Ejder Kanadı..
ben ilk kitaptayım ve bana hic sıkıcı gelmedi.cunku cok daha sıkıcı kitaplar okumustum mesela shannaranın kılıcı gibi. ve serinin simdiye kadar yazılmıs en iyi fantastik dizi oldugunu duydum. gerci bu kisiden kisiye degisir. herkesin hayali ve hayal gucu farklıdır zaten aynı olursa bi anlamı kalmaz. ben 1. kitabı beğendim.tum seriyi okumayı dusunuyorum
İlk kitabın ortalarına kadar bir belirsizlik ve kopukluk var ama bu olaylar daha sonra hemenden çok sıkı bağlarla ve konularla ilişkilendiriliyorlar.Benim çoğu sabırsız arkadaşımda sıkıcı buldular ama şu anda niye devam etmedik diye pişmanlar. 
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Lye nuquernuva sen e dagor
bende okudum gerçi bi 4 sene olmuştur ama inanılmaz sıkıcı olduğu için ilk ktaptan sonrasını okumamıştım haaa belki şimdi okuğumda sevebilirim orasını bilemem
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Her kitabı ayrı bir güzel, gerçekten okumaya değer bir seridir. Ben de bir süre bırakmıştım ilk kitabı, sonra tatilde kütüphaneden alıp 3 günde bitirmiştim 4, 5 ve 6. kitapları. Eğer 7. kitap da olsa biraz daha uykusuz kalıp onu da bitirirdim. ^^
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Nickim den de anlaşılabilecği gibi bu seri benim favori serimdir. İlk kitabı bende zorla okumuştum çünkü hiç bir şey anlamıyordum sonra gittikçe güzellişti bi ara yine korktum 3. kitapta tekrar bozulacak diye ama 4 ve 5. kitaplar tek anlamıyla mükemmel özellikle de 4. sü. Son kitap daha uzun ve güzel olabilirmiş sanki acele ile bitirmişler gibime geldi. Bir söylentiye göre yayımevi baskı yapmış bitirin yoksa basmayacağız kitabınızı diye o yüzden de olabilir ama kesin değil ama bu seri en orjinal ve güzel seri dir benim için frp dünyasında.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ejder Kanadı
Elf Yıldızı
Ateş Denizi
Yılan Büyücüsü
Kaosun Eli
Labirentte
Yedinci Kapı
Bunlardan sadece Yedinci Kapı'yı okumadım, en etkilendiğim kitap ise Ateş Denizi'dir. Ã?yle etkileyiciydi ki sanki o karanlık, soğuk ve zehirli gazlarla dolu ve ölülerin yürüdüğü dehlizlerde dolanan bendim.
Elf Yıldızı
Ateş Denizi
Yılan Büyücüsü
Kaosun Eli
Labirentte
Yedinci Kapı
Bunlardan sadece Yedinci Kapı'yı okumadım, en etkilendiğim kitap ise Ateş Denizi'dir. Ã?yle etkileyiciydi ki sanki o karanlık, soğuk ve zehirli gazlarla dolu ve ölülerin yürüdüğü dehlizlerde dolanan bendim.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Benim anlamadğm son kitabı neden okumadın?FrontsideAir wrote:Ejder Kanadı
Elf Yıldızı
Ateş Denizi
Yılan Büyücüsü
Kaosun Eli
Labirentte
Yedinci Kapı