En kötü "kötü" karakter
-
ElvenBard
- Kullanıcı

En kötü "kötü" karakter
Sinema tarihinin en kötü adamları seçilior da fantezi edebiyatının en kötülerini seçmek de bize düşsün :p Eet kimdir en evil?
Muhtemelen.. Morgoth!
Muhtemelen.. Morgoth!
Kötü adam die bişey yoktur.. Sadece yaptığı seçimler sonucu kendisine kötü denmiş adam vardır.. Arasınız bulamazsınız "ben kötüyüm" diyen adam..
Ama bence en kötü.. Gargameldir.. Edebiyat kahramanı olmasa da fantastik bi dizinin oyuncusudur.. beceriksizin kralıdır ama yılmak bilmez ..
Gargamel diorum :ayyyy!:
Ama bence en kötü.. Gargameldir.. Edebiyat kahramanı olmasa da fantastik bi dizinin oyuncusudur.. beceriksizin kralıdır ama yılmak bilmez ..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Gargamelin "Ben kötüyümmmm. Kötüyümmmm.." Nidaları hala aklımda, bi çelişki var söylediklerinde..ulfgar wrote:Kötü adam die bişey yoktur.. Sadece yaptığı seçimler sonucu kendisine kötü denmiş adam vardır.. Arasınız bulamazsınız "ben kötüyüm" diyen adam..
Benim oyum Artemis'e gidiyo. Ã?ünkü bana göre "kötü" kavramı, emelleri uğrunda kimseyi sallamayacak ve hiçbir şeye değer vermeyecek adamdır.
Saygıalrımla...
evet evet öyle bir bölümü hatırlıyorum acımış mıydı neydi...Gargamel'de iyilik kırıntıları var..
buna da katılıyorum ne asil karizmatik bi olaydır yahuKötü adam dediğin Sauron gibi sağa sola kölelerini yollayıp kendisi efendi efendi kulesinde oturmalı
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
ElvenBard
- Kullanıcı

Tolkien de aynen şöyle yazmıştır ki Silmarillion'dan alıntıdır; "Sauron Morgoth'tan sadece birazcık daha az kötüydü."
yine de Morgoth accık daha kötüymüş yani, onları yaratan kişi diyo bilemiorum ; )
Skeletor vardır bide..
yine de Morgoth accık daha kötüymüş yani, onları yaratan kişi diyo bilemiorum ; )
Skeletor vardır bide..
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Biraz doğru olabilir ama Artemis özellikle Servant of the Shard'dan sonra iyiliğie kayıyor..Artemis Entreri wrote:Gargamelin "Ben kötüyümmmm. Kötüyümmmm.." Nidaları hala aklımda, bi çelişki var söylediklerinde..ulfgar wrote:Kötü adam die bişey yoktur.. Sadece yaptığı seçimler sonucu kendisine kötü denmiş adam vardır.. Arasınız bulamazsınız "ben kötüyüm" diyen adam..
Benim oyum Artemis'e gidiyo. Ã?ünkü bana göre "kötü" kavramı, emelleri uğrunda kimseyi sallamayacak ve hiçbir şeye değer vermeyecek adamdır.
Saygıalrımla...
ama gümüş damarları gibi kitaplardan alırsak Artemis Entreri bana görede tartışmasız en kötü..
O nasıl olsa Katillerin Kralı
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

erol tas
abi en kötü adam o ya
baksana her filmin sonunda ölüyo adam sonra baska bi filmde geri gelio...
hepte bi kötülük yapıo...
fantastikliğini böyle her filmde geri dönmesine bağlıyorum
siz hiç artemisi yada sauronu baska filmde gördünüzmü
abi en kötü adam o ya
baksana her filmin sonunda ölüyo adam sonra baska bi filmde geri gelio...
hepte bi kötülük yapıo...
fantastikliğini böyle her filmde geri dönmesine bağlıyorum
siz hiç artemisi yada sauronu baska filmde gördünüzmü
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
ElvenBard
- Kullanıcı

E Morgoth da öyle zaten, Angband'dan bikaç yüzyılda bir falan çıkıyo sadece Valinor'da geçirdiği zaman boyunca (esaretten sonraki zamanında) sosyalleşmişti :p ondan sonra kötülüğünü kendi kalesinden yaymak üzere Angband'a gitti ve orda dediğin gibi kötülüğünü Sauron modunda sürdürdü : )Setsuna wrote:Sauron. Kötü adam dediğin Sauron gibi sağa sola kölelerini yollayıp kendisi efendi efendi kulesinde oturmalı, gizemli olmalı, kitap boyunca gelinlik kız gibi yüzünü göstermemelidir
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ben oyumu Xykon'dan yana kullanıyorum. Herhalde en klasik "kötü" odur.
(bkz. Order of the Stick)
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Bence kötü dediğin adam kötülükten zevk almalı , kötülük aracı değil amacı olmalı yani adam dünyayı ele geçirmek ister ama amac dünyadır kötülük değil ben en kötüye aday olarak Kaosu vercem.Gricevherde filan ne kötüydü sırf kötülük yapmak icin yapan bi Tanrı iste kötü dedigin böle olmalı...Sauron,Morgoth filan bildiim kadarıyla (en azından Sauron ii hatırlamıyorum Lotr'u periler üzerine masallarda vardı Morgoth onu da yıllar oldu okuyalı )dünya icin savasıolardı
-
ElvenBard
- Kullanıcı

Morgoth'un amacı da özü de kötülüktür yani, daha kötü bişey olsa komik olurdu zaten : ) Gargamel gibi bişey olurduAreniusLorthenia wrote:Bence kötü dediğin adam kötülükten zevk almalı , kötülük aracı değil amacı olmalı yani adam dünyayı ele geçirmek ister ama amac dünyadır kötülük değil ben en kötüye aday olarak Kaosu vercem.Gricevherde filan ne kötüydü sırf kötülük yapmak icin yapan bi Tanrı iste kötü dedigin böle olmalı...Sauron,Morgoth filan bildiim kadarıyla (en azından Sauron ii hatırlamıyorum Lotr'u periler üzerine masallarda vardı Morgoth onu da yıllar oldu okuyalı )dünya icin savasıolardı
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>