Kalkan Tercihiniz
Beyler ya hiç olmasın yada en babası olsun derim ben. Yani, alırsanız eliniz iki kılıç ve drow gibi elf gibi kullanırsanız oo sizden büyüğü yok bence. Amaa, barbar gibi kullanıyorsanız, her bi oku da kaba tarafınızda hissetmeye hazır olacaksınız. Ã?yle durumlar için de kesinlikle kocccaman bir heater yada tower shield derim. Hem ok almaz, hem kılıç geçirmez önünüze koydunuz mu duvar gibi maşallah, su sızdırmaz bir şey olur...
" I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)
-
ussiyiness
- Kullanıcı

ben genellikle kalkan kullanmam iki elinizle tuttuğunuz bir greatsword'un 3.5 kurallarıyla birelikte 'power attack' ta vuracağı inanılmaz hasarı bir kenara atmak bana göre değil kaldıki iki elde silahla savaşmayada bayılırım.
ama ilede kalkan diyorsan o listedekilerin hiç biri beş para etmez bence 'Tower shield' dururken (+4 ac versiyon 3.5 te süper)
ama ilede kalkan diyorsan o listedekilerin hiç biri beş para etmez bence 'Tower shield' dururken (+4 ac versiyon 3.5 te süper)
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

iki elede birer both sword ve birer round shield derim ben. zaten zırh giyiyorsan kalkanın ana işi engelleme ve itme hasarı. gerçi zırh alıcak kadar zengin değilsem en temizi biraz büyükçe bir round shield yine. hem ok geçirmez hem hafif olur hem yansıtması iyi hem tower a göre itme hasarı çok daha iyi
- darkflarer
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

peki şöyle düşün adamın karşısında 20 tane troll var ve tek kaçış koşmak. Fakat zırk kalkan cart curt falan çok değerli ve adam oracıkta kalıyor bence zırhın ağır olması baştan bir dezavantaj giyersin bir mithril, adamatit yada ejder derisi(çok ağır olmayanlardan) giymek daha mantıklı kalkanda kalın yada küçük yada ince ve büyük olmalı hızlı hareket önemlidir.SacoKhan wrote:Phantom doğru söylemiş, bana göre de aslında zırha göre alınmalı, ağır bir zırhsa eğer büyük bir zırh alınmalı, yani ne bilim full-plate giyen adama da wooden shield yakışmaz bana göre.
- Blackthorn
- Kullanıcı

Genellikle "Tam Destek Hep Destek"(söz yanlış oldu galiba
)Felsefesinden çıkarak Heavy diyiyorum ama ben çift silah kullanımı hastasıyım(bu bölümde ne arıyorum onuda bilmiyorum
aslında ben tam bir Warlock hastasıyım ama gene savaşçılıkta var adamların kanında diymi yani)
Est Sularas Oth Mithas...
şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)

şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)
Ben en ağırından, tower shield kullanmayı severim. Postum değerlidir, deldirmek istemem
Ayrıca mükemmel bi özellik var, ah bir kalkanıma onu uygulayabilsem, çok hoş olcak rplerde.
Kalkanı büyülüyosun ve artık onu tutman gerekmiyo, 6 feet uzağında kendi başına seni savunuyo, sen de iki elle silahını kullanabiliyosun.
En yakın zamanda rplerde böyle bir kalkan yapıp kale gibi dolaşıcam ortalıkta.
Ayrıca mükemmel bi özellik var, ah bir kalkanıma onu uygulayabilsem, çok hoş olcak rplerde.
Kalkanı büyülüyosun ve artık onu tutman gerekmiyo, 6 feet uzağında kendi başına seni savunuyo, sen de iki elle silahını kullanabiliyosun.
En yakın zamanda rplerde böyle bir kalkan yapıp kale gibi dolaşıcam ortalıkta.