Normal şartlarda loncalarda çalışmayı sevmem... Ama loncanın içinde bulunduğu zor durmu göze alarak bu görevi kabul ediyorum ancak bu onkasaba savaşındaki konumumu etkilemeyecektir...
Klanımın size yardımcı olacağına emin olabilirsiniz.Yandaşlarım size yardımcı olacaktır.Tabi bende yaptığı büyük bir hataydı üstelik birçok kişinin hayatını tehlikeye attı bu kabul edilemez bir durumdur.
rahibim haklı lonca eski şüplilere bile açıktır.. Ama bir süre burada hiçbir silah büyülü eşye taşımana ve büyü yapmana izin verilmeyecektir... Ve her hareketin gözlenecek.. Eğer geçmişi unutturacak bir güven kazandırırsan bir gün yükselebilirsin.. Rahibim seninle ilgilenecektir...[/i]
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
güven bu oyunnun vazgeçilmez bir parçası. sana güvenmesi gerekir loncanın ve sen bu konumdan baya uzaksın bence therosus. ama yine son karar maskındır. bu arada mask pek ortalıklarda görünmüyo abi vize falan derdin mi var abi oleyse kolay gelsin.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
(Henüz olayı yeni atlattık bir anda girmek hoş olmadı sanırım bu yüzden en azından savaş başlamadan önce rol almak için açmaya çalışırım tabi istenirse....)
Seni Mielliki tapınağına davet ediyorum Theorosus.. Orda geçmişin unutulacak ve adım adım kendine yeni bir gelecek yaratabileceksin... Davete cevabını bekliyorum..