Sizce hangi silah??

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Ã?akı kullansın o zaman ya da sustalı
Ashaman tötet!!!
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

en sağlam silah örgü şişi. ve tartışmada soın nokta.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

şahsen ben bir uzun kılıç ve hançer isterim:Partemis'im gibi :roll:
Altalus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Altalus »

benim için en iyisi kısakılıç.......saklaması ağırlığı ve taşıması diğer silahlara göre çok daha uygun........tabii ki hançer de olur.......bunlar tam rogue silahlarıdır..........bence
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

onlar öyle ama elinde söyle bi kukri olsa fenamı olur. ama saklanma ve atılma işine gelince zor olur heralde. aman olsun sokakların kukrili katili şeklinde isim yaparsın :evil:
Altalus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Altalus »

aslında arada bir crossbow da lazım olmaz değil.............
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Tercihen hançer.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

ben ninjayken .. iki tane avucum kadar metal topum vardı.. kafalarına atıp bayıltıyodum.. sonra zinciri vardı takınca saçma sapan bi alet oluyodu ama hem saldırabiliyodum hem bi yere fırlatınca dolanıyodu uçuyodum kaçıyodum... güzel aletti
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

şu üçünü de severim:

1. Katana (Savunma, saldırı vs. her alanda iyi, ideal bir silah)
2. Dövüş sopası (Korkunç bir tehdit alanı ve yüksek kombo imkanı)
3. Ã?ift kılıç (Kılıç dünyasının taramalı tüfeği, rakibe nefes aldırmazlar)
Rhuben
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhuben »

Fırlatma bıçağı yakın dövüşe girmek yerine...
Dövüş sopası eğer usta olunursa. Gerçekten iyi olursanız 20 küsür kişiye tek başınıza karşı koyabilirsiniz... :D
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Rhuben wrote:Fırlatma bıçağı yakın dövüşe girmek yerine...
Dövüş sopası eğer usta olunursa. Gerçekten iyi olursanız 20 küsür kişiye tek başınıza karşı koyabilirsiniz... :D
Japon filmlerinden fazla etkilenmişsin, fazla bir özelliği yok. Karşında koca baltasıyla duran bir orka sopayı sallarsan onu ikiye ayırır...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Pala :D
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Rhuben
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhuben »

Sylvos wrote:
Japon filmlerinden fazla etkilenmişsin, fazla bir özelliği yok. Karşında koca baltasıyla duran bir orka sopayı sallarsan onu ikiye ayırır...
Sanırım sen bence pek araştırma yapmamışsın. o silah en fazla kişiye karşı koyabileceğin tek silah.belirttiğim gibi usta olursan o baltanın o silahı parçalamasına izin vermezsin.tabi ki bu bir varsayım çünkü hiç bir orka karşı denendiğini sanmıyorum... :roll:
Dünyanıın en iyi Aykido :D ustasına karşı dünyanıın en iyi dövüş sopası kullanan adamı yenilmiş ve bunun üzerine ondan daha kısa yeni bir silah yaparak adını hatırlamıyorum onu yenmiştir....
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

dövüş sopasından kastını anlayamadım yazında yani uzun olan quarter staff ı mı kast ediosun yoksa sap olan sopayı mı onu bi açıklarsan sevinirim ama eğer quarter staff diosan evet mlee de en yüksek range li melee silahıdır sokmassın kimseyi yanına ama bi çok dez avantajın olduğunu unutma senden daha güçlü ve birazda martial arts bilen bi adam senin elinden alır o sopayı kolayca hepsinden öte menzilli silahlara karşı hiçbir savunman olmadığı ayrı bir gerçek sap le ise çoklu dövüşlerde adam eksiltmen çok kolay ama unutma sen onları eksiltirken onnar armut toplamıcak
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

Rhuben wrote:
Sylvos wrote:
Sanırım sen bence pek araştırma yapmamışsın. o silah en fazla kişiye karşı koyabileceğin tek silah.belirttiğim gibi usta olursan o baltanın o silahı parçalamasına izin vermezsin.tabi ki bu bir varsayım çünkü hiç bir orka karşı denendiğini sanmıyorum... :roll:
Dünyanıın en iyi Aykido :D ustasına karşı dünyanıın en iyi dövüş sopası kullanan adamı yenilmiş ve bunun üzerine ondan daha kısa yeni bir silah yaparak adını hatırlamıyorum onu yenmiştir....
harbiden yaa dövüş sopası ne , ve niye baltayla ikiye ayrılmıyor , eğer benim tahmin ettiğim şeyse , güçlü baltanın keskinolmayan tarafıyla ve yeterli str kullanılarak yapılan darbe sadece ikiye bölmez , paramparça bile edebilir :)

ama bi silahta ustalaşmak avantaj sağlar mutlaka :)
Post Reply