Neverwinter Nights 2
Çok hoş bir oyundur buNasıl oyundur bu böyle, bir ben oynayamadım.
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
hakkatten khelgarın konuşmalarını özenle okumak gerek. özellikle tyr tapınağının monklarından dayak yiyişini öyle güzel öyle büyülenmişçesine atlatıyor ki hayran olmamak elde değil.Sufi wrote:cücenin questi çok sevimli olmuş yalnız. çok eğlendim cüceyi tyr tapınağına götürünce.
bu arada arcane trickster yaparken rogue levelini, 'şu sneak biraz adama benzesin' diyerekten biraz abartmak daha sonraki gereksinimleri tamamlama işini çok sıkıcı hale getiriyormuş öğrenmiş olduk.
her ne kadar bu oyundaki NPClerden hiçbiri mesela bir minsc gibi uzun süre hatırlanacak kadar kaliteli olmasa da khelgar, yüzünüzde bir gülümsemeyi garanti eder.
War, war never changes...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
oynadım,oynuyorum..oynanış açısından çok çok daha farklı ve çok daha eğlenceli.partyi baldurs gatedeki gibi yönetiyoruz ve taktikle oynamak çok daha eğlenceli.tifling olupta npclerin sana" demon spawn"fln demesi,drowken insanların irkilmesi her şey karaktere göre aynı masaüstü gibi(yakınlaşmış en azından hepsi olmasa da)daha 4.level wizard oldum gerisini tatilde alacağım yeni bilgisayarımda oynayacağım inşalah Dragonfire'ın elini süremeyeceği makinemde keh keh.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Tamam evet..oyuna bayıldık ..bayıldıMM fakat oyundaki bug sayısı çok fazla..inanılmaz nerdeyse her bölümde birden fazla ...
Inventory'i bir açıyoruz ...o da nesi?hiç bir malzeme kalmamış ...
Bir saldırı yapıyoruz aaa o da nesi?düşman = enerjinin altına düşmüyor
Ya da pencereleri açılmıyor....
Çok kötü bir ''update'' sistemi var.Zaten yamaların bir çoğu bug'lara karşı değil oyunu iyileştirmek için hazırlanmış...
lvl 16 wizrd yapabildim..Fakat artık bıktım...ve daha fazla oynamıyorum ,taaki son sürüm çıkana kadar 1,04V
Inventory'i bir açıyoruz ...o da nesi?hiç bir malzeme kalmamış ...
Bir saldırı yapıyoruz aaa o da nesi?düşman = enerjinin altına düşmüyor
Ya da pencereleri açılmıyor....
Çok kötü bir ''update'' sistemi var.Zaten yamaların bir çoğu bug'lara karşı değil oyunu iyileştirmek için hazırlanmış...
lvl 16 wizrd yapabildim..Fakat artık bıktım...ve daha fazla oynamıyorum ,taaki son sürüm çıkana kadar 1,04V
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Ya sorma Demon Stone da kafayı yedim
Hani orda bi efekt varya menüler arasında dolaşırken böle bir rüzgar sesi filan geliyo sora karşına çıkacak sayfa yavaş yavaş beliriyo.....abi bu bi takılıyodu durdurabilene aşk olsun böle bir rüzgarlar,ateşler gürlemesi içinde geçen dakikları hatırlıyorum
Hani orda bi efekt varya menüler arasında dolaşırken böle bir rüzgar sesi filan geliyo sora karşına çıkacak sayfa yavaş yavaş beliriyo.....abi bu bi takılıyodu durdurabilene aşk olsun böle bir rüzgarlar,ateşler gürlemesi içinde geçen dakikları hatırlıyorum
Ben hepsine katlandım ama salda geçen bir görev vardı. Orada artık monitöre kafa atma sınırına gelmiştim. Madem böyle iddaalı oyun yapıyorlar önceden bir test etsinlerde rezil etmesinler oyunu
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ben nocd cracksiz, procyon release oynuyorum ve feci bir bug var. blacklake'ye girmeden evvel yapılması gereken questler arasında yer alan, neverwinter merchant's quarter'deki githyankilerin olduğu evi basma görevine oyun, sürekli çakılıyor.
bioware'nin sitesinde de bu konuyla ilgili bilgi var. herhalde patchlerde çözeceklerdir.
ben, orayı geçmek için reloaded'in nocd crackini kullandım. Orayı geçtikten sonra da orijinal .exe'leri geri yükledim. birkaç denemeden sonra çakılmadan geçmeyi başardım.
bioware'nin sitesinde de bu konuyla ilgili bilgi var. herhalde patchlerde çözeceklerdir.
ben, orayı geçmek için reloaded'in nocd crackini kullandım. Orayı geçtikten sonra da orijinal .exe'leri geri yükledim. birkaç denemeden sonra çakılmadan geçmeyi başardım.
War, war never changes...