Simdi TRULIAS diyelim ki ben Hakkariden bir uyeyim. Adımda Hamdi olsun. Ve FRPWORLD u coooook seviyorum ve 2 yıldır takip ediyorum. Forumlarda oldukca aktifim ve 1500 mesajım var ve bunların hicbiri geyik icerikli degil bilgilendirme,degerlendirme cevap ya da faydalı seyler iste. Resim yetenegim yok galeriye resim cizemiyorum ama buldugum birkac resmi eklemisim fakat guzel hepsi. Akademik birikimim ya da hitap kabiliyetim iyi degil ama sıkı RP ciyim bu yuzden akademiye ya da egitici ogretici yerlere birsey yazamamısım ancak yorumlarımla yön vermisim hatta yazan insanlarla msn de saatlerce tartısmıslıgım var. Benim yuzumden bazı bolumler degistirilmis hatta kaldırılmıs. Siteye de 10 haber gondermisim ki bu oldukca iyi bir sayıdır bence.
Ve siz bana diyorsunuz ki senin kıdemli uye olmaya hakkın yok. Ben de haliyle sizi tasa tutmaz mıyım? Kusura bakmayın ama Bir sitedeki soz hakkı boyle belirlenemez.
Aynı sekilde ben kendim,
200 kusur mesajla 2 yıllık bir uyeyim attıgım haber sayısı 10 yoktur heralde ki zaten sene icinde cok fazla haber de gelmiyor.Galeriye zaten resim eklenmis eklenecegi kadar ilerde dusunuyorum birseyler ama bilmiyorum ne ara yaparım. Bulusmalara elimden geldigince katılıyorum ancak cogumuz ogrenciyiz ve herkesin hayatı kendine. Bulusmaya gelmekle sadece insanlarla daha iyi kaynasılır ya da muhabbet ortamı gelistirilir. Ayrıca bulusmaya gelemeyecek olanların hakkı yenir. ustteki ornek arkadas gibi. Ve mesajlarımın cogunun geyik icerikli olmadıgından post kasmadıgımdan bir soylemeden once 1000 dinledigimden eminim. Eger o gun tartıstıgımız bazı konular isleme sokulacak olursa. Gerekli sekilde katkımı da yapacagım hilmiye soz verdigim gibi. ANCAK siz bana diyorsunuz ki sen yetersizsin ve kıdemin yetmez haddini bil.
Bir ucuncu ornek.
Ben anadolu universitesi cizgifilm animasyon bolumu 3. sınıf ogrencisiyim. fantastik kuntastik seylere ilgim var ama ezigin onde gideniyim. Nette gezerken bu siteyi gordum ve hemen mudahil oldum. Acılan her topic e istisnasız fazla goze batmadan post attım ki zamanım da bol oldugu icin zor olmadı benim icin. EE guzel sanatlarda okuyan insanlar adı ustunde guzel sanat yaparlar bu yuzden odevlerden ya da projelerden yada kendi calısmalarımdan olusan 50 adet deneme cizimimi ki (hepsi elle tutulur cinsten) galeriye eklemisim. Ancak site icin cizim yapmaktan ısrarla kacınıyorum. İsim var gucum var kardesim benim mesgul bir insanım portresi ciziyorum. mesaj sayım 1500 oldu 3 ayda ama elle tutulur ne bir bilgi var iclerinde ne de ise yarar bir terim. konserdir filmdir su dur budur buldugum her haberi yolladım ama Adminler bunların sadece 10 tanesini koymuslar siteye olsun o da birsey. Eskisehirde de bulusma yapıp katılmısım hepsine ve geyik yapmısım sadece birsey bilmedigim ortaya cıkmasın diye. Zira sadece D&D ve FR biliyorum az birsey fazla oyunda oynamıslıgım yok zira RP yapamıyorum. Akademi ne kulak ne haberim bile yok. Ama cilveli keci ve bal likorunun degismez ismiyim.
VE BEN KIDEMLI BIR UYEYIM .
Ornekler cogaltılabilir.
HA bu demek midir ki kıdemli uyelige soguk bakıyorum elbette ki hayır ama bunu bu sekilde sayısal verilere dokerek yapamazsınız. Cunku isin icinde insan faktoru var.
Bırde benim bir onerim olacak okuma zahmetine katlanırsanız ki biraz uzun olabilir..
Eger bizim FRPWORLD olarak yasayan bir siteyiz iddaamız varsa diger tum yasayan diyarlar gibi Bizi yonetenleride secme hakkımız olduguna inanıyorum. Yani demem o ki mesela ben Lord Necros adlı admini sevmiyorum. Benim gibi dusunende 100 uye var. Bu admin cok degil yaa basit bir oylama ile atılabilmeli. Acarız dilek kuyusuna bir baslık "Lord Necros Adminlik icin yeterli mi sizce hak ediyor mu?" Evet, Hayır bir de kararsız koyarız ki 8000 uyemiz var 1000 oy gelmis 7000 i kararsız kalmıs demesin kimse
Neyse okuyanlara tesekkurle aklıma ilk gelen fikir buydu. Sonra daha iyisi gelir eminim... :king: