iyide benim olan herşey önemlidir...
ve yere ve zamana görede değişir bence...
Ama genel olarak..
1. aile
2. dost
3. uyku
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
yeminer wrote:Bill Gates Goergo Bush un 1/100 ü kadar güçlü mü ?
bence Bill Gates ondan bin kat daha güçlü, çünkü G.W.Bush ondan para kazanıyor ve onun isteyeceği herşeyi kabul etmek zorunda. Bakma Gates'in öyle mülayim mülayim durduğuna.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Bahse var mısın ?
Bill Gates Goergo Bush un 1/100 ü kadar güçlü mü ?
Aslında George Bush dada manyak para var onun olmasa bile Amerika'nın var dolayısıyla bence de para güçtür dünyada fakir ülkeler ayakta kalamıyo sadece ülkeler için değil insanlar içinde gecerli...
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.
Bill Gates güçlü ise parasından değil işinden dolayı güçlüdür, ayrıca dünya üzerinde de kimse malesef şu anda amerikan başkanından güçlü değil. Ayrıca para güç getirmez demedim, ben hem parayı hem de gücü istiyorum dedim. Ne yanlız para, ne de yanlız güç, ikisi birlikte.
Ayrıca Bush un parası değil o para Amerikanın parası, onu yönlendiren Bush, CEOlar gibi. O yüzden onda Amerika başkanı olduğu için çok para var demek doğru olmaz.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
bu tabi ki goreceli bi kavram,gonderilen postlar tartışılamaz bile ama insanın hayatta en değer verdiği şeyin buyu olmasi..çok güldüm çok.
bnm de
1)Buda büyülerim
2)Tarot tılsımım
3)Kokopelli kavalim.
ehahe.
ha bir de
4)Hipnoz madalyonum
If the general opinion is pessimistic, fantasy is going to hold its own.