Buçukluk mu Kender mi Gnom mu?
-
immortaleva
- Kullanıcı

baba direk damardan enjekte etmişin soruyu yav..la hepsinin farklı avantajları var
kenderler zaten grubun neşe kaynağı,korkusuz,gözüpek,alicengiz oyunlarına aşina bir ırk
gnomlar desen teknolojide sınır tanımayıp bir fenomen omuş ahali
buçukuklar daha aklıbaşında gibi duruyo bu ikisine nazaran
ahan gel de çık işin içinden..bence kender
kenderler zaten grubun neşe kaynağı,korkusuz,gözüpek,alicengiz oyunlarına aşina bir ırk
gnomlar desen teknolojide sınır tanımayıp bir fenomen omuş ahali
buçukuklar daha aklıbaşında gibi duruyo bu ikisine nazaran
ahan gel de çık işin içinden..bence kender
güç içinde yükselen;
Gnomların her türlküsünü severim. Doğa dostu olanlarınıda severim, eğlence düşkünü olanlarınıda severim, teknoloji delisi olanlarınıda severim. Hepsini en doyasıya yaşayan ırktır bence ve bulundukları çevreye kendilerini en çok kaptıran ırktır. Madencilik yapanlar teknoloji delisi olurlar, ormanda yaşayanlar yaşam dolu olurlar, yer altında madencilik yapanlar ise aynı kaya gibi sakin olurlar. Basit ve güzel bir ırk.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Valla ilk gnome diyecektim gerçekten darkgnomenin dedikleri doğru ama şöyle birşey var galiba ben kenderi daha çok seviyorum neden derseniz belki aptallıkları biraz fazla komik gibi herşeye heyecan katıyorlar bence kender gnomenin biraz daha üzerinde.
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Ben uzun süre gnom gnom deyip durdum kimseye dinletemedim. şimdi artık anlaşılıyor sanırım...
Gnomlar yıldız savaşları gibi bir filme bile kendilerini sokmuş bir ırk... Babil Kulesi gibi bir mitoloji efsanesinde de varlar... Ayrıca eğlenceli ve çocuk ruhlular.. Kesinlikle oynatmaktan çok zevk alıyorum. Hatta değişiklik olsun başka bir ırk oynatayım dediğim son zamanlarda ne kadar zevk aldığımı daha fazla anladım.
Gnomlar yıldız savaşları gibi bir filme bile kendilerini sokmuş bir ırk... Babil Kulesi gibi bir mitoloji efsanesinde de varlar... Ayrıca eğlenceli ve çocuk ruhlular.. Kesinlikle oynatmaktan çok zevk alıyorum. Hatta değişiklik olsun başka bir ırk oynatayım dediğim son zamanlarda ne kadar zevk aldığımı daha fazla anladım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aarashian
- Kullanıcı

Kesinlikle Kender derim, Dragonlance kitaplarında da Tasslehoff'u tek geçerim. İyi oynatıldığı zaman oyuna kenderler kadar renk ve eğlence getiren başka karakter yok bence.
Ilfirin Osta Tel'quessir
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci