İnternet üzerinden oynanacak oyun aranıyor

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

İnternet üzerinden oynanacak oyun aranıyor

Post by mikael »

İnternet üzerinden oyun oynamak istiyorum, hangi oyunları tavsiye edersiniz? Bi de aylık ücret falan istemezse iyi olur.
Last edited by mikael on Mon Sep 04, 2006 6:59 am, edited 1 time in total.
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xsorenz_Exralion »

Diablo(biraz eski ama gende sarıyo DT'de oynayabilrisin)

Mu Online(resmi sitesinden ücretsz indirp oynaya bilirsian ama ücretlilerle aynı serverda diilsin we aynı şartlarda oynamıyorsun)

WoW(ücretsiz oynamak için free server lazim eğer www.worldofturk.com süper ama dierleri dandik hiç onlara girme bıkarsın

Knight Online(yanından bile geçme böyle oyun olmaz olsun

Silkroad(idare eder)

Everquest2(Parasız server bulabilrisen süper bi oyun ama ben hala bulamadım:d)

Guild Wars

Warhammer Online

Final Fantasy(son versiyonu süper bunu tavsiye edebilirim)

Eve Online

Daha fazla arıyorsann en son çıkanları fln www.mmorpg.com a bakmanı öneririm
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Line age de iyi oyun tavsiye ederim.(eğer anime tarzından hoşlanıyorsan)
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Amanın bu kadar oyunla nasıl başa çıkacağım, başım döndü yahu :D . Hepsi birbirinden güzelmiş. Bu oyunları biliyorum ama internetten oynanabildiklerini bilmiyordum.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Guild Wars için yanlızca oyunu orjinal alman yetiyor bu arada aylık ücret ödemiyorsun,aklında bulunsun dedim.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Mu online'ı yükledim ama oyun kesik kesik çalışıyor (Sistemden falan değil 1024mb ramim var ve ayarları en düşüğe getirdim. Bağlantımdan da olamaz adsl'im var.). Server falan oluyomuş ama ben bu online oyun konusunda baya cahilim :D sorun serverden olabilir mi? Oyunu www.globalmuonline.com'dan yükledim ama bozuk falan olamaz heralde di mi?
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

İsteyen WoW2a gelsin Eylül'den itibaren tam gaz WoW serüvenim başlıyor şu aralar yoğun olduğum için oynayamıyorum.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
zzzeeeggg
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zzzeeeggg »

yaw bende wow takiliyom ama kacak server, 2 hafta once server kapandi char silindi, gidip başka serveri takilicam diyom o da silinir diye pek ugrasmiyom en iyisi paralı uyelik....
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Server nedir arkadaşlar? Benim online oyun hakkındaki tek deneyimim knight online, onda ares serverı falan vardı ama serverın anlamı daha geniş sanırım.
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xsorenz_Exralion »

Ewet Setsuna tahmin ettiğin gibi Knight Online daki Ares fln gibi...
Mu Online a gelince walla bnm seninki kadar yüksek bi sistem diiL(idare eder ama :D :) )ama oyun gayet ii çalışıyo en son özelliklerde
bi de aklında bulunsun Vallhalla serverı ücretli üyelikler için orda 60 lvl dan sonra oynayamazsın Wigle yada Maya'da oyna ben Wigle da oynuyorujm istersen saanada yardım edebilirim
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Xsorenz_Exralion wrote:WoW(ücretsiz oynamak için free server lazim eğer www.worldofturk.com süper ama dierleri dandik hiç onlara girme bıkarsın
şimdi biraz kötüleme gibi olacak ama, ben worldofturk'u hiç mi hiç tavsiye etmiyorum. WoW'un ilk çıktığı dönemlerde orada takılıyordum ve daha beşinci seviyeyken, karşımdaki altıncı seviye çiftçi bana 500 küsür damage koyan fireball atıyordu!!!!!

Ben bu saçmalığa birkaç kez şahit olduktan sonra aceleyle worldofturk'u bıraktım, mutluyum, gururluyum, huzurluyum. Belki şimdiye adam etmişlerdir, ama emülatörün o dönemindeki hali rezil bir şeydi. Tanıdığım pek çok arkadaş da bundan şikayet etmesine rağmen sanırım kaldırılmamıştı. Kaldırıldıysa bile bu, oradaki tüm arkadaşlarım oradan bıktıktan sonra oldu. şimdi hepimiz orjinal serverlarda takılıyoruz, çok da mutluyuz. :)

Argent Dawn'a beklerim efendim. :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Ama servera girmeden de, yani ana menüden itibaren takılıyor. Türkçe bi siteden de indirdim oyunu aynı şey oldu. Yoksa patch falan mı yüklemek gerekiyor?
zzzeeeggg
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zzzeeeggg »

Lord Necros sen o serverda misin ?
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet, Argent Dawn'dayım. Lakin çok fazla takılmıyorum. :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
zzzeeeggg
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zzzeeeggg »

blizzard bu serverler ugrasıyor dava mava falan bu konu foruma zarar vermesin... :plotting: :plotting:
Post Reply