bir iblis en çok neden hoşlanır?
bir iblis en çok neden hoşlanır?
bence cehenneme sıkışıp kalmış ruhlarla uğraşmaktan bıktığı için sonsuz azap yurdundan kurtulmanın bir yolunu bulup ana madde düzlemine gelmek ve canlılara işkence etmektir. özellikle balorlar ve glabrezular için konuşuyorum. 
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
----------------spoiler------------------
fakat daha sonra raistlinin kara kraliçeyi öldürmesi buna kapak olmuştur sanırım
bu arada azcık konudan saptığım için özrü borç bilirim
fakat daha sonra raistlinin kara kraliçeyi öldürmesi buna kapak olmuştur sanırım
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
celeraen wrote:----------------spoiler------------------
fakat daha sonra raistlinin kara kraliçeyi öldürmesi buna kapak olmuştur sanırım![]()
Code: Select all
ama benim bildiğim ya da hatırladığım kadarıyla..Kara Kraliçe Takhisis'i , Yaz Alevi Ejderhaları'nda Herşeyin ve Hiçbişeyin Babası kaos öldürüyodu hatta o bile öldürmüyodu..hatta steel in efsane lafının olduğu bölümde varya;
kaos;
"paladin öldü neden savaşıyosunuz
takhisis kaçtı siz neden savaşıyosunuz
stell; birbirimiz"
yani kara kraliçe ölümüyo yanlış mı ?Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Bir iblis neyde n hoşlanır pek bilmem ama ben bir iblis olsaydım işkence yapardım ama öyle abartılı değil.Mesela cehennemin derinliklerine çekip orda ilk önce kafasını parçalayıp beynini içerdim sonrada ........gerisini anatmayayım benim bile midem kaldırmıyor

WHERE DO YOU RUN WHEN THE EARTH BECOMES YOUR ENEMY..<br><br><br><br>http://s7.bitefight.net/c.php?uid=79556
Böyle bir psiko-fanteziyi ancak sen kurabilirsin zaten ErkancığımErmaC wrote:Bir iblis neyde n hoşlanır pek bilmem ama ben bir iblis olsaydım işkence yapardım ama öyle abartılı değil.Mesela cehennemin derinliklerine çekip orda ilk önce kafasını parçalayıp beynini içerdim sonrada ........gerisini anatmayayım benim bile midem kaldırmıyor![]()
iblis gibi düşünmemiz mümkün değil pek..ama wod settinglerinden birinde "demon the fallen" die oyun var şimdi ben orda demon olsam.. ve birisine işkence edicek olsam..
önce adama lotodan para çıkmış gibi yaparak para gönderirim..sonra güzel bi kadınla anlaşarak (ya da zihin kontrolü olaylarına girebiliyosak o şekilde) bu adama aşıkmış gibi davranmasını isterim.. yakın çevresiyle irtibata geçerek en büyük hayalini öğrenir bunu gerçekleştirmesi yolunda adımlar atmasına yardımcı olurum.. ondan sonra en mutlu anında artık kaybedecek çok fazla şeye olduğuna inanmaya başladığında yaşam ona zevk vermeye başladığında hali hazırda kendisine aşık görünen ve zaman içinde kendisinin de gönül kaptırdığı kadının
((çubuk ucundaki hayvan kurtlar imparatorluğundan çalıntıdırmış..))
zirvedeyken bırakırsan efsane olursun...zirvedeyken kaybedersen ? :evillaugh:
önce adama lotodan para çıkmış gibi yaparak para gönderirim..sonra güzel bi kadınla anlaşarak (ya da zihin kontrolü olaylarına girebiliyosak o şekilde) bu adama aşıkmış gibi davranmasını isterim.. yakın çevresiyle irtibata geçerek en büyük hayalini öğrenir bunu gerçekleştirmesi yolunda adımlar atmasına yardımcı olurum.. ondan sonra en mutlu anında artık kaybedecek çok fazla şeye olduğuna inanmaya başladığında yaşam ona zevk vermeye başladığında hali hazırda kendisine aşık görünen ve zaman içinde kendisinin de gönül kaptırdığı kadının
Code: Select all
yüzünü parçalar bayılacağı zaman su döküp uyandırır ıslanmış yüzüne tuz basarım.. bir çubuğun ucuna kemirgen bir hayvan bağlayıp cinsel yollarını tahrip ettiririm. tırnaklarını çektikten sonra açıkta kalan parmak uçlarına asit dökerek eritirim. göz bebeğine iğne batırıp yavaşça gözlerinin kurumasını beklerim. dişlerini söküp burnuna doldurduktan sonra da artık gırtlağını parçalayıp ölmesini beklerim..fazla sürmez tahminimce.. ondan sonra adam aklını kaçırmadan benzerlerini ona da uygularım. zirvedeyken bırakırsan efsane olursun...zirvedeyken kaybedersen ? :evillaugh:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
- C_Deschain
- Kullanıcı

Psikolojik sorunlarulfgar wrote:iblis gibi düşünmemiz mümkün değil pek..ama wod settinglerinden birinde "demon the fallen" die oyun var şimdi ben orda demon olsam.. ve birisine işkence edicek olsam..
((çubuk ucundaki hayvan kurtlar imparatorluğundan çalıntıdırmış..))Code: Select all
yüzünü parçalar bayılacağı zaman su döküp uyandırır ıslanmış yüzüne tuz basarım.. bir çubuğun ucuna kemirgen bir hayvan bağlayıp cinsel yollarını tahrip ettiririm. tırnaklarını çektikten sonra açıkta kalan parmak uçlarına asit dökerek eritirim. göz bebeğine iğne batırıp yavaşça gözlerinin kurumasını beklerim. dişlerini söküp burnuna doldurduktan sonra da artık gırtlağını parçalayıp ölmesini beklerim..fazla sürmez tahminimce.. ondan sonra adam aklını kaçırmadan benzerlerini ona da uygularım.
zirvedeyken bırakırsan efsane olursun...zirvedeyken kaybedersen ? :evillaugh:
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
abou kortum senden yahuyüzünü parçalar bayılacağı zaman su döküp uyandırır ıslanmış yüzüne tuz basarım.. bir çubuğun ucuna kemirgen bir hayvan bağlayıp cinsel yollarını tahrip ettiririm. tırnaklarını çektikten sonra açıkta kalan parmak uçlarına asit dökerek eritirim. göz bebeğine iğne batırıp yavaşça gözlerinin kurumasını beklerim. dişlerini söküp burnuna doldurduktan sonra da artık gırtlağını parçalayıp ölmesini beklerim..fazla sürmez tahminimce.. ondan sonra adam aklını kaçırmadan benzerlerini ona da uygularım.
There'll be war, there'll be peace.