sanırım anatomi notların pek iyi değilmiş

notlarına bir daha bakmanı öneririm. bu arada benim tarafsız yaklaşımıma karşılık adeta kadınları (veya kendini) över nitelikteki yazını bek tarafsız bulmadım.
birde olaylara dar çerceveden bakmanın adı ne zamandan beri "olayın derinine inmek" oldu karşımda feminist bir yazar var gibi hissettim
kadın ve erkek tepkileri ve bakış açılarını net bir şekilde açıklayabilmek için bir örnek vereyim:
çilek mesela ben seni siteye ilk girdiğim dönemden beri erkek zannediyordum. ancak şu tişört konusunda birden bir sinir patlamasıyla "o kadar uğraşıyorum beğenmediyseniz alın yapın, ühü " tarzındaki mesajın gelince aklımdan ilk geçen şey "nasıl olur, hayret,acaba" oldu. zira bu tarz bir durum erkeklerden çok bayanlarda görüleblicek türde birşey. bunun kaynağınıda aramızda beyinsel ve hormonsal farklar oluşturuyor. aynı oyun oynama veya oynamama seçimlerimiz gibi.
birde yanlış kullanma diye eklemek istiyorum; "katlı zeka" , "katlı komutlar" hepsini birbirine karıştırmışsın. zaten katlı zekayla ilgili literatürde birşey bulabileceğinizi sanmıyorum. katlı zekanın fiziksel kısmı her ne kadar beynin işlemci kısımları ile ilgili olsada şimdilik derslerde okuyabileceğiniz birşey değil. bir 30 sene daha beklemeniz gerekli
şunuda eklemeden geçemiyeceğim:
bazen yanlış anlaşılıyorum, amacım kesinlikle bir polimik yaratmak veya birilerini kırıcı birşekilde eleştirmek değil, sadece insanlara birşeyler anlatmaya çalışıyorum ,bu bile bazen insanları sanki kötü niyetliymişim gibi sinirlendiriyor, çok yanlış bir durum...
bu arada şu ana kadar hiçbir kızın rome otal war oynadığını ve zevk aldını duymadım, varsa bir tanıdığınız söyleyin bende tanışayım