :)
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

izmirli biri olarak ben karşılayım seni, hoşgeldin tekrar aramıza , umarım bu sefer kopmazsın bizden...

karşılama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

bende geldim!!!!!!!!!!

bi logan hoşgeldin dedi birde yeminer (o uyarı msgı atmış ama olsun ben hoşgeldin olarak aldım onu :P)
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben de hoşageldin diyim sana.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Marka Ragnos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Marka Ragnos »

Herkese Selam olsun !

Uzun zamandır Ã?SS uğraşlarım nedeniyle siteye üye olamıyordum, nihayet oldum..Ã?SS'ye artık 1 ay kaldı hatta daha da az..Yinede bu 1 ay boyunca fazla online olamayacağım ama genede 2 günde 1 uğramaya çalışacağım..Siteninde yeni hali baya iyi olmuş..Emek verenlerin ellerine sağlık.. :clap:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hoşgeldin demeycem... Ã?SS çok önemli.. Ã?nce onu hallet sonra gel.. : ) Sana ve diğer Ã?SScilere bir karşılama töreni düzenleriz. : )
HARBE GİDEN
Marka Ragnos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Marka Ragnos »

Firble wrote:Hoşgeldin demeycem... Ã?SS çok önemli.. Ã?nce onu hallet sonra gel.. : ) Sana ve diğer Ã?SScilere bir karşılama töreni düzenleriz. : )
Haklısın valla.. :) Ã?SS'yi halledeyim sonra zaten bilgisayara ve FRP'ye bağımlı yaşayacam.. :pint
Aranel Tiwele
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aranel Tiwele »

bende aranıza yeni geldim slmlar
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

HOşGELDİN ARANİEL... Güzel bir diyardır burası umarım sen de güzel vakit geçirirsin. şiir yazmaya merakın varsa ozan akademisine beklerim. : )
HARBE GİDEN
Post Reply