Zaman çarkı serisini okumuş kimse yokmu acaba?

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
faldor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by faldor »

Zaman Ã?arkını hala okuyorum, fakat yüksek fiyatı ( ki benim para biriktirmekte olan yeteneksizliğim ) göz önüne alınınca 4. cildde kalmam açıklana bilir.

Margaret Weisin Ejderhalar Sahibesini okuduktan sonra, zaman çarkına devam edeceğim. Ã?ünkü kitaplıkta gördüm bu gün iştahım kabardı :evillaugh:
Zamanı geldi...
Rüzgar tekrar esti...
şafakla gelen yeniden oğdu...
Ejder yeniden doğdu...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Açıkcası şunu söylemek isterim kitap okuyan kişiyi sürükleyip götürüyor ama kitabı bir solukta okumak her zaman iyi değildir içinize sindirin o hazzı yavaş yavaş yaşayın ki önünüzde duran küçük ayrıntıları kaçırmayasınız.

İyi eylenceler :D
Silvara
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Silvara »

esen wrote:Açıkcası şunu söylemek isterim kitap okuyan kişiyi sürükleyip götürüyor ama kitabı bir solukta okumak her zaman iyi değildir içinize sindirin o hazzı yavaş yavaş yaşayın ki önünüzde duran küçük ayrıntıları kaçırmayasınız.

İyi eylenceler :D
ki bu WOT için özellikle geçerli bir tavsiye.o kadar çok karakter var ki kaçırmamak için dikkatli okumak gerekli.kehanetler dikkatle okunduğunda ilerdeki kitaplarla ilgili ipuçları veriyor.hem okurken tadını çıkarmak lazım dimi. :D
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Arkadaşlar iyi demişsiniz hoş demişsiniz ama ben şu anda asteğmenim, askerlik yapan bilir 24 saat bir odada uyanık kaldıımız nöbetler var dolayısıyla kitap okumak için müthiş bir ortam. ben de geleneği bozmayıp 24 saatte 423 sayfa okuyup kitabı bitirdim. Her zamanki gibi süperdi. en sevindiim şey ise kitabın sonunda benim favori karakterim olan ama birkaç kitaptır ortada olmayan bir dostun dönüşüne işaret ediyor.
Silvara
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Silvara »

zaten ikinci kitapta o favori karakterle başlıyor ve kitapta epey bir yer teşkil ediyor.bu bakımdan şanslısın yani.ama tabii kitabı beklerken sabırsızlıktan ölmekte var di mi :D

bu arada ZAMAN Ã?ARKI fanatikleri için ;

http://www.wottr.com.tr.tc/

ve

www.ithaki.com.tr forum sayfası yeni çıkanlar bölümü

bizler orada buluşuyoruz .çok güzel sohbetler ve tartışmalar yapıyoruz.kitapların devamını daha çabuk çıkarsın diye ithaki'nin başını ağrıtıyoruz. :D herkesi bekleriz.
Fellmar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fellmar »

Ölkemizde 9 cilt, 1.kitapta kaldık. 2.sini bekliyoruz, yurt dışında ise 11 kitap + 1 adet giriş kitabı var. Lan ve Morianie'in tanışması üzerine daha çok Robert Jordan izlediğim bir röportajınd hikayedeki pek çok açığı kapıyor dedi giriş için. Tabi 11 kitabın ardından 1 giriş yazmak 12.ci kitabı bekleyen insanları delirtti o ayrı.

Her şey bir yana en büyük sorun Robert Jordan'ın kansere yakalanmış olması, kurtulma şansı çok azmış doktorlarına göre ve 1-2 yıllık ömür biçilmiş ona. Kendisi kanseri yeneceğini iddaa ediyor, ve yine izlediğim aynı röportajda eğer ömrü el verirse serinin 13+1giriş=14 kitaptan oluşacağını söyledi. Eğer olmazsa 12+1 olacakmış. Bana kalsa ömrü elversin ve yeni serilerle boğsın bizleri zira ondan başkasının bu seriyi devam ettirmesi ve onun üslubna yakın bir şeyler ortaya çıakrması imkansız benim gözümde. Ayrıca onun yazmış olduğu Conan kitaplarını da aldım ingilizce olarak onları da okuyacağım en kısa zamanda ama Zaman Ã?arkı'na (9.1'in sonuna geldim ellemiyorum) dokunamıyorum ya bu seri bitmez en heyecanlı yerinde kesilirse diye.
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Sen merak etme adam çoktan yazmıştır ki kitapları düzeltme yapıyordur.
Ashaman tötet!!!
Fellmar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fellmar »

Hayır maalesef yazmamış röportajını izledim, eğer ömrüm el verirse 14 vermezse 13 kitap olacak diyor açık açık. Artık biz de dua edelim bu seri yarım kalırsa çook büyük bir hayalkırıklığı olur bütün hayranlar için.
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Olmasın öyle birşey ya resmen yıktı beni bu haber. Robert Jordan'dan başkası devam edemez seriye kesinlikle aynı tadı vermez. Umarım kurtulur. Bu kadar bağlandığım bir seri daha olmamıştı. Üstada sifa dilerim.
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Taze haber arkadaşlar 9/2 7 eylül perşembe günü raflarda. Hepimizin gözü aydın.
:evil:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

R. Jordan'a üzüldüm. Zaman çarkını yazmak için zaten yıllardır beklemiş. Sonra tam bitirirken bir de kansere yakalanmış. Sanırm adamın hayatı zaman çarkıyla sonlanacak.
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Bu arada Jordan'ın hastalığı Amyloidosis adı verilen nadir bir kan hastalığıymış. İnternette arattım hastalığa neyin sebep olduğu bilinmiyor ve bilinen bir tedavi yöntemi yok. Yine de Allah'tan umut kesilmez. Ustaya tekrar tekrar şifa diliyorum.
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Kitap son hızla devam ediyor şu an 6. ciltteyim eh biraz kalın ama her sayfasına değer sanırım. Bu arada sanırım kitap 12+1 olarak noktalanacak tabi bu benim tahminim :( ama buna bile razıyım sonu tamamlansın yeterki...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Parayı denkleştirebilsem bende 7. kitaba başlayacam. En son 11. kitabın ilk yarısı çıkmış sanırm. Tüm macerayı kaçırıyorum para bulup almam gerek :|
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Post Reply