Pardon ama sen bir t-shirt i nasıl parçalıyorsunceleraen wrote:e o zaman t-shirt için de aynı şey geçerli olur gece gündüz onunla gezecek değilsin ya...ayrıca bilekliğin kopma olasılığının olduğu kadar t-shirtlerin de lekelenme,yırtılma...v.s gibi bi olasılığı warÃ?ekmecede korusan bile sonuçta bileğinde onu görmedikçe anısı falan yalan olur
FRPworld tişörtü
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Farklı renklerde bileklik ya da t-shirt çoook saçma olur. Kimsenin kırmızı bileklik takıp bakın ben adminim yaaaaa diye hava atacak kadar (hımm, doğru cümleyi bulup lkullanma riskine girmiyorum :p) olduğunu sanmıyorum. Olursa herşey eşit olur.
Bileklik, ya da t-shirt, vall at-shirt benimö hayalimdir, ama bileklikde olabilir.
Fakat bu işle ilgilenecek kişi lazım, iyi bi çizer ve grafikler lazım. Ama birkaç fikir oluşsun, ben bastırabilrim sanırım. Ama önerilere açığız.
Bileklik, ya da t-shirt, vall at-shirt benimö hayalimdir, ama bileklikde olabilir.
Fakat bu işle ilgilenecek kişi lazım, iyi bi çizer ve grafikler lazım. Ama birkaç fikir oluşsun, ben bastırabilrim sanırım. Ama önerilere açığız.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
katılıyorum. t-shirt çok daha etkili bir yöntem. elbette heryerde giyilebilecek kalitede bir t-shirt ün üstüne , her yerde giyilebilecek kalitede solmayan ve iki yıkamada çıkmayan bir baskıyla beraber
öyle printer baskısı ev ütüsü şeyler hiç yapılmasın veya sevabına tanıtım amaçlı olarak yapmak istiyen yapıp kendi giyip reklamımızı yapsın, örnek bir davranış olur. ama kendi adıma her türlü ortamda giyilebilecek bir şey olursa ve sitenin yönetiminin profesyonel katkısıyla olursa ben 25 milyona kadar alınabilir derim.
Ya kalkıp ne bilim koskaca frpworld.com yazıcaksa unutun gitsin zaten
...Ama ben diyarın zevkine güveniyorum.En iyisi yapmak isteyen arkadaşlar buraya örnek yollasın ya da bir şekilde modlarla görüşsünler onlarda uygun görürlerse buraya koyarlar bizde seçer beğeniriz..Ya da yeminer in dediği gibi ilgilenecek kişi bulmak lazım..
yaaa bir de diyelim biz yaptırdıkböyle bişi her gün o kadar kişi üye oluyo her geçen gün talepler artarsa nolcak???her ayda bi kere gidip yaptırcak diliz ya......
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Onlara da üzerinde newbie yazan bir tişört yaptırırızceleraen wrote:yaaa bir de diyelim biz yaptırdıkböyle bişi her gün o kadar kişi üye oluyo her geçen gün talepler artarsa nolcak???her ayda bi kere gidip yaptırcak diliz ya......
hayır demek istediğim diyelim biz yaptırdık iş bitti sonra yeni kullanıcılar aa biz dün kayıt olduk siz 1 ay önce böyle böyle yaptırmışını hani bize derlerse nolcak???
There'll be war, there'll be peace.
- C_Deschain
- Kullanıcı

Yok şimdi şöyle olayın disiplini ver yanlış mesaj ve reklam vermemek açısından düşünüyoruz herhaldeulfgar wrote:modlar ne alaka yaw? sonuçta bu forumlarla ilgili bi değişiklik değil ki.. sen ben bile ayarlamalarla ilgilenebiliriz.. herşeyide devletten beklememek lazım