İnternet üzerinden oynanacak oyun aranıyor
İnternet üzerinden oynanacak oyun aranıyor
İnternet üzerinden oyun oynamak istiyorum, hangi oyunları tavsiye edersiniz? Bi de aylık ücret falan istemezse iyi olur.
Last edited by mikael on Mon Sep 04, 2006 6:59 am, edited 1 time in total.
-
Xsorenz_Exralion
- Kullanıcı

Diablo(biraz eski ama gende sarıyo DT'de oynayabilrisin)
Mu Online(resmi sitesinden ücretsz indirp oynaya bilirsian ama ücretlilerle aynı serverda diilsin we aynı şartlarda oynamıyorsun)
WoW(ücretsiz oynamak için free server lazim eğer www.worldofturk.com süper ama dierleri dandik hiç onlara girme bıkarsın
Knight Online(yanından bile geçme böyle oyun olmaz olsun
Silkroad(idare eder)
Everquest2(Parasız server bulabilrisen süper bi oyun ama ben hala bulamadım:d)
Guild Wars
Warhammer Online
Final Fantasy(son versiyonu süper bunu tavsiye edebilirim)
Eve Online
Daha fazla arıyorsann en son çıkanları fln www.mmorpg.com a bakmanı öneririm
Mu Online(resmi sitesinden ücretsz indirp oynaya bilirsian ama ücretlilerle aynı serverda diilsin we aynı şartlarda oynamıyorsun)
WoW(ücretsiz oynamak için free server lazim eğer www.worldofturk.com süper ama dierleri dandik hiç onlara girme bıkarsın
Knight Online(yanından bile geçme böyle oyun olmaz olsun
Silkroad(idare eder)
Everquest2(Parasız server bulabilrisen süper bi oyun ama ben hala bulamadım:d)
Guild Wars
Warhammer Online
Final Fantasy(son versiyonu süper bunu tavsiye edebilirim)
Eve Online
Daha fazla arıyorsann en son çıkanları fln www.mmorpg.com a bakmanı öneririm
Mu online'ı yükledim ama oyun kesik kesik çalışıyor (Sistemden falan değil 1024mb ramim var ve ayarları en düşüğe getirdim. Bağlantımdan da olamaz adsl'im var.). Server falan oluyomuş ama ben bu online oyun konusunda baya cahilim
sorun serverden olabilir mi? Oyunu www.globalmuonline.com'dan yükledim ama bozuk falan olamaz heralde di mi?
-
Xsorenz_Exralion
- Kullanıcı

Ewet Setsuna tahmin ettiğin gibi Knight Online daki Ares fln gibi...
Mu Online a gelince walla bnm seninki kadar yüksek bi sistem diiL(idare eder ama
)ama oyun gayet ii çalışıyo en son özelliklerde
bi de aklında bulunsun Vallhalla serverı ücretli üyelikler için orda 60 lvl dan sonra oynayamazsın Wigle yada Maya'da oyna ben Wigle da oynuyorujm istersen saanada yardım edebilirim
Mu Online a gelince walla bnm seninki kadar yüksek bi sistem diiL(idare eder ama
bi de aklında bulunsun Vallhalla serverı ücretli üyelikler için orda 60 lvl dan sonra oynayamazsın Wigle yada Maya'da oyna ben Wigle da oynuyorujm istersen saanada yardım edebilirim
-
Lord Necros
- Başbüyücü
şimdi biraz kötüleme gibi olacak ama, ben worldofturk'u hiç mi hiç tavsiye etmiyorum. WoW'un ilk çıktığı dönemlerde orada takılıyordum ve daha beşinci seviyeyken, karşımdaki altıncı seviye çiftçi bana 500 küsür damage koyan fireball atıyordu!!!!!Xsorenz_Exralion wrote:WoW(ücretsiz oynamak için free server lazim eğer www.worldofturk.com süper ama dierleri dandik hiç onlara girme bıkarsın
Ben bu saçmalığa birkaç kez şahit olduktan sonra aceleyle worldofturk'u bıraktım, mutluyum, gururluyum, huzurluyum. Belki şimdiye adam etmişlerdir, ama emülatörün o dönemindeki hali rezil bir şeydi. Tanıdığım pek çok arkadaş da bundan şikayet etmesine rağmen sanırım kaldırılmamıştı. Kaldırıldıysa bile bu, oradaki tüm arkadaşlarım oradan bıktıktan sonra oldu. şimdi hepimiz orjinal serverlarda takılıyoruz, çok da mutluyuz.
Argent Dawn'a beklerim efendim.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü