bir iblis en çok neden hoşlanır?

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

bir iblis en çok neden hoşlanır?

Post by siliterin »

bence cehenneme sıkışıp kalmış ruhlarla uğraşmaktan bıktığı için sonsuz azap yurdundan kurtulmanın bir yolunu bulup ana madde düzlemine gelmek ve canlılara işkence etmektir. özellikle balorlar ve glabrezular için konuşuyorum. :evil:
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ve o canlılardan ele geçirebildiği kadarını kendi çektiklerini çekmeleri için yanına almayı da unutmayabililer bence
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

tabii canlıya cehennemde acı çektirmek gibisi yoktur ben bu ihtimali düşünmemiştim. ama gerçekten doğru. :schemes:
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

öyle diyince raistlin'in cehennemdeki günleri geldi aklıma...... :plotting:
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Benden hoşlanır :D Bence bir iblis en çok iyilik timsali birini cehennem e çekip ya da çekmeden işkence etmeye bayılır. Mesela Charmed adlı dizi de cadıların duyguları ile oynamaya bayılıyor i......
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

Raistlin tam bir iyilik timsali sayılmazdı ama sonsuz işkence cezası hem iblis hem tanrı için çok eğlenceli olmuştu zaten. :schemes:
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

----------------spoiler------------------

fakat daha sonra raistlinin kara kraliçeyi öldürmesi buna kapak olmuştur sanırım :D

bu arada azcık konudan saptığım için özrü borç bilirim
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

celeraen wrote:----------------spoiler------------------

fakat daha sonra raistlinin kara kraliçeyi öldürmesi buna kapak olmuştur sanırım :D

bu arada azcık konudan saptığım için özrü borç bilirim

Code: Select all

ama benim bildiğim ya da hatırladığım kadarıyla..Kara Kraliçe Takhisis'i , Yaz Alevi Ejderhaları'nda Herşeyin ve Hiçbişeyin Babası kaos öldürüyodu hatta o bile öldürmüyodu..hatta steel in efsane lafının olduğu bölümde varya;
kaos;
"paladin öldü neden savaşıyosunuz
takhisis kaçtı siz neden savaşıyosunuz
stell; birbirimiz"

yani kara kraliçe ölümüyo yanlış mı ?
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

Doğrusun takisis yaz alevine kadar ki bölümde ölmüo bitek ikizlerin üçlemesinde caramonun takhisisi öldürdügnü ve sonra dier tanrilari da yokedip tek tanrı oluşunu görüo zaten sonra raistlini ona bunu anlatarak durduruo
Ancak yaz alevinden sonrasında öldürüosa bilemem daha onları okuyamadım :|
ErmaC
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ErmaC »

Bir iblis neyde n hoşlanır pek bilmem ama ben bir iblis olsaydım işkence yapardım ama öyle abartılı değil.Mesela cehennemin derinliklerine çekip orda ilk önce kafasını parçalayıp beynini içerdim sonrada ........gerisini anatmayayım benim bile midem kaldırmıyor :evil: :-o
WHERE DO YOU RUN WHEN THE EARTH BECOMES YOUR ENEMY..<br><br><br><br>http://s7.bitefight.net/c.php?uid=79556
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

ErmaC wrote:Bir iblis neyde n hoşlanır pek bilmem ama ben bir iblis olsaydım işkence yapardım ama öyle abartılı değil.Mesela cehennemin derinliklerine çekip orda ilk önce kafasını parçalayıp beynini içerdim sonrada ........gerisini anatmayayım benim bile midem kaldırmıyor :evil: :-o
Böyle bir psiko-fanteziyi ancak sen kurabilirsin zaten Erkancığım :D
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

iblis gibi düşünmemiz mümkün değil pek..ama wod settinglerinden birinde "demon the fallen" die oyun var şimdi ben orda demon olsam.. ve birisine işkence edicek olsam..

önce adama lotodan para çıkmış gibi yaparak para gönderirim..sonra güzel bi kadınla anlaşarak (ya da zihin kontrolü olaylarına girebiliyosak o şekilde) bu adama aşıkmış gibi davranmasını isterim.. yakın çevresiyle irtibata geçerek en büyük hayalini öğrenir bunu gerçekleştirmesi yolunda adımlar atmasına yardımcı olurum.. ondan sonra en mutlu anında artık kaybedecek çok fazla şeye olduğuna inanmaya başladığında yaşam ona zevk vermeye başladığında hali hazırda kendisine aşık görünen ve zaman içinde kendisinin de gönül kaptırdığı kadının

yüzünü parçalar bayılacağı zaman su döküp uyandırır ıslanmış yüzüne   tuz basarım.. bir çubuğun ucuna kemirgen bir hayvan bağlayıp cinsel yollarını tahrip ettiririm. tırnaklarını çektikten sonra açıkta kalan parmak uçlarına asit dökerek eritirim. göz bebeğine iğne batırıp yavaşça gözlerinin kurumasını beklerim. dişlerini söküp burnuna doldurduktan sonra da artık gırtlağını parçalayıp ölmesini beklerim..fazla sürmez tahminimce.. ondan sonra adam aklını kaçırmadan benzerlerini ona da uygularım. 
((çubuk ucundaki hayvan kurtlar imparatorluğundan çalıntıdırmış..))

zirvedeyken bırakırsan efsane olursun...zirvedeyken kaybedersen ? :evillaugh:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Hocam ulfgar yani iyiki sen iblis değilmişsin yoksa vay halimize:D
Bence bir iblis en çok halk arasında iyilik timsali olarak gösterilen birisini kendi etkisine alabilirse,bu yaptığından en büyük zevki alır heralde.
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

ulfgar wrote:iblis gibi düşünmemiz mümkün değil pek..ama wod settinglerinden birinde "demon the fallen" die oyun var şimdi ben orda demon olsam.. ve birisine işkence edicek olsam..

önce adama lotodan para çıkmış gibi yaparak para gönderirim..sonra güzel bi kadınla anlaşarak (ya da zihin kontrolü olaylarına girebiliyosak o şekilde) bu adama aşıkmış gibi davranmasını isterim.. yakın çevresiyle irtibata geçerek en büyük hayalini öğrenir bunu gerçekleştirmesi yolunda adımlar atmasına yardımcı olurum.. ondan sonra en mutlu anında artık kaybedecek çok fazla şeye olduğuna inanmaya başladığında yaşam ona zevk vermeye başladığında hali hazırda kendisine aşık görünen ve zaman içinde kendisinin de gönül kaptırdığı kadının

yüzünü parçalar bayılacağı zaman su döküp uyandırır ıslanmış yüzüne   tuz basarım.. bir çubuğun ucuna kemirgen bir hayvan bağlayıp cinsel yollarını tahrip ettiririm. tırnaklarını çektikten sonra açıkta kalan parmak uçlarına asit dökerek eritirim. göz bebeğine iğne batırıp yavaşça gözlerinin kurumasını beklerim. dişlerini söküp burnuna doldurduktan sonra da artık gırtlağını parçalayıp ölmesini beklerim..fazla sürmez tahminimce.. ondan sonra adam aklını kaçırmadan benzerlerini ona da uygularım. 
((çubuk ucundaki hayvan kurtlar imparatorluğundan çalıntıdırmış..))

zirvedeyken bırakırsan efsane olursun...zirvedeyken kaybedersen ? :evillaugh:
Psikolojik sorunlar :P :mrgreen:
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

yüzünü parçalar bayılacağı zaman su döküp uyandırır ıslanmış yüzüne tuz basarım.. bir çubuğun ucuna kemirgen bir hayvan bağlayıp cinsel yollarını tahrip ettiririm. tırnaklarını çektikten sonra açıkta kalan parmak uçlarına asit dökerek eritirim. göz bebeğine iğne batırıp yavaşça gözlerinin kurumasını beklerim. dişlerini söküp burnuna doldurduktan sonra da artık gırtlağını parçalayıp ölmesini beklerim..fazla sürmez tahminimce.. ondan sonra adam aklını kaçırmadan benzerlerini ona da uygularım.
abou kortum senden yahu :)
Post Reply