en ii kılıç

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Bana görede en iyi kılıç vorpal longsword Tyr kullanıyo vorpal zaten başlı başına aşmış bitirmiş bi özellik
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

baldur's gate 2deki silver sword (vorpal blade yada). %25 ihtimalle rakibin ruhunu vucudundan ayırır, dispel magic, fln filan tam hatırlamıyorum ayrıca the Equalizer var yine baldu's gate 2 den herhangi bir alingment tan rekibe +5 vuruyor vs vs. Ayrıca frp lerde kullanmak için kendi yarattığım kılıçlar soul blade +5(%50 ihtimalle rakibin ruhunu yok eder, +3 acid +5 psionic damage, ayrıca %30 domination buyusu, negative plane protection, mind flayerları, undeadleri ve astral yaratıkları tek vuruşta alır) ve elemental blade+4 ( her vurduğu rakibe +5 fire, cold, wind, earth damage, +4 acid damage, elementalleri ve golemleri tekte alır) çok manyak silahlar :D :D :D tabii bunlar benim silahlarım o yüzden only used by deniz eren :D :evil: :evil:
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

bu arada kılcımın adı soul blade +5 değil psionic soul blade +5 ti unuttum :D :D :D :evil:
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ultima online oyanyanlar bilir kryss var bitane...
görünüşü cok hosuma gidio onun...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

darkflarer wrote:baldur's gate 2deki silver sword (vorpal blade yada). %25 ihtimalle rakibin ruhunu vucudundan ayırır, dispel magic, fln filan tam hatırlamıyorum ayrıca the Equalizer var yine baldu's gate 2 den herhangi bir alingment tan rekibe +5 vuruyor vs vs. Ayrıca frp lerde kullanmak için kendi yarattığım kılıçlar soul blade +5(%50 ihtimalle rakibin ruhunu yok eder, +3 acid +5 psionic damage, ayrıca %30 domination buyusu, negative plane protection, mind flayerları, undeadleri ve astral yaratıkları tek vuruşta alır) ve elemental blade+4 ( her vurduğu rakibe +5 fire, cold, wind, earth damage, +4 acid damage, elementalleri ve golemleri tekte alır) çok manyak silahlar :D :D :D tabii bunlar benim silahlarım o yüzden only used by deniz eren :D :evil: :evil:
kılıca bi de kendine ait bir zihin ver al sana bi lesser god :P
To Live is To Die!
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

FaRaSTu wrote:
darkflarer wrote:baldur's gate 2deki silver sword (vorpal blade yada). %25 ihtimalle rakibin ruhunu vucudundan ayırır, dispel magic, fln filan tam hatırlamıyorum ayrıca the Equalizer var yine baldu's gate 2 den herhangi bir alingment tan rekibe +5 vuruyor vs vs. Ayrıca frp lerde kullanmak için kendi yarattığım kılıçlar soul blade +5(%50 ihtimalle rakibin ruhunu yok eder, +3 acid +5 psionic damage, ayrıca %30 domination buyusu, negative plane protection, mind flayerları, undeadleri ve astral yaratıkları tek vuruşta alır) ve elemental blade+4 ( her vurduğu rakibe +5 fire, cold, wind, earth damage, +4 acid damage, elementalleri ve golemleri tekte alır) çok manyak silahlar :D :D :D tabii bunlar benim silahlarım o yüzden only used by deniz eren :D :evil: :evil:
kılıca bi de kendine ait bir zihin ver al sana bi lesser god :P
bg2 de öle bi kılıçta vardı lilarcor diye sarevok kullanıyodu benim gurupta yeah baby fln diyodu it's killing time diyodu manyak kılıçtı bak iyi fikir ama çekilmez konuşan kılıç ya vıdı vıdı gerçi benim kılıçların konuşmasına gerek yok bu arada elemental blade imi dragonlarıda tekte alıyor yazacaktım ama arkadaşlar zaten dövcek ti kılıçlar yüzünden beni oyunda hepsini yendim ve acayip zor bi yere gittim diye aldım kılıcları zatenn :D
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

arkdslr Artemis Entreri'nin kılıcı Charon'un Pençesi'nin özelliklerini bilen varmı..

Bence oda süper bir kılıç 8)
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

bence kahazid hea. kılıcın kendi bilinci var. hırslarıyla sahibini yönetiyo daha ne oldun. taşı kağıt gibi kesebilmesinden söz etmiyorum bile
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

bence kahazid hea. kılıcın kendi bilinci var. hırslarıyla sahibini yönetiyo daha ne oldun. taşı kağıt gibi kesebilmesinden söz etmiyorum bile
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

entreri2 wrote:arkdslr Artemis Entreri'nin kılıcı Charon'un Pençesi'nin özelliklerini bilen varmı..

Bence oda süper bir kılıç 8)
Bence de öyle :ayyyy!:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Benimde favorim o. Artemis gibi birine ancak öyle bir kılıç olabilirdi.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

aransayes wrote:
bir yanlışın var artemis C'haron'un pençesini kullanı :evillaugh:
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

aransayes wrote:
bir yanlışın var artemis C'haron'un pençesini kullanıyor..Bende kılıcın bir resmi var o resime bakınca anlıyorsunuz Fr nin en iyi kılıcı hangisi :clap:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Haklısın. karıştırdım kılıçları. kahazid hea Catti kullanıyordu. bu arada sende ki kılıç resmini nasıl alacam :)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

işte resim :)

Image
Post Reply