---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
Xsorenz_Exralion
- Kullanıcı

-
Artex_Croma
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası

Setsuna: Metalistisot nickli arkadaşın avatarının aynısı. Minyatüre benziyor.

SacoKhan: Fotoğrafın göz bölgesinin kesilip yukarı doğru uzatılmasıyla elde edilmiş bir avatar. İlginç. İnsanda zombi etkisi oluşturuyor.

Xsorenz Exralion: Cinsel ve tutsaklık içerikli bir avatar. Tehlikeli..

Artex: Fotoğrafa efekt eklenmiş bir avatar daha. Bu da negatife çevrilmiş ve üstten bastırılmış. Bunda daha çok iskelet hissi var..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Dreamscape
- Kullanıcı

Sayın Gölge Ustam bir yorumda ben alabilirmiyim. Gerçi çok sıradan bir yöntemle google araması sonucu bulduğum bir avatar ama ben kendime bir avatar çizebilecek beceriye sahip olsam hemen hemen bunu çizerdim diyeceğim kadar sevdiğim bir avatar. Sizin yorumlarınız lütfen...
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.
-
Captain_of_Elven
- Kullanıcı

Hımm herkes istemiş zahmet olmassa bide ben tahlil alayım...
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
- C_Deschain
- Kullanıcı

-
Xsorenz_Exralion
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Çok sık avatar değiştirip yorum istemek pek hoş karşılanmıyor malesef arkadaşlar.
şimdi tahlillerime başlayayım.

Galathiniol: Sitede pek sık kullanılan bir avatarın mavi tonlamalı hâli. Aynı anda 35 büyü birden yapabilen bir büyücü çizimi. Mavi tonlama değişik bir hava katmış.

Butti: Zaten avatarını kendi çizen arkadaşlar bir elin parmaklarını geçmez. (Bildiğim bir tek Possessed var.) Ã?oğumuz Google Grafik Arama kullanıyoruz.
Sanırım Diablo'dan bir resim. Üzerine nur inmiş bir paladin ama o kılıcın şekli pek hoşuma gitmedi. Zırhı da ortaçağdaki soba gibi zırhlardan, oysa ne güzel fantastik zırhlar var, değil mi? Sonuç olarak nurlu bir avatar.

Captain of Elven: Negatif bir korucu resmi sanırım. Bir elinde uzunkılıç, bir elinde kısakılıç olmasına rağmen belinde bir kılıç daha taşıyor nedense.. Yoksa sağ elindeki sopa falan mı? Karanlık bir avatar.

SacoKhan: Gandalf tarzı yaşlı bir amcamız beyaz bıyıklı falan, alnında da dövme var sanırım kaşlarının üzerinde. Sol gözü beyaz beyaz parlamış, büyücü olduğuna şüphe yok. Klasik büyücü ama yine de mistik bir avatar.

C Deschain: Kırmızı tonlamalı bir avatar bu da. Kel bir büyücü omuzlarındaki yavru ejderhayla batmakta olan güneşin kızıl ışınlarıyla boyanmakta olan bulutlara bakıyor. Yandaki zincirlere bakarsak sanırım büyücü bir kalenin zincirli kapısının üzerinde durmuş. Koca ejderin zayıf bir büyücünün omuzlarında nasıl durduğunu göz ardı edersek hoş bir avatar diyebiliriz.
Hadi bu seferlik seninkini de tahlil edelim.

Xsorenz Exralion: Altından ve demirden süslü işlemelere sahip bir zırh kuşanmış bir adam. Bir kral sanırım. (Başka kimin parası yeter böyle bir zırha?) Biraz da oyuncak robotlara benziyor. Miğferi de çini gibi. O sağındaki ve solundaki çıkıntılar kafamı karıştırdı. Neden simetrik değil onlar? Hem adam sağını solunu nasıl görecek. şekil olarak güzel ama pratikte zararlı. Göz delikleri de çok küçük zaten. Daha çok giyip hava atılacak bir zırh. Ve havalı bir avatar.
Ayrıca burada benden başka kimse avatar tahlil edemez diye bir şey yok, siz de yorum yapabilirsiniz.Daeya wrote:Arkadaşlar lütfen son kez uyarıyorum konu dışı msn tarzı konuşmalarınızı forumlara taşımayın ve zırt pırt "geyik" olsun diye avatarlarınızı değiştirmeyin!!

Galathiniol: Sitede pek sık kullanılan bir avatarın mavi tonlamalı hâli. Aynı anda 35 büyü birden yapabilen bir büyücü çizimi. Mavi tonlama değişik bir hava katmış.

Butti: Zaten avatarını kendi çizen arkadaşlar bir elin parmaklarını geçmez. (Bildiğim bir tek Possessed var.) Ã?oğumuz Google Grafik Arama kullanıyoruz.

Captain of Elven: Negatif bir korucu resmi sanırım. Bir elinde uzunkılıç, bir elinde kısakılıç olmasına rağmen belinde bir kılıç daha taşıyor nedense.. Yoksa sağ elindeki sopa falan mı? Karanlık bir avatar.

SacoKhan: Gandalf tarzı yaşlı bir amcamız beyaz bıyıklı falan, alnında da dövme var sanırım kaşlarının üzerinde. Sol gözü beyaz beyaz parlamış, büyücü olduğuna şüphe yok. Klasik büyücü ama yine de mistik bir avatar.

C Deschain: Kırmızı tonlamalı bir avatar bu da. Kel bir büyücü omuzlarındaki yavru ejderhayla batmakta olan güneşin kızıl ışınlarıyla boyanmakta olan bulutlara bakıyor. Yandaki zincirlere bakarsak sanırım büyücü bir kalenin zincirli kapısının üzerinde durmuş. Koca ejderin zayıf bir büyücünün omuzlarında nasıl durduğunu göz ardı edersek hoş bir avatar diyebiliriz.
Hadi bu seferlik seninkini de tahlil edelim.

Xsorenz Exralion: Altından ve demirden süslü işlemelere sahip bir zırh kuşanmış bir adam. Bir kral sanırım. (Başka kimin parası yeter böyle bir zırha?) Biraz da oyuncak robotlara benziyor. Miğferi de çini gibi. O sağındaki ve solundaki çıkıntılar kafamı karıştırdı. Neden simetrik değil onlar? Hem adam sağını solunu nasıl görecek. şekil olarak güzel ama pratikte zararlı. Göz delikleri de çok küçük zaten. Daha çok giyip hava atılacak bir zırh. Ve havalı bir avatar.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Acımasız yorumlarım için kusura bakmayın, burada sadece acımasız olanlar hayatta kalabiliyor. :schemes: Yok ya, ne kadar istesem de yeterince acımasız olamıyorum.
Artık siz de benimkini tahlil edin bakalım. Değiştireli çok oldu, hiç yorum gelmedi. Merak ettim. Umarım benim kadar acımasız olursunuz.
Artık siz de benimkini tahlil edin bakalım. Değiştireli çok oldu, hiç yorum gelmedi. Merak ettim. Umarım benim kadar acımasız olursunuz.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..FrontsideAir : Peleriine kabzasından bağlanmış bir kılıçtan oluşan bir avatar..Anlamını inceleyecek olursak, pelerin takanlar genelde insanlar ya da diğer ırklardaki savaşçılar, büyücüler vs lerdir..Yani buradan çıkarılacak anlam : "Kılıç kadar keskin ve kuvvetli biriyim!" gibisinden birşeydir..Yalnız avatarın rengini beğenmedim..