Blood Rayne ..1-2 (İnsanların kanını içerek seni kuvvetlendiren olaylarından ve birazda vampir rpg lerinden hoşlanıyorsan bu oyunu tavsiye ederim.Ama 2 hafta idare eeder mi bilemem ..)
İnanılmaz şanssız bir zaman dilimimin içinde olduğumdan bilgisayarım (1 GB ram, GeForce 5500, 256 mb ekran kartı vs) nedeni belirsiz bir şekilde oblivionu da fableı da açmadı
Hala bütün tavsiyeleri bekliyorum...
Huh ram fazlaymış bence sen online oyuna başla .2-3 tane client açar deli gibi kasarsın 2 haftaya kadar zaten ps manyağı olursun ultima online de .Uo rulazZ arkadaşlar...
İnternetim çöktü online oynayamıyorum . Dedim ya bu sıralar korkunç derecede şanssızım. İnsanın böyle bir bilgisayarı olup da hiçbir oyunu oynayamaması çok feci birşey
Ã?ökme şöyle oluyor: Biz alt komşuyla ortak adsl kullanıyoruz. Geçen hafta tatile gittiler (eylülün başına kadar). Giderlerken de adslnin zımbırtısının (alet var ya hani adını unuttum) düğmesine basıp kapatmışlar. Ben de bu muhteşemötesi zekaları için alt komşumuzu buradan kutluyorum . Ayrıca geri geldiklerinde benden çekecekleri var, gürültülerden gürültü beğensinler
Foruma da işyeri bilgisayarı ve cafeden bağlanıyorum.
Bu sizin komşunun ne kadar düşüncesiz olduğunu gösterir.Ya da faturayı kendisi ödüyor herhalde ..Ben olsam yapmayacağım şeyi bırakmazdım internet hayat demek ..
Dungeon Siege II bir başka baba oyun oynaman şiddetle tavsiye edilir...
Bu arada senin o özelliklere sahip bilg ile o oyunları oynayamaman çok garip ya bilg. ın format zamanı gelmiş ya da oyun bozuktur
keşke sevdiğin oyun türünü yazsaydın mesela ben rpg hastasıyım ona göre oyun oynarım sisteminde sorun warsa Diablo 2 yi al kur bunu rahat kaldırır. Eskidi ama hala oynanıo.
setsuna seni magic e davet ediyorum bu arada alt komşununada çok kızma bence. zira modemlerin rezizstanslarını genelde sağlam yapmıyorlar. voltaj oynaması veya aşırı ısınma gibi durumlarda ilk yanan aletlerin başında geliyor.
oyun olarakta rome total war u onu oynadıysanda eski olmasına rağmen wolfenstein ı öneririm ( return the castle wolfenstein)
bu arada uygun bir aralık olsada magic oynanabilecek bir 10 kişilik buluşma olsa