Mızrak Kahramanları'na yeni lider...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Pek liderlik denemez ama bence yine herzaman olduğu gibi grubu Tas bir oraya bir buraya taşırdı.
Ama Tanisin üstlendiği asabi ve dengeleyici rolü birisi üstlenmek zorunda olurdu ki Altınay en uygunu gibi görünsede gruba dahil olursa Gilthalas grubun lideri olurdu bence.
Her yönü ile onları taşıyabilecek ama Silvara gibi bir hatunu bırakabilecek kadarda ahmak bir lider.
Ama Tanisin üstlendiği asabi ve dengeleyici rolü birisi üstlenmek zorunda olurdu ki Altınay en uygunu gibi görünsede gruba dahil olursa Gilthalas grubun lideri olurdu bence.
Her yönü ile onları taşıyabilecek ama Silvara gibi bir hatunu bırakabilecek kadarda ahmak bir lider.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
ombuspider
- Kullanıcı

Lider olmak için yanında sorumluluğunu aldığın bi grup olması gerekir.. Ama Raistlin istisnasız her durumda kendisinden başka kimseyi düşünmediği için bu görevi alamaz. Ha alır ama nasıl alır.. Alttan alttan, kendi çıkarları doğrultusunda, görünen lideri komuta eder.. Böyle olur bence
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Aslında Tanis olmasaydı Flint paşa paşa Solace'deki evinde kalır, bir süre huzur içinde yaşadıktan sonra ejderhaların istilası sırasında bir ara gelip öldürülmesine sebep olurdu. Flint ve Tanis tanışmasaydı, iki Tas'la da tanışamazdı. O üçü tanışmazsa Majere kardeşler de ekendi yollarına giderdi ve Sturm ile Caramon dost olsa da ikisi de birbirinden ayrılıp kendi yollarına giderlerdi. Zaten Sturm olmasa Altınay ile Nehiryeli de gruba dahil olamazlardı. Laurana'dan bahsetmeye bile gerek yok sanırım...
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
hmmm bu açıdan hiç düşünmemiştim :plotting: haklı olabilirsin
Aslında Tanis olmasaydı Flint paşa paşa Solace'deki evinde kalır, bir süre huzur içinde yaşadıktan sonra ejderhaların istilası sırasında bir ara gelip öldürülmesine sebep olurdu. Flint ve Tanis tanışmasaydı, iki Tas'la da tanışamazdı. O üçü tanışmazsa Majere kardeşler de ekendi yollarına giderdi ve Sturm ile Caramon dost olsa da ikisi de birbirinden ayrılıp kendi yollarına giderlerdi. Zaten Sturm olmasa Altınay ile Nehiryeli de gruba dahil olamazlardı. Laurana'dan bahsetmeye bile gerek yok sanırım...
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Tanis Kyrrn in vücut bulmuş halidir. İçinde ki karmaşa ve çelişkiler ayrıca ırksal özellikleriyle. O grubu bir arada tutabilecek tek diplomattı. Geri kalan herkes gerektiğinde gurubu ezer geçerdi, umursamazdı. Tanis hepsi için ortak biriydi. Herbirinin kaderi onunla kesişiyordu.
Fakat eğer o olmasa kim olacak dersek bu strum olabilirdi ama bu grup ne kadar bir arada kalırdı o da ayrı bir konu.
Fakat eğer o olmasa kim olacak dersek bu strum olabilirdi ama bu grup ne kadar bir arada kalırdı o da ayrı bir konu.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
ombuspider
- Kullanıcı

Sturm bana kalırsa kendi gibi insanlardan oluşmuş bi grubu yönetebilir gayet güzel bi şekilde.. Yani eline 30 tane Solamnia şövalyesi verin, çk güzel yönetir liderlik yapar, fakat değişik karakterde kişilerden oluşan, olaylara vericekleri tepkilerin farklı oldugu bi grup insanı yönetebiliceğini hiç sanmıyorum. Ã?ünkü hepsi NPC diye tabir ettiğimiz şahıslardan. Sıradan kişiler değil.. Böyle bi mantık yürüttüm ne derece hak verirsin bilemiyorum aransayes 
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
-
ombuspider
- Kullanıcı

Böyle az mı hayaller kurduk ya. Raistlin le yüzyüze konuşmak, Flintle iddalaşmak. Par-Salian la tartışmak. Hala da kurarım bu hayalleriAbi niye kasıyoruz ki direk sen geç hepsinin başına yahu
Kitiarasız olmaz hiçbiri tabiki
-
ombuspider
- Kullanıcı

hmmm. o zaman ben Sloce günlerinden itibaren Tanis olmak isterdim desem.sonralarda öyle de yarı elf sonuçta o kadar dışlanmış etmiş...çekmiş bi dünya dert garibim kolay değil yahu
-
ombuspider
- Kullanıcı