Sizce hangi silah??
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

ben ninjayken .. iki tane avucum kadar metal topum vardı.. kafalarına atıp bayıltıyodum.. sonra zinciri vardı takınca saçma sapan bi alet oluyodu ama hem saldırabiliyodum hem bi yere fırlatınca dolanıyodu uçuyodum kaçıyodum... güzel aletti
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Japon filmlerinden fazla etkilenmişsin, fazla bir özelliği yok. Karşında koca baltasıyla duran bir orka sopayı sallarsan onu ikiye ayırır...Rhuben wrote:Fırlatma bıçağı yakın dövüşe girmek yerine...
Dövüş sopası eğer usta olunursa. Gerçekten iyi olursanız 20 küsür kişiye tek başınıza karşı koyabilirsiniz...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Sanırım sen bence pek araştırma yapmamışsın. o silah en fazla kişiye karşı koyabileceğin tek silah.belirttiğim gibi usta olursan o baltanın o silahı parçalamasına izin vermezsin.tabi ki bu bir varsayım çünkü hiç bir orka karşı denendiğini sanmıyorum...Sylvos wrote:Japon filmlerinden fazla etkilenmişsin, fazla bir özelliği yok. Karşında koca baltasıyla duran bir orka sopayı sallarsan onu ikiye ayırır...Rhuben wrote:Fırlatma bıçağı yakın dövüşe girmek yerine...
Dövüş sopası eğer usta olunursa. Gerçekten iyi olursanız 20 küsür kişiye tek başınıza karşı koyabilirsiniz...
Dünyanıın en iyi Aykido
dövüş sopasından kastını anlayamadım yazında yani uzun olan quarter staff ı mı kast ediosun yoksa sap olan sopayı mı onu bi açıklarsan sevinirim ama eğer quarter staff diosan evet mlee de en yüksek range li melee silahıdır sokmassın kimseyi yanına ama bi çok dez avantajın olduğunu unutma senden daha güçlü ve birazda martial arts bilen bi adam senin elinden alır o sopayı kolayca hepsinden öte menzilli silahlara karşı hiçbir savunman olmadığı ayrı bir gerçek sap le ise çoklu dövüşlerde adam eksiltmen çok kolay ama unutma sen onları eksiltirken onnar armut toplamıcak
harbiden yaa dövüş sopası ne , ve niye baltayla ikiye ayrılmıyor , eğer benim tahmin ettiğim şeyse , güçlü baltanın keskinolmayan tarafıyla ve yeterli str kullanılarak yapılan darbe sadece ikiye bölmez , paramparça bile edebilirRhuben wrote:Sanırım sen bence pek araştırma yapmamışsın. o silah en fazla kişiye karşı koyabileceğin tek silah.belirttiğim gibi usta olursan o baltanın o silahı parçalamasına izin vermezsin.tabi ki bu bir varsayım çünkü hiç bir orka karşı denendiğini sanmıyorum...Sylvos wrote:Japon filmlerinden fazla etkilenmişsin, fazla bir özelliği yok. Karşında koca baltasıyla duran bir orka sopayı sallarsan onu ikiye ayırır...Rhuben wrote:Fırlatma bıçağı yakın dövüşe girmek yerine...
Dövüş sopası eğer usta olunursa. Gerçekten iyi olursanız 20 küsür kişiye tek başınıza karşı koyabilirsiniz...![]()
Dünyanıın en iyi Aykidoustasına karşı dünyanıın en iyi dövüş sopası kullanan adamı yenilmiş ve bunun üzerine ondan daha kısa yeni bir silah yaparak adını hatırlamıyorum onu yenmiştir....
ama bi silahta ustalaşmak avantaj sağlar mutlaka