FRPworld tişörtü

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

celeraen wrote:
Ã?ekmecede korusan bile sonuçta bileğinde onu görmedikçe anısı falan yalan olur
e o zaman t-shirt için de aynı şey geçerli olur gece gündüz onunla gezecek değilsin ya...ayrıca bilekliğin kopma olasılığının olduğu kadar t-shirtlerin de lekelenme,yırtılma...v.s gibi bi olasılığı war
Pardon ama sen bir t-shirt i nasıl parçalıyorsun :D .Yok merak ettim parçalanma olasılı nedir ki :D .Gece gündüz giymeyeceğim belki ama sonuçta her giydiğimde anımsayacağım ama bilekliği bir süre sonra çekmecede olsa bile unutursun.T-shirt hem daha kalıcı bir etki yapar..Herkes sorduğu için sen böyle böyle diye anlatırsın uzun süre.Ama bileklik koptuğunda kimse sormadığından sende anlatamazsun bu yüzden de yalan olur.Ama ben bilekliğie de evet diyorum farketmez benim için.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Farklı renklerde bileklik ya da t-shirt çoook saçma olur. Kimsenin kırmızı bileklik takıp bakın ben adminim yaaaaa diye hava atacak kadar (hımm, doğru cümleyi bulup lkullanma riskine girmiyorum :p) olduğunu sanmıyorum. Olursa herşey eşit olur.

Bileklik, ya da t-shirt, vall at-shirt benimö hayalimdir, ama bileklikde olabilir.

Fakat bu işle ilgilenecek kişi lazım, iyi bi çizer ve grafikler lazım. Ama birkaç fikir oluşsun, ben bastırabilrim sanırım. Ama önerilere açığız.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

katılıyorum. t-shirt çok daha etkili bir yöntem. elbette heryerde giyilebilecek kalitede bir t-shirt ün üstüne , her yerde giyilebilecek kalitede solmayan ve iki yıkamada çıkmayan bir baskıyla beraber :) öyle printer baskısı ev ütüsü şeyler hiç yapılmasın veya sevabına tanıtım amaçlı olarak yapmak istiyen yapıp kendi giyip reklamımızı yapsın, örnek bir davranış olur. ama kendi adıma her türlü ortamda giyilebilecek bir şey olursa ve sitenin yönetiminin profesyonel katkısıyla olursa ben 25 milyona kadar alınabilir derim.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ya kalkıp ne bilim koskaca frpworld.com yazıcaksa unutun gitsin zaten :) ...Ama ben diyarın zevkine güveniyorum.En iyisi yapmak isteyen arkadaşlar buraya örnek yollasın ya da bir şekilde modlarla görüşsünler onlarda uygun görürlerse buraya koyarlar bizde seçer beğeniriz..Ya da yeminer in dediği gibi ilgilenecek kişi bulmak lazım..
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

en zor soruyu ve altın kuralı sordun :D site grafikeri nden rica edilse olmaz mı acaba?
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

yaaa bir de diyelim biz yaptırdıkböyle bişi her gün o kadar kişi üye oluyo her geçen gün talepler artarsa nolcak???her ayda bi kere gidip yaptırcak diliz ya......
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

celeraen wrote:yaaa bir de diyelim biz yaptırdıkböyle bişi her gün o kadar kişi üye oluyo her geçen gün talepler artarsa nolcak???her ayda bi kere gidip yaptırcak diliz ya......
Onlara da üzerinde newbie yazan bir tişört yaptırırız :D .Toplu sayı işi bunlar..Sonuçta belirli bir sayıya ulaşacak öyle yapılacak.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

hayır demek istediğim diyelim biz yaptırdık iş bitti sonra yeni kullanıcılar aa biz dün kayıt olduk siz 1 ay önce böyle böyle yaptırmışını hani bize derlerse nolcak???
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Diyeceğimiz şey çok basit.''BANANE'' :D .Ya iyi de alternatifleri düşün buraya ortalama olarak hergün 5 kişi üye oluyor .İyi de nasıl çözüm bulabiliriz ki...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

6 ayda bir düzenli olarak gidilip yaptırılabilir mesela....zahmetli olur ama tek çözüm yolu o gibi
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bilmiyorum bakalım modlar ne diycek ? ..
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

modlar ne alaka yaw? sonuçta bu forumlarla ilgili bi değişiklik değil ki.. sen ben bile ayarlamalarla ilgilenebiliriz.. herşeyide devletten beklememek lazım :D
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

YA şu t-shirt işinde bi karara varılsada yaptırsak ya.Böyle düzgün bir şey yaptırsak çok sağlam olur ya.
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

ulfgar wrote:modlar ne alaka yaw? sonuçta bu forumlarla ilgili bi değişiklik değil ki.. sen ben bile ayarlamalarla ilgilenebiliriz.. herşeyide devletten beklememek lazım :D
Yok şimdi şöyle olayın disiplini ver yanlış mesaj ve reklam vermemek açısından düşünüyoruz herhalde :D . Düşünsene ortada frpworld yazısı kenarlarında da el hareketi çekilmişi bir t-shirt :D
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

bileklikde öle bi sorun olmaz ;)

yeminerle bi konuşalım anket açalım .çoğunluk karar versin ,bütün uysun. yaşasın demokrasi :(
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Post Reply