Elf vs dwarf
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

arkadaşlar benim gönlüm elften yana fakat eşitler bence hatta çokta iyi geçiniyorlar hatta sevgiden yoksun underdarkta bile ortak amaçlar için olsada drowlar ve duergarlar iyi geçiniyorlar kuzenleri elfler ve cücelerden oldukça farklı olmalarına rağmen. Tabii istisnai lerde yok değil. Özellikle bazı cüceler ırkçılık yapıyor ama o tipler dışında çok iyi geçinen toplumlar bunlar birbirleri ile savaşmazlar. Tabii teke tek farklı bir durum.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Arkadaşım kız muhabbeti içnmi açmışlar burayı ya hayret bişey
evet ya elf kızları daha güzel sahidende
çok tatlı filan oluyolar, böle çıtı pıtı falan.. neyse agızım suyunu siliyim ben.
Ya bilmem ben iki tarafında pek koyu hayranı deilm ama kapışmak söz konusysa bilmyorum ama elfler dagıtır gibi duruyor ( cüce arkadaşlar kızmayın bana ben sadece yarım kan elfim).
Ama cüclerin konuşmaları daha eglenceli kesinlikle:
Ya bilmem ben iki tarafında pek koyu hayranı deilm ama kapışmak söz konusysa bilmyorum ama elfler dagıtır gibi duruyor ( cüce arkadaşlar kızmayın bana ben sadece yarım kan elfim).
Ama cüclerin konuşmaları daha eglenceli kesinlikle:
- darkflarer
- Kullanıcı

aslında elflerinde dirençleri bayaa fazla . Ayrıca çevik ve güçlü oluyo elfler ve herşeye karşı bir tetiktelik durumundalar. Ama cücelere bakın bağıra çağıra gezip dolanıp elinde sonunta tahtalı köyü boyluyolar. Fakat burada şöyle bir durum var: hangi elfle cüceleri karşılaştırıyoruz? Yani burda karşılaştırdığımız bir high elfte olabilir, wood elfte olabilir, moon elfte olabilir, duergarda olabilir, drowda olabilir normal cücede olabilir.pyros wrote:ben dwarflar derim
en azından kolay ölmüyorlar, büyüye dirençliler, eşşek gibi zırh giyip, at kadar silahları taşıyabiliyolar
elflerin ise, küçük bir hata yapması yeterli
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
-
DanteAngelo
- Kullanıcı

Aslında şeytanlar
Demons Forever
Dante elfleri de cüceleri de bitirir be
Ama madem iki seçenek var o zaman Elf diyim bari
LOTR oyunlarında da elfleri cücelere karşı daha güçlü bulmuşumdur hep. Tam da cücelerin zayıf olduğu yerlerde güçlüler elfler oyunda. Ama asıl Arwen için elfler dedim
varmı öyle cüce