bu arada sayfanin baslarinda bulusup bowling falan yapalim denmis egs de
eger ole bi bulusma olmadiysa aksam yapin, cunku aksam yemegi menusu alana bowling beles:))bende gelirim olmassa ya:)
Adam tam anlamıyla proje adamıydı, yaz bitmeden buluşursak tanımayanlatrın da tanıyınca gerçekleri söyleyip söylemediğimizi anlayacaklarını düşünüyorum. Alevli iskelet muhabbeti varki dillere destan...
gülümseme ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Aman allahım ben izmir il sınırları icerisinde iken bir bulusma mı yapılacak yoksa. Valla mutluluktan gozlerim yasardı. Umarım bir terslik olmaz da izmir tayfasını da tanırım...
Hafta içinin sonlarına doğru olursa (cuma gibi ) benim gelebilme ihtimalim de olabilir. Hakan'ı da görmüş olurum bir, 3 sene Bursa'da kaldım ama nasip olmadı.
Geçen cuma İzmir'e geldim. Hatta cumartesi güzelde bir buluşmaya katıldım. Erethan, Ereshin, Burock, Thlyrotel, Changes vs oturup sohbet ettik falan.
Eh ayarlanırsa olur bi buluşma daha katılırız tabi. Ama bu haftaiçi olmasa iyi olur. Bu haftaiçi bayağı yoğun olacakmışım gibi geliyor bana çünkü.
Ã?nümüzdeki hafta bana gayet uygun gözüküyor ama...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Ã?nümüzdeki Salı uygun demiştim ben aslında ama, size kalmış artık...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Artık ben de İzmir'de olucam Ã?niversite itibariylen : )
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
3. kim ya ben senden başkasını hatırlamıyorum be Ã?ilek.
Hoşgeldin sende İzmir Taifesine Galadlirim. Sizin gibi gençleri buluşmalarda da görmek isteriz.
Salı dedikte Ã?ilek sana uymuyordu sanırım. Sen ne diyosun tarih olarak? Chosen 3 ünde gidiyormuş sanırım, o tarihe bir iki gün yaklaşmadan bi tarih belirlense fena olmaz heralde...