en ii kılıç
- darkflarer
- Kullanıcı

baldur's gate 2deki silver sword (vorpal blade yada). %25 ihtimalle rakibin ruhunu vucudundan ayırır, dispel magic, fln filan tam hatırlamıyorum ayrıca the Equalizer var yine baldu's gate 2 den herhangi bir alingment tan rekibe +5 vuruyor vs vs. Ayrıca frp lerde kullanmak için kendi yarattığım kılıçlar soul blade +5(%50 ihtimalle rakibin ruhunu yok eder, +3 acid +5 psionic damage, ayrıca %30 domination buyusu, negative plane protection, mind flayerları, undeadleri ve astral yaratıkları tek vuruşta alır) ve elemental blade+4 ( her vurduğu rakibe +5 fire, cold, wind, earth damage, +4 acid damage, elementalleri ve golemleri tekte alır) çok manyak silahlar
tabii bunlar benim silahlarım o yüzden only used by deniz eren

<div>artık lightflarer'ım</div><br>
- darkflarer
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

kılıca bi de kendine ait bir zihin ver al sana bi lesser goddarkflarer wrote:baldur's gate 2deki silver sword (vorpal blade yada). %25 ihtimalle rakibin ruhunu vucudundan ayırır, dispel magic, fln filan tam hatırlamıyorum ayrıca the Equalizer var yine baldu's gate 2 den herhangi bir alingment tan rekibe +5 vuruyor vs vs. Ayrıca frp lerde kullanmak için kendi yarattığım kılıçlar soul blade +5(%50 ihtimalle rakibin ruhunu yok eder, +3 acid +5 psionic damage, ayrıca %30 domination buyusu, negative plane protection, mind flayerları, undeadleri ve astral yaratıkları tek vuruşta alır) ve elemental blade+4 ( her vurduğu rakibe +5 fire, cold, wind, earth damage, +4 acid damage, elementalleri ve golemleri tekte alır) çok manyak silahlar![]()
![]()
![]()
![]()
To Live is To Die!
- darkflarer
- Kullanıcı

bg2 de öle bi kılıçta vardı lilarcor diye sarevok kullanıyodu benim gurupta yeah baby fln diyodu it's killing time diyodu manyak kılıçtı bak iyi fikir ama çekilmez konuşan kılıç ya vıdı vıdı gerçi benim kılıçların konuşmasına gerek yok bu arada elemental blade imi dragonlarıda tekte alıyor yazacaktım ama arkadaşlar zaten dövcek ti kılıçlar yüzünden beni oyunda hepsini yendim ve acayip zor bi yere gittim diye aldım kılıcları zatennFaRaSTu wrote:kılıca bi de kendine ait bir zihin ver al sana bi lesser goddarkflarer wrote:baldur's gate 2deki silver sword (vorpal blade yada). %25 ihtimalle rakibin ruhunu vucudundan ayırır, dispel magic, fln filan tam hatırlamıyorum ayrıca the Equalizer var yine baldu's gate 2 den herhangi bir alingment tan rekibe +5 vuruyor vs vs. Ayrıca frp lerde kullanmak için kendi yarattığım kılıçlar soul blade +5(%50 ihtimalle rakibin ruhunu yok eder, +3 acid +5 psionic damage, ayrıca %30 domination buyusu, negative plane protection, mind flayerları, undeadleri ve astral yaratıkları tek vuruşta alır) ve elemental blade+4 ( her vurduğu rakibe +5 fire, cold, wind, earth damage, +4 acid damage, elementalleri ve golemleri tekte alır) çok manyak silahlar![]()
![]()
![]()
![]()
Benimde favorim o. Artemis gibi birine ancak öyle bir kılıç olabilirdi.bence kahazid hea. kılıcın kendi bilinci var. hırslarıyla sahibini yönetiyo daha ne oldun. taşı kağıt gibi kesebilmesinden söz etmiyorum bile
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
bir yanlışın var artemis C'haron'un pençesini kullanıyor..Bende kılıcın bir resmi var o resime bakınca anlıyorsunuz Fr nin en iyi kılıcı hangisiaransayes wrote:Benimde favorim o. Artemis gibi birine ancak öyle bir kılıç olabilirdi.bence kahazid hea. kılıcın kendi bilinci var. hırslarıyla sahibini yönetiyo daha ne oldun. taşı kağıt gibi kesebilmesinden söz etmiyorum bile