Oyun Aranıyor (Online olmayan)

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Oyun Aranıyor (Online olmayan)

Post by mikael »

Beni 2 hafta ya da buna yakın bir süre boyunca idare edecek bir oyuna acilen ihtiyacım var, ne tavsiye edersiniz?
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Fable: The lost Chapters... Söylediğin zaman dilimi için uygun ve güzel bir oyun tavsiye ederim :P

Saygılar...
To Live is To Die!
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Blood Rayne ..1-2 (İnsanların kanını içerek seni kuvvetlendiren olaylarından ve birazda vampir rpg lerinden hoşlanıyorsan bu oyunu tavsiye ederim.Ama 2 hafta idare eeder mi bilemem ..)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

strateji seviyosan medieval total war ya da civilization (3-4) derim ben keza ben bu yaz bu ikisinden yardım alarak atlattım epeyce zor dönemleri...
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Phoibos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phoibos »

The Elder Scroll : Oblivion. oyna en az 2 hafta oyalar. Ama sisteminin iyi olması lazım. Hem fantastik bi dünyada.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

İnanılmaz şanssız bir zaman dilimimin içinde olduğumdan bilgisayarım (1 GB ram, GeForce 5500, 256 mb ekran kartı vs) nedeni belirsiz bir şekilde oblivionu da fableı da açmadı :cry:
Hala bütün tavsiyeleri bekliyorum...
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Huh ram fazlaymış bence sen online oyuna başla :) .2-3 tane client açar deli gibi kasarsın 2 haftaya kadar zaten ps manyağı olursun ultima online de :D .Uo rulazZ arkadaşlar...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

İnternetim çöktü online oynayamıyorum :cry: . Dedim ya bu sıralar korkunç derecede şanssızım. İnsanın böyle bir bilgisayarı olup da hiçbir oyunu oynayamaması çok feci birşey :cry:
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Hmm internetin adsl dedğil miydi çöktü derken nasıl çökebilir ki ? Ayrıca foruma internet cafeden falan mı bağlanıyorsun ?
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

fable harbi güsel bi oyun tavsiye ederim...
bi şekilde ac o oyunu... :wink:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Ã?ökme şöyle oluyor: Biz alt komşuyla ortak adsl kullanıyoruz. Geçen hafta tatile gittiler (eylülün başına kadar). Giderlerken de adslnin zımbırtısının (alet var ya hani adını unuttum) düğmesine basıp kapatmışlar. Ben de bu muhteşemötesi zekaları için alt komşumuzu buradan kutluyorum :clap: . Ayrıca geri geldiklerinde benden çekecekleri var, gürültülerden gürültü beğensinler :evil:
Foruma da işyeri bilgisayarı ve cafeden bağlanıyorum.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bu sizin komşunun ne kadar düşüncesiz olduğunu gösterir.Ya da faturayı kendisi ödüyor herhalde :D ..Ben olsam yapmayacağım şeyi bırakmazdım internet hayat demek .. :)
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Dungeon Siege II bir başka baba oyun oynaman şiddetle tavsiye edilir...
Bu arada senin o özelliklere sahip bilg ile o oyunları oynayamaman çok garip ya bilg. ın format zamanı gelmiş ya da oyun bozuktur :P

Saygılar...
To Live is To Die!
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thundorius »

keşke sevdiğin oyun türünü yazsaydın mesela ben rpg hastasıyım ona göre oyun oynarım sisteminde sorun warsa Diablo 2 yi al kur bunu rahat kaldırır. Eskidi ama hala oynanıo. :evil:
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

setsuna seni magic e davet ediyorum :D bu arada alt komşununada çok kızma bence. zira modemlerin rezizstanslarını genelde sağlam yapmıyorlar. voltaj oynaması veya aşırı ısınma gibi durumlarda ilk yanan aletlerin başında geliyor.

oyun olarakta rome total war u onu oynadıysanda eski olmasına rağmen wolfenstein ı öneririm ( return the castle wolfenstein)

bu arada uygun bir aralık olsada magic oynanabilecek bir 10 kişilik buluşma olsa :)
Post Reply