kadim sanatlarla uğraşan en yetenekli büyücü ki
Raistlin in karanlıklar kraliçesine bile kafa tutacak kadar kendini güçlü ve bilge görmesinden sonr ave onla alay edercesine kraliçem bu önünüzde son eüilişimdir dedikten sonra ona bakış açım biraz daha büyümüştür Dalamar da gerçi daha hayatını o kumadım ama bu işte fena sayılmayan bir büyücüye benziyor. Raistlin tek sıkıntısı hep birine muhtaç olması idi ama onlarıda sadece dediği gibi aynı yere gittiğimiz için sizlerle yolculuk ediyorum diyerek yardım almıştır 
raistlin diyen arkadaşlara katılmadıgımı üzelerek söylemek zorundayım bence raistlin fistandantilus sayesinde( ki fistandantilusun herşeyi hazırlamasına ragmen tanrı olamadı) biyerlere gelmiştir.Pug ve macrosu bilmiyorum onlar olabilir ama ilk mızrak savaşında öldügü söylenen Magius en güçlü büyücü olabilir bence raistlininde biara kullandıgı magiusun asası frp dünyalarındaki en güçlü artifact ama ELMİNİSTERDA ele alınması ve unutulmaması gereken bi büyücü bence
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Benşm vereceğim ismi çok büyük ihtimalle kimse bilmeyecek, ama ben Lothar ismini veriyorum.
Yanında Raistlin de, Elminster da, Khelben de, hatta Manshoon da fıs.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
ben bi ad vericem pek tanıdık değil ama aranızda okuyanlarınız vardır FR serisi kitaplardan Return of the Archwizards serisinden Evereskalı "Galaeron Nihmedu"...
Adam ilk başta normal bi mage ama sonra shadow büyüsünü öğrenip onu kullanmaya başlıyo... ama sonra benliğini gölge kısma kaptırdığını anlayıp reddetmeye çalışıyo... sonra bir takım entrikalı olaylar ve adam hem normal büyüyü hemde gölgesini kontrol altına alıp shadow büyüleri yapabiliyo...hikayesi çok ilginç ve hoşuma gitmişti bende Raistlin den daha fazla ilgi uyandıran bir karakter....
saygılar...
Adam ilk başta normal bi mage ama sonra shadow büyüsünü öğrenip onu kullanmaya başlıyo... ama sonra benliğini gölge kısma kaptırdığını anlayıp reddetmeye çalışıyo... sonra bir takım entrikalı olaylar ve adam hem normal büyüyü hemde gölgesini kontrol altına alıp shadow büyüleri yapabiliyo...hikayesi çok ilginç ve hoşuma gitmişti bende Raistlin den daha fazla ilgi uyandıran bir karakter....
saygılar...
To Live is To Die!
arkadaşlar herkes raistlinden bahsediyor ama onun bu noktata gelmesinde caramonun faydası çok...hem ayrıca raistlin sınava gittiği gün caramonda yanındaydı bu kadar şanşlı bir insan olabilirmi ?? normalde onun girmesi yasak
Herşey bir yana Fistandantilus ile sınavın son anı yaşananları hatırlayın...bakalım neler düşünceksiniz...
Herşey bir yana Fistandantilus ile sınavın son anı yaşananları hatırlayın...bakalım neler düşünceksiniz...