kadim sanatlarla uğraşan en yetenekli büyücü ki

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Kenobi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kenobi »

Raistlin in karanlıklar kraliçesine bile kafa tutacak kadar kendini güçlü ve bilge görmesinden sonr ave onla alay edercesine kraliçem bu önünüzde son eüilişimdir dedikten sonra ona bakış açım biraz daha büyümüştür Dalamar da gerçi daha hayatını o kumadım ama bu işte fena sayılmayan bir büyücüye benziyor. Raistlin tek sıkıntısı hep birine muhtaç olması idi ama onlarıda sadece dediği gibi aynı yere gittiğimiz için sizlerle yolculuk ediyorum diyerek yardım almıştır :)
Embrujo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Embrujo »

Ben Gediksavasları Efsanesinden Pug ve Macrosu tercih ederim Macros daha guclu ama digeride iyidir :D tabi unutulmus diyarlardan Lady Austruel
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

destekleyenler artıyo bakın :)

Tabi bir de bi mesele var. O dünyalarda pugdan daha güçlü büyücü yok :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
mortiis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mortiis »

raistlin diyen arkadaşlara katılmadıgımı üzelerek söylemek zorundayım bence raistlin fistandantilus sayesinde( ki fistandantilusun herşeyi hazırlamasına ragmen tanrı olamadı) biyerlere gelmiştir.Pug ve macrosu bilmiyorum onlar olabilir ama ilk mızrak savaşında öldügü söylenen Magius en güçlü büyücü olabilir bence raistlininde biara kullandıgı magiusun asası frp dünyalarındaki en güçlü artifact ama ELMİNİSTERDA ele alınması ve unutulmaması gereken bi büyücü bence
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Kesinlikle Milamber derim, ismi yazarken şapka çıkarırım hatta esas duruşta yazarım. Fanları kabul eder mi bilmiyorum ama Raist kesinlikle torpilli ve tanrılarla savaşları da gerçekçi değil bence.
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

Raistlin oldukça karizma.(Kendisinin hayranı olmasamda inkar etmiyorum)Fistan la aynı olup olmadığını bilemeyeceğim.Ama oldukça becerikli.
Milamber de çok iyi.İsmini (hiç alaka yok ama aklımı miliamper gelir.Pug ismi de pig i getirir) çok sevmedim.Ama gerçekten iyi.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Benşm vereceğim ismi çok büyük ihtimalle kimse bilmeyecek, ama ben Lothar ismini veriyorum. :) Yanında Raistlin de, Elminster da, Khelben de, hatta Manshoon da fıs.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

ben bi ad vericem pek tanıdık değil ama aranızda okuyanlarınız vardır FR serisi kitaplardan Return of the Archwizards serisinden Evereskalı "Galaeron Nihmedu"...
Adam ilk başta normal bi mage ama sonra shadow büyüsünü öğrenip onu kullanmaya başlıyo... ama sonra benliğini gölge kısma kaptırdığını anlayıp reddetmeye çalışıyo... sonra bir takım entrikalı olaylar ve adam hem normal büyüyü hemde gölgesini kontrol altına alıp shadow büyüleri yapabiliyo...hikayesi çok ilginç ve hoşuma gitmişti bende Raistlin den daha fazla ilgi uyandıran bir karakter....

saygılar...
To Live is To Die!
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

pardon adama mage demiştim sorcerer olacaktı:P Pardon

Saygılar...
To Live is To Die!
RevanLoft
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by RevanLoft »

arkadaşlar herkes raistlinden bahsediyor ama onun bu noktata gelmesinde caramonun faydası çok...hem ayrıca raistlin sınava gittiği gün caramonda yanındaydı bu kadar şanşlı bir insan olabilirmi ?? normalde onun girmesi yasak :)
Herşey bir yana Fistandantilus ile sınavın son anı yaşananları hatırlayın...bakalım neler düşünceksiniz...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ama raistlinin hırsının da yeri çok bence sırf caramon değil ve o hırs ve güç isteğiyle o bir şekilde yine o güce ulaşabilirdi bence
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
RevanLoft
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by RevanLoft »

sana tamamen katılıyorum...raistlinin hırsı konusunda kimse aksine konusamaaz .ben sadece olayları biraz farklı yönlerden ele almaya çalısıyorum...Mesela Raistlin kadar kıskanç birine rastlamadım hiç :) sence biliyormuydu fistandantilusun caramonun içinde olduğunu...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ben bildiğini düşünüyorum şahsen ama işin gerçeği nası onu bilemem :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
RevanLoft
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by RevanLoft »

hehe :) kendimi raistlinin yerine koyuyorum da o anda ilk önce kardeşimin gücüne inanırım gibi gelio :) ama aslını ona sormak lazım ..acaba bize gerceği söylermi ? yoksa kıskancım mı derdi :)
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

şimdi raistlin en büyük büyücü olsun ama mesela en büyük benim desem ne olucak.. yani gelip itiraz edemez ... :D:D

delil yetersizliğinden düşer dava

en büyük büyücü benim
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Locked