İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Buluşmayı isterseni Ağustos sonuna ayarlayalım, zaten eylülde tekrarlanabilir, eskiden böyle miydik be haftada 3 kez buluşuyorduk :cry:

iç geçirme ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

bu arada sayfanin baslarinda bulusup bowling falan yapalim denmis egs de
eger ole bi bulusma olmadiysa aksam yapin, cunku aksam yemegi menusu alana bowling beles:))bende gelirim olmassa ya:)
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Ynlış hatırlamıyorsam o fikir efsanevi kullanıcmız Anodhen'den çıkmaydı, ama biz o sözün üzerine en az 10 kere buluştuk :-P

gülümseme ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Tabi Anodhen'i yad etme zamanı geldi de geçiyor bile. Daha bucaya gidip buz pateni yapacaktık :D var mı hatırlayan??
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Adam tam anlamıyla proje adamıydı, yaz bitmeden buluşursak tanımayanlatrın da tanıyınca gerçekleri söyleyip söylemediğimizi anlayacaklarını düşünüyorum. Alevli iskelet muhabbeti varki dillere destan... :)

gülümseme ve saygılarımla...
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Aman allahım ben izmir il sınırları icerisinde iken bir bulusma mı yapılacak yoksa. Valla mutluluktan gozlerim yasardı. Umarım bir terslik olmaz da izmir tayfasını da tanırım...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Haftasonları ben olmuyorum o yüzden buluşma yapacaksak hafta içi olsun mümkünse :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Hakan gelecem diyordu geldiyse hatta Fatih de buradaysa bu haftaiçi mutlak bir buluşma yapalım diyorum.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Hafta içinin sonlarına doğru olursa (cuma gibi :D) benim gelebilme ihtimalim de olabilir. Hakan'ı da görmüş olurum bir, 3 sene Bursa'da kaldım ama nasip olmadı. :D

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Geçen cuma İzmir'e geldim. Hatta cumartesi güzelde bir buluşmaya katıldım. Erethan, Ereshin, Burock, Thlyrotel, Changes vs oturup sohbet ettik falan.

Eh ayarlanırsa olur bi buluşma daha katılırız tabi. Ama bu haftaiçi olmasa iyi olur. Bu haftaiçi bayağı yoğun olacakmışım gibi geliyor bana çünkü.

Ã?nümüzdeki hafta bana gayet uygun gözüküyor ama...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

önümüzdeki haftaiçi bana da uygun, ben 3 eylülde yolcuyum ona göre gitmeden bir buluşma yapalım...

bilgi ve saygılarımla...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Tarih verilir.

Adam toplanır.

Buluşma yapılır.

Ã?nümüzdeki Salı uygun demiştim ben aslında ama, size kalmış artık...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Artık ben de İzmir'de olucam Ã?niversite itibariylen : )
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Eh o zaman aramıza hoşgeldin diyor sevgiyle kucaklıyoruz..İzmir tayfası bilndik 3. bayan kullanıcısına kavuştu nihayet!
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

3. kim ya ben senden başkasını hatırlamıyorum be Ã?ilek.

Hoşgeldin sende İzmir Taifesine Galadlirim. Sizin gibi gençleri buluşmalarda da görmek isteriz.

Salı dedikte Ã?ilek sana uymuyordu sanırım. Sen ne diyosun tarih olarak? Chosen 3 ünde gidiyormuş sanırım, o tarihe bir iki gün yaklaşmadan bi tarih belirlense fena olmaz heralde...
Post Reply