Elf vs dwarf

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

elf tabiki... elf herzaman... elf forever... 8)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Dwarf forever cüce varken elf falan ne oluyo beyler ayıp ya elflerin burnu çok kalkık ki Lotr dışında ben elflerin good olduğunada inanmıyorum onları good gösteren tek şey orclara düşmanlığı ama cüceler öylemi cüceler bence en baba ırk.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

arkadaşlar benim gönlüm elften yana fakat eşitler bence hatta çokta iyi geçiniyorlar hatta sevgiden yoksun underdarkta bile ortak amaçlar için olsada drowlar ve duergarlar iyi geçiniyorlar kuzenleri elfler ve cücelerden oldukça farklı olmalarına rağmen. Tabii istisnai lerde yok değil. Özellikle bazı cüceler ırkçılık yapıyor ama o tipler dışında çok iyi geçinen toplumlar bunlar birbirleri ile savaşmazlar. Tabii teke tek farklı bir durum.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

elf.. kızları daha güzel çünkü ; )
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Arkadaşım kız muhabbeti içnmi açmışlar burayı ya hayret bişey :mad: :-P evet ya elf kızları daha güzel sahidende :D çok tatlı filan oluyolar, böle çıtı pıtı falan.. neyse agızım suyunu siliyim ben.

Ya bilmem ben iki tarafında pek koyu hayranı deilm ama kapışmak söz konusysa bilmyorum ama elfler dagıtır gibi duruyor ( cüce arkadaşlar kızmayın bana ben sadece yarım kan elfim).
Ama cüclerin konuşmaları daha eglenceli kesinlikle: :D
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

pyros wrote:ben dwarflar derim
en azından kolay ölmüyorlar, büyüye dirençliler, eşşek gibi zırh giyip, at kadar silahları taşıyabiliyolar

elflerin ise, küçük bir hata yapması yeterli
aslında elflerinde dirençleri bayaa fazla . Ayrıca çevik ve güçlü oluyo elfler ve herşeye karşı bir tetiktelik durumundalar. Ama cücelere bakın bağıra çağıra gezip dolanıp elinde sonunta tahtalı köyü boyluyolar. Fakat burada şöyle bir durum var: hangi elfle cüceleri karşılaştırıyoruz? Yani burda karşılaştırdığımız bir high elfte olabilir, wood elfte olabilir, moon elfte olabilir, duergarda olabilir, drowda olabilir normal cücede olabilir.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

ikisi de değil. ben human meraklısıyım oyunlarda :D

elfleri hafif burunlarının kalkıklıgından...

cüceleri de belirli takıntılarından dolayı oynatmayı çok sevmem...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
DanteAngelo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DanteAngelo »

Aslında şeytanlar :D Demons Forever :D Dante elfleri de cüceleri de bitirir be :D Ama madem iki seçenek var o zaman Elf diyim bari :D LOTR oyunlarında da elfleri cücelere karşı daha güçlü bulmuşumdur hep. Tam da cücelerin zayıf olduğu yerlerde güçlüler elfler oyunda. Ama asıl Arwen için elfler dedim :evil: varmı öyle cüce :evil:
Post Reply