Frp dışındaki uğraşlar
Frp dışındaki uğraşlar
Başlıkta ne anlatılmak istendiğini anlamayan arkadaşlara hiçbir yardım yapılmayacaktır.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Huzur kaçırmak, sinir bozmak, artist davranışlar sergilemek, kendimi çoook üstün görmek, hiç dışarı çıkmamak, saatlerce foruma bakıp durmak, saçma sapan konularda tartışmak, saçma sapan konularda tartışanları eleştirmek, suçlamak, uyuz olmak, uyuz olunmak vs. vs.
Been there. Seen that. Got the scars.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Ao
- Kullanıcı

Felsefe(özellikle Nietzche), Tarih, Spor(Futbol, Boks), Müzik(Metal RuleZZZ
), Bilgisayar, Gezi, Sinema.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Re: Frp dışındaki uğraşlar
Peki ya sen ne yaparsın?dfunk wrote:Başlıkta ne anlatılmak istendiğini anlamayan arkadaşlara hiçbir yardım yapılmayacaktır.
Frp anlamadığın kesin hiç bir başlıkta anladığına ilişkin birşey göremedim. Frp anlamayıp frp sitelerine takılıp boş başlıklar açıp millete sataşmaktan başka ne yaparsın? Erkek arkadaş tırmalamaca mı oynarsın mesela yada dedikodu yapmaca? Gitar teli onarmaca? :plotting:
Artemis yazmış gerçi seninkileri ama ben bir kaç ekleme yapmak istedim
Ben mi? Frp oynamaya zaten vaktim yok onun dışında iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş...
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Ã?ncelikle başlık yanlış Serbest Kürsü'ye açılmış, ben pek fantastik edebiyatla ilgili bulmadım bu konuyu o yüzden başlığı Konu Ötesi Serbest Kürsü'ye taşıyorum arkadaşlar.
Lixer, Dfunk adlı kullanıcımız bundan sonra daha dikkatli cümleler kuracaktır. Gerekli uyarılar kendisine yapılmıştır. Ortalığı tekrar velveleye vermenin anlamı yok değil mi
Ben frp dışında kamplara gidiyorum, önce Denizli / Babadağ zirve tırmanışı, sonra Ã?anakkale / yaz kampım vardı onları atlattım, şimdi önümde sancılı bir kamp var..12 şubatta da Kayseri/ Erciyes kayak kampım var. Sonra özgürüm yok kamp falan...
Onun haricinde bol bol yemek yiyip dvd alıyorum
kitap okuyorum, sinemaya gidiyorum. Ve bol bol 6. 7. 8. sınıfların beden eğitimi derslerinin günlük planlarını hazırlıyorum..Ayrıca şimdi 19 mayıs için koreografi hazırlamam istendi onlarla cebelleşiyorum eheh
Lixer, Dfunk adlı kullanıcımız bundan sonra daha dikkatli cümleler kuracaktır. Gerekli uyarılar kendisine yapılmıştır. Ortalığı tekrar velveleye vermenin anlamı yok değil mi
Ben frp dışında kamplara gidiyorum, önce Denizli / Babadağ zirve tırmanışı, sonra Ã?anakkale / yaz kampım vardı onları atlattım, şimdi önümde sancılı bir kamp var..12 şubatta da Kayseri/ Erciyes kayak kampım var. Sonra özgürüm yok kamp falan...
Onun haricinde bol bol yemek yiyip dvd alıyorum
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ben ne yapıyorum...
Kampüste takılıyorum daha çok. Ortamları baya güzel.
sinemaya giderim, netten film indirip bakıyorum. Her türden :schemes: dersem inanmayın macera filmleri tercihimdir.
Müzik dinlemeye bayılırım. Her an her ortamda müzik dinlemeye çalışırım.
Kitap yazmaya devam ediyorum. 1 yıl oldu hala bitiremedim o çok dert oldu içime.
Fırsat buldukça halı saha maçları ya da arkadaş her fırsatta PES oynuyorum. (Pes diyince aklıma komik bir anım geldi. Neyse daha sonra anlatırım. Zaten bilen bilir
)
Kitap okuyorum. Serilerimi tamamlamaya çalışıyorum.
haaa bir de Lixer i arıyorum boş vakitlerimde. Real da yüzyüze hesaplaşmanın vakti geldi artık.
Kampüste takılıyorum daha çok. Ortamları baya güzel.
sinemaya giderim, netten film indirip bakıyorum. Her türden :schemes: dersem inanmayın macera filmleri tercihimdir.
Müzik dinlemeye bayılırım. Her an her ortamda müzik dinlemeye çalışırım.
Kitap yazmaya devam ediyorum. 1 yıl oldu hala bitiremedim o çok dert oldu içime.
Fırsat buldukça halı saha maçları ya da arkadaş her fırsatta PES oynuyorum. (Pes diyince aklıma komik bir anım geldi. Neyse daha sonra anlatırım. Zaten bilen bilir
Kitap okuyorum. Serilerimi tamamlamaya çalışıyorum.
haaa bir de Lixer i arıyorum boş vakitlerimde. Real da yüzyüze hesaplaşmanın vakti geldi artık.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
bazı arkadaşlar kendilerine başka uğraşlar bulsa iyi olur gibi geldi bana, ne yani şimdi sizinle böyle saçma bir konu hakkında tartışmaya girmem mi gerekiyor egolarınızı başka biriyle tatmin edin.Saygılar......
(admin arkdaşlar isterseniz bu mesajı silersiniz isterseniz silmezsiniz ama kimsenin kimseye hakaret anlamı taşıyan sözler söylemesi taraftarı değilim kimse üstüne alınmasın bunda üstüne alınacak birşey yok.)
(admin arkdaşlar isterseniz bu mesajı silersiniz isterseniz silmezsiniz ama kimsenin kimseye hakaret anlamı taşıyan sözler söylemesi taraftarı değilim kimse üstüne alınmasın bunda üstüne alınacak birşey yok.)
Voleybol oynarım amatörden sayılmasa bile 
Ondan sonra bilgisayar,cep telefonu favorimdir.Bilgisayar oyunu oynamayı çok severim.(Hatta ultima online diyince kendimi tutamıyorum :ayyyy!: ) .E tabi onun haricinde müzikte var.(Müziksiz hayat mı geçer).Arasıra şarkıların duygusallığına dalıp şiir yazasım geliyor ama tabi yeteneğim olmadığından dolayı yalan oluyor.
Ondan sonra bilgisayar,cep telefonu favorimdir.Bilgisayar oyunu oynamayı çok severim.(Hatta ultima online diyince kendimi tutamıyorum :ayyyy!: ) .E tabi onun haricinde müzikte var.(Müziksiz hayat mı geçer).Arasıra şarkıların duygusallığına dalıp şiir yazasım geliyor ama tabi yeteneğim olmadığından dolayı yalan oluyor.
Ultima bırakılmaz, ara verilir