---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xsorenz_Exralion »

avatarımı yeniledim...yorumlarınızı dört gözle bekliyorum... eskisinde hüzün görmüştünüz bakalım bunda ne görceksinizz :king: :angel: :) :D
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Yaklaşık 6 sene sonra; "Oğlum seni leylekler getirdi" diyecek ebeveynler görüyorum.
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Image
Setsuna: Metalistisot nickli arkadaşın avatarının aynısı. Minyatüre benziyor. :|

Image
SacoKhan: Fotoğrafın göz bölgesinin kesilip yukarı doğru uzatılmasıyla elde edilmiş bir avatar. İlginç. İnsanda zombi etkisi oluşturuyor.

Image
Xsorenz Exralion: Cinsel ve tutsaklık içerikli bir avatar. Tehlikeli..

Image
Artex: Fotoğrafa efekt eklenmiş bir avatar daha. Bu da negatife çevrilmiş ve üstten bastırılmış. Bunda daha çok iskelet hissi var..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Bende isterimm.Banada baksana FRONTSİDEAİR!!!
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Yalnız benim avatarın aslı zaten göz bölgesinden olşumakta. Sitedeki 140*140 piksel muhabbeti yüzünden güzel olmadı. ama en yakın sürede üşenmeden düzeltecem :evil:
And i still wonder if you ever wonder the same!...
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

Sayın Gölge Ustam bir yorumda ben alabilirmiyim. Gerçi çok sıradan bir yöntemle google araması sonucu bulduğum bir avatar ama ben kendime bir avatar çizebilecek beceriye sahip olsam hemen hemen bunu çizerdim diyeceğim kadar sevdiğim bir avatar. Sizin yorumlarınız lütfen...
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.
Captain_of_Elven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Captain_of_Elven »

Hımm herkes istemiş zahmet olmassa bide ben tahlil alayım...
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.

Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Yeni avatarım nasıl olmuş ama iyimi?
And i still wonder if you ever wonder the same!...
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Evet herkes tahlil istemiş bende bir tahlil alabilir miyim?? :)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xsorenz_Exralion »

We gene avatarı yeniledim yeni ir tahlil daha istiyorum :) :D
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Bu foruma göz atan yokmu yaa.Bir baksaydınız değiştirecem.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Çok sık avatar değiştirip yorum istemek pek hoş karşılanmıyor malesef arkadaşlar.
Daeya wrote:Arkadaşlar lütfen son kez uyarıyorum konu dışı msn tarzı konuşmalarınızı forumlara taşımayın ve zırt pırt "geyik" olsun diye avatarlarınızı değiştirmeyin!!
Ayrıca burada benden başka kimse avatar tahlil edemez diye bir şey yok, siz de yorum yapabilirsiniz. ;) şimdi tahlillerime başlayayım.

Image
Galathiniol: Sitede pek sık kullanılan bir avatarın mavi tonlamalı hâli. Aynı anda 35 büyü birden yapabilen bir büyücü çizimi. Mavi tonlama değişik bir hava katmış.

Image
Butti: Zaten avatarını kendi çizen arkadaşlar bir elin parmaklarını geçmez. (Bildiğim bir tek Possessed var.) Ã?oğumuz Google Grafik Arama kullanıyoruz. :D Sanırım Diablo'dan bir resim. Üzerine nur inmiş bir paladin ama o kılıcın şekli pek hoşuma gitmedi. Zırhı da ortaçağdaki soba gibi zırhlardan, oysa ne güzel fantastik zırhlar var, değil mi? Sonuç olarak nurlu bir avatar.

Image
Captain of Elven: Negatif bir korucu resmi sanırım. Bir elinde uzunkılıç, bir elinde kısakılıç olmasına rağmen belinde bir kılıç daha taşıyor nedense.. Yoksa sağ elindeki sopa falan mı? Karanlık bir avatar.

Image
SacoKhan: Gandalf tarzı yaşlı bir amcamız beyaz bıyıklı falan, alnında da dövme var sanırım kaşlarının üzerinde. Sol gözü beyaz beyaz parlamış, büyücü olduğuna şüphe yok. Klasik büyücü ama yine de mistik bir avatar.

Image
C Deschain: Kırmızı tonlamalı bir avatar bu da. Kel bir büyücü omuzlarındaki yavru ejderhayla batmakta olan güneşin kızıl ışınlarıyla boyanmakta olan bulutlara bakıyor. Yandaki zincirlere bakarsak sanırım büyücü bir kalenin zincirli kapısının üzerinde durmuş. Koca ejderin zayıf bir büyücünün omuzlarında nasıl durduğunu göz ardı edersek hoş bir avatar diyebiliriz.

Hadi bu seferlik seninkini de tahlil edelim.
Image
Xsorenz Exralion: Altından ve demirden süslü işlemelere sahip bir zırh kuşanmış bir adam. Bir kral sanırım. (Başka kimin parası yeter böyle bir zırha?) Biraz da oyuncak robotlara benziyor. Miğferi de çini gibi. O sağındaki ve solundaki çıkıntılar kafamı karıştırdı. Neden simetrik değil onlar? Hem adam sağını solunu nasıl görecek. şekil olarak güzel ama pratikte zararlı. Göz delikleri de çok küçük zaten. Daha çok giyip hava atılacak bir zırh. Ve havalı bir avatar.

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Acımasız yorumlarım için kusura bakmayın, burada sadece acımasız olanlar hayatta kalabiliyor. :schemes: Yok ya, ne kadar istesem de yeterince acımasız olamıyorum. :cry:

Artık siz de benimkini tahlil edin bakalım. Değiştireli çok oldu, hiç yorum gelmedi. Merak ettim. Umarım benim kadar acımasız olursunuz. :D

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Caesars_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Caesars_ »

Image
FrontsideAir : Peleriine kabzasından bağlanmış bir kılıçtan oluşan bir avatar..Anlamını inceleyecek olursak, pelerin takanlar genelde insanlar ya da diğer ırklardaki savaşçılar, büyücüler vs lerdir..Yani buradan çıkarılacak anlam : "Kılıç kadar keskin ve kuvvetli biriyim!" gibisinden birşeydir..Yalnız avatarın rengini beğenmedim.. :D Koyu renk olmalı biraz böyle dark side olmalı, madem acımasızım diyorsun.. :evil:
Caesars_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Caesars_ »

Farkettimde ben pelerininm boyuna göre kılıç dedim ama hançer olma ihtimalide var..Ama yinede renk olmamış.. :evil:
Post Reply