Netten insanlarla tanışma üzerine...

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

vallahi, en son buluşma benim için çok keyifliydi
daha sık buluşalım olur mu?
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

olur
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

e pizza olayı var işte yakında ;)
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

yahu adamın derdi gücü yemek
buluşma falan hak getire
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

Ne demişler, dostunu sofrada tanı.

(Aslında ben dedim)
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

yıl 2003 aralık ayı, ben ve benim eski kanal ekibim güzel bir buluşma yapmaya karar verdik, 3 seneden beri birbrimizi tanıyoruz ama hiç görmediki tabii o zamanlar web cam olayı filan yok, birimiz izmitte birimiz sakaryada birimiz kütayhada birimiz burasada... herneyse ben bunları istanbula gelmeye ikna ettim en sonunda ramazan ayında kadıköyde buluşacağız. ben okuldan çıktım öğlen gittik bi-kaç arkadaş iskelenin orada dona dona bekliyoruz ramazan ayıda hepimiz oruçluyuz ki bi cafe ye girip çay içip ısınamıyoruz. bekle bekle allah allah 3 saat oldu izmitten gelecek arkadaşlar yok telefonları bi açılıyo bi kapanıyoo bi çekmiyoo. saat 5 oldu. ezan okunacak biz en sonunda bi yere girip oturduk (hatta pizzacıya :-P ) yine bekle bekle yok. en sonunda aradılar bizi ki sonra yanımıza geldiler, gelirken yolda bi reno ya azcıkın çarpmışlar, servise gitmişler serviste dünyanın fiyatını çekmiş. biz tabii koptuk. sonra ezanı bekledik sonra akşam 8 e kadar oturudk. tabi herkez 9da eve döndü, millet otelde falan kaldı. sonraki buluşmalarımız tam bir fiyaskoyla sonuçlandı her zaman seda ben özgür ve murat olurduk. böylece kanalmız battı gibi bişe oldu ama bu herzaman bizim için komik bir olaydı bizim için özgürün bu şekilde kaza yapıp yorgun argın gelip aç aç yemeklere dalması ise ayrı bi komedi, milletin angut çıkması ayrı bi komedi benim çabalarımın heba olması ise apayrıı bi komedi... :? 8O
Image
dekotta
Kutsanmış Kişi

Post by dekotta »

Olay üzerinden çok geçmiş ve bundan sonra neler konuşulmuştur pek fikim yok ama :) ilginç bir olaymış. İnternetten tanıştığın insanlarla karşılaşmak genelde çok değişik oluyor ve insanlar hayal ettiğiniz igbi çıkmıyor genelde.

Ama emin değilim acaba internetteki halleri mi gerçek hayattakiler mi ? Ã?ünkü internette çok daha az sınırlama var ve bu yüzden genelde insanlar gerçek hissettikleri varlık oluyorlar nette.
lomedya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lomedya »

netten biriyle tanışmıştım ve onu görmeye ta ankaradan istanbula gittim ve hayal kırıklığına uğradım nette tanıdığım o muhteşem kişi olmadığını anlayınca ve töğbe etttim birdaha netten kimseyle tanışmayacağım diye .
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Evet senin için kötü bir deneyim olmuş sanırım.

Ama bizimki kişisel olarak değil toplu tanışmalar.

Bu sitenin kullanıcı profili belli. Ben netten tanıştığım insanlarla hemen çok iyi anlaşabileceğimi sanmıyorum sadece üç gurup insan dışında(belki ilerde yeni guruplarda eklenir ama emin değilim)

1- frpciler : neredeyse hepsinde kendimden birşeyler bulabildiğim için, samimi oldukları için kaynaşmak zor olmuyor. Ayrıca bolca muhabbet edebilecek konumuz var, frp bi derya.. Hiç bişey bulamazsak vampir paladin olur mu deriz, akşamı ederiz :p

2- animeciler : bu şahıslarda genelde birbirine benzeyen, uçuk kaçık samimi insanlardır. Severim kendilerini, kolayca ısınılabilecek ve muhabbet edilebilecek tiplerdir. Konuşacak konu yoksa bi kişi abi ya oroçimaru(adamın adı nasıl yazılıyodu ya ?) niye konohadan ayrılmış ? deriz, muhabbet dallana budaklana akşamı bulur.

3- yazılımcılar : bu üçlü arasında en tehlikelisi bunlardır, netten tanıştığım birisi ile samimi olabilir miyim bilmem ama eminim hiç sorunsuz bir günü birlikte geçirebiliriz. Nasıl osla konu bol.

Özetle: Konuşacak birşeyiniz varsa, namüsait durumlar tezahür etmediği sürece netten insanlarla tanışıp gerçek hayatta da samimi olabilirsiniz.

bakınız: frpworld istanbul kullanıcıları.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

gerçekten anlatmışsınız öylr buluşma anılarınızı falan kıskandım sizi çünkü netten tanımadığım kişilerle arkadaşlık kurmuşluğum bir elin parmaklarını geçmez..buluşma konusunda ise hiç öyle bir şey yaşamadım zaten burdaki bir buluşma da imsansız çünkü bu kayıt olduğum ilk forum :D
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

netten insanlarla buluşmak bazen tehlikelşi olabilir arkadaşlar bu yüden dikkatli olunmasını öneririm. hatta ben net arkadaşlıklarını nette bırakmaya çalışmışımdır hep.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bende hep korkmuşumdur öyle şeylere cesaret edebilenlere de şaşırırım ama bu forumla ilgili bir buluşma söz konusu olursa geleceğimi tahmin ediyorum en azından o güven var içimde
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Belli bir amç dahilinde buluşunca esasında sorun olmuoyr. Benim ilk deneyimim ankara frpworld tayfasıyla buluşmak olmuştu hiç de kötü değildi hani :)

Daha sonra netten bizim grup için eleman aradık. ona da kötü diyemem ama arkadaş arıyorum diye girersen olaya garip olabilir tabi

Sanırım bildiğin birinin arkadaşıyla tanışınca da çok sorun çıkmıyor ama diğerlerine göre riskli.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bencede hele de hiç yüzünü görmediğin msnde falan tanıştığın insanlara hiç güvenilmez bence bir arkadaşım bulaşmıştı adam 35 yaşında falan çıkmıştı ki kendisini 18 yaşında tanıtmıştı...
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ya güven ayrı bir durum ama bir de insan netteki arkadaşınla karşılaşınca hayal kırıklığına uğrayabiliyor.Yane istediği insan çok karizma gibi takılır nette ama real hayatta bir bakarsınız tipitiptir kendisi.Ben açıkçası bir kere bu hayal kırıklığını yaşadım.O gün bu gündür hiç buluşmuyorum..İsteyen de olmadı zaten :D
Post Reply