En kötü "kötü" karakter

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

En kötü "kötü" karakter

Post by ElvenBard »

Sinema tarihinin en kötü adamları seçilior da fantezi edebiyatının en kötülerini seçmek de bize düşsün :p Eet kimdir en evil?

Muhtemelen.. Morgoth!
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Sauron. Kötü adam dediğin Sauron gibi sağa sola kölelerini yollayıp kendisi efendi efendi kulesinde oturmalı, gizemli olmalı, kitap boyunca gelinlik kız gibi yüzünü göstermemelidir :D
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Kötü adam die bişey yoktur.. Sadece yaptığı seçimler sonucu kendisine kötü denmiş adam vardır.. Arasınız bulamazsınız "ben kötüyüm" diyen adam..

Ama bence en kötü.. Gargameldir.. Edebiyat kahramanı olmasa da fantastik bi dizinin oyuncusudur.. beceriksizin kralıdır ama yılmak bilmez ..
Gargamel diorum :ayyyy!:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

pehehe Gargamel'de iyilik kırıntıları var.. :D
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

ulfgar wrote:Kötü adam die bişey yoktur.. Sadece yaptığı seçimler sonucu kendisine kötü denmiş adam vardır.. Arasınız bulamazsınız "ben kötüyüm" diyen adam..

Ama bence en kötü.. Gargameldir.. Edebiyat kahramanı olmasa da fantastik bi dizinin oyuncusudur.. beceriksizin kralıdır ama yılmak bilmez ..
Gargamelin "Ben kötüyümmmm. Kötüyümmmm.." Nidaları hala aklımda, bi çelişki var söylediklerinde..

Benim oyum Artemis'e gidiyo. Ã?ünkü bana göre "kötü" kavramı, emelleri uğrunda kimseyi sallamayacak ve hiçbir şeye değer vermeyecek adamdır.

Saygıalrımla...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

Gargamel'de iyilik kırıntıları var..
evet evet öyle bir bölümü hatırlıyorum acımış mıydı neydi...
Kötü adam dediğin Sauron gibi sağa sola kölelerini yollayıp kendisi efendi efendi kulesinde oturmalı
buna da katılıyorum ne asil karizmatik bi olaydır yahu :D
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Fioner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fioner »

morgoth varken sauron aday bile olamaz bence
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Tolkien de aynen şöyle yazmıştır ki Silmarillion'dan alıntıdır; "Sauron Morgoth'tan sadece birazcık daha az kötüydü."

yine de Morgoth accık daha kötüymüş yani, onları yaratan kişi diyo bilemiorum ; )

Skeletor vardır bide..
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

Artemis Entreri wrote:
ulfgar wrote:Kötü adam die bişey yoktur.. Sadece yaptığı seçimler sonucu kendisine kötü denmiş adam vardır.. Arasınız bulamazsınız "ben kötüyüm" diyen adam..

Gargamelin "Ben kötüyümmmm. Kötüyümmmm.." Nidaları hala aklımda, bi çelişki var söylediklerinde..

Benim oyum Artemis'e gidiyo. Ã?ünkü bana göre "kötü" kavramı, emelleri uğrunda kimseyi sallamayacak ve hiçbir şeye değer vermeyecek adamdır.

Saygıalrımla...
Biraz doğru olabilir ama Artemis özellikle Servant of the Shard'dan sonra iyiliğie kayıyor..

ama gümüş damarları gibi kitaplardan alırsak Artemis Entreri bana görede tartışmasız en kötü..

O nasıl olsa Katillerin Kralı :roll: öyle dğeilmi 8)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

erol tas
abi en kötü adam o ya :D
baksana her filmin sonunda ölüyo adam sonra baska bi filmde geri gelio...
hepte bi kötülük yapıo...
fantastikliğini böyle her filmde geri dönmesine bağlıyorum :D
siz hiç artemisi yada sauronu baska filmde gördünüzmü :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Setsuna wrote:Sauron. Kötü adam dediğin Sauron gibi sağa sola kölelerini yollayıp kendisi efendi efendi kulesinde oturmalı, gizemli olmalı, kitap boyunca gelinlik kız gibi yüzünü göstermemelidir :D
E Morgoth da öyle zaten, Angband'dan bikaç yüzyılda bir falan çıkıyo sadece Valinor'da geçirdiği zaman boyunca (esaretten sonraki zamanında) sosyalleşmişti :p ondan sonra kötülüğünü kendi kalesinden yaymak üzere Angband'a gitti ve orda dediğin gibi kötülüğünü Sauron modunda sürdürdü : )
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

- G-Man
- Pennywise
- Kain
- Evil Dead serisinde, Army Of Dead filmindeki iskeletlerin başı..

Saydıklarım "en kötü" denecek kadar kötü olmasalar da, bi umut var sanki hepsinde :)
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben oyumu Xykon'dan yana kullanıyorum. Herhalde en klasik "kötü" odur. :D (bkz. Order of the Stick)

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
AreniusLorthenia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AreniusLorthenia »

Bence kötü dediğin adam kötülükten zevk almalı , kötülük aracı değil amacı olmalı yani adam dünyayı ele geçirmek ister ama amac dünyadır kötülük değil ben en kötüye aday olarak Kaosu vercem.Gricevherde filan ne kötüydü sırf kötülük yapmak icin yapan bi Tanrı iste kötü dedigin böle olmalı...Sauron,Morgoth filan bildiim kadarıyla (en azından Sauron ii hatırlamıyorum Lotr'u periler üzerine masallarda vardı Morgoth onu da yıllar oldu okuyalı )dünya icin savasıolardı
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

AreniusLorthenia wrote:Bence kötü dediğin adam kötülükten zevk almalı , kötülük aracı değil amacı olmalı yani adam dünyayı ele geçirmek ister ama amac dünyadır kötülük değil ben en kötüye aday olarak Kaosu vercem.Gricevherde filan ne kötüydü sırf kötülük yapmak icin yapan bi Tanrı iste kötü dedigin böle olmalı...Sauron,Morgoth filan bildiim kadarıyla (en azından Sauron ii hatırlamıyorum Lotr'u periler üzerine masallarda vardı Morgoth onu da yıllar oldu okuyalı )dünya icin savasıolardı
Morgoth'un amacı da özü de kötülüktür yani, daha kötü bişey olsa komik olurdu zaten : ) Gargamel gibi bişey olurdu
Post Reply